Yeşeren Umutlar
Fujiwara sessizce masaya oturdu, gerginliğin çabuk atlatılmasına sevinmişti. Mahkemede ne yapılabilirdi bunu düşündü.
Hancı başlarına gelip bağırdı "şiparişleri alayım beyler."
"Pirinç lapası biraz da su lütfen."
"Pirinç lapası mı? Domuz kızartma vereyim yağlı yağlı daha güzel."
"Pirinç lapası lütfen, ya da siz nasıl diyordunuz pilav!"
Hancı pinti bir müşteri daha diye düşündü, sonra diğerlerine döndü "Siz ne istersiniz?"
Hancı başlarına gelip bağırdı "şiparişleri alayım beyler."
"Pirinç lapası biraz da su lütfen."
"Pirinç lapası mı? Domuz kızartma vereyim yağlı yağlı daha güzel."
"Pirinç lapası lütfen, ya da siz nasıl diyordunuz pilav!"
Hancı pinti bir müşteri daha diye düşündü, sonra diğerlerine döndü "Siz ne istersiniz?"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
"Çok içmeyin, çok içmeyin! Mahkemeye gidiyoruz, ciddiyetimizi korusak iyi olur... Asıl çok güzel bir mahkeme fıkrası biliyorum da, neyse şimdi mahkemenin ortasında gülmekten yerlere yatrsak bizi atarlar" dedi Lydronk ve kıkırdadı. Fıkra çok komikti. Gerçekten, keşke aklına gelmeseydi... şimdi mahkemede ne yapacaktı bu halde?
Tepesinde dikilen hancıyı gördü. "Ah, merhaba. Ben meyve dışında herşeyi yiyebilirim! Sebze de olmasa iyi olur. Neyse, yarım biftek alayım. Az yağlı olsa iyi olur, vücudumun 'gelişimini' göz önünde bulundurursak fazla kilo almamalıyım!"
Tepesinde dikilen hancıyı gördü. "Ah, merhaba. Ben meyve dışında herşeyi yiyebilirim! Sebze de olmasa iyi olur. Neyse, yarım biftek alayım. Az yağlı olsa iyi olur, vücudumun 'gelişimini' göz önünde bulundurursak fazla kilo almamalıyım!"
Last edited by Lydronk on Mon Apr 14, 2008 4:56 am, edited 1 time in total.
Huor'un sağında Elessar, solunda ise Minnä vardı yemekte.Minnä'nın yanında Thereon vardı.Thereon'un yanında da Algénia ve onun yanında ise Safir, Safir'in yanında yaşlı kör Fuji, Fuji'nin yanında Lydronk, onun yanında da kız vardı.Büyük bir masaydı ve çember şeklindeydi.Huor'un karşısında Safir vardı.Arada sırada onun içindeki hiddeti farkediyor, içinden onunla konuşuyordu, bir basit büyü sayesinde.Huor Elessar'ın, hafif kaçamak bakışlarla Algénia'ya baktığını farketmişti.İlginç bir şekilde tam tamına karşı karşıyaydılar.
Huor Safir'e içinden, *Elessar'ı rahat bırak, en azından şimdilik!* dedi.
Sonra hancıya döndü.
*Et getir, ne kadar olursa o kadar iyi!*
Minnä gülümseyerek,
*Ne biçim ormanda büyüdün sen!Sözde hep severdin ceylanları!*
Huor sinirle karşılık verdi.
*Domuzları değil ama!*
Huor Safir'e içinden, *Elessar'ı rahat bırak, en azından şimdilik!* dedi.
Sonra hancıya döndü.
*Et getir, ne kadar olursa o kadar iyi!*
Minnä gülümseyerek,
*Ne biçim ormanda büyüdün sen!Sözde hep severdin ceylanları!*
Huor sinirle karşılık verdi.
*Domuzları değil ama!*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Huor konuyu değiştirdiği için minnetle baktı Safir'e.
*Bağımlısı olmayayasın tedavinin.Ne demişti Fuji.Apakutrun?Fuji dememe alınmıyorsun değil mi Fuji?*
*Bağımlısı olmayayasın tedavinin.Ne demişti Fuji.Apakutrun?Fuji dememe alınmıyorsun değil mi Fuji?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Safirden bir masa kadarda uzak olmak rahatlatmisti Elessari hikayesi cabuk kapanmisti buna memnundu Algenia butun guzelligiyle karsisinda oturuyor ona bakmaktan kendini alamiyordu Bi ara Huor'un kendisinin algenia'ya olan bakislarini fark ettigini gordu ve ona bakarak gulumsedi yemekler gelmis herkes istahla yiyordu. Bu arada masada yavas yavas sicak bir muabbet ortami olusuyordu "Mahkemede safire karsi beni savundugun icin tesekkur ederim firsatim olmamisti ama dahada onemlisi simdiki planimiz ne Huor?"diye sordu
"Her şeye öfkeleniyorum bugünlerde. Her şeye takıyorum. Belki beni tedaviniz biraz daha sakin yapar." diye açıkladı Safir.
Mahkeme saatine daha çok vardı. Yemekler de yeni gelmişti.
Mahkeme saatine daha çok vardı. Yemekler de yeni gelmişti.
Last edited by catboy on Mon Apr 14, 2008 5:03 am, edited 1 time in total.
Huor hafif omuzlarını kaldırarak, *Ben de isterim!* dedi Fuji'ye.Sonra Minnä'ya baktı.
*Sen de ister misin?*
Minnä dudaklarını büzdü.
*Apakutrun istemem ben, zaten öyle bir şey olduğunu da zannetmiyorum.Akapuntur olabilir belki.Ama o da kalsın, ihtiyacım yok.*
*Sen de ister misin?*
Minnä dudaklarını büzdü.
*Apakutrun istemem ben, zaten öyle bir şey olduğunu da zannetmiyorum.Akapuntur olabilir belki.Ama o da kalsın, ihtiyacım yok.*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Huor sonra Elessar'ın sorusunu farketti.
*Hatırlatırım, görevim.Görevimize gelince, şu Dryad'ların işini halletikten sonra, prensesinin (burada biraz vurgu yapmıştı) pardon prensesimizin memleketine gideceğiz.*
Gülümsemeye devam etti.
*Hatırlatırım, görevim.Görevimize gelince, şu Dryad'ların işini halletikten sonra, prensesinin (burada biraz vurgu yapmıştı) pardon prensesimizin memleketine gideceğiz.*
Gülümsemeye devam etti.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Arada tartışma çıkıyor ama Huor tartışmanın sonlanması için elinden geleni yapıyordu. Yemeğini yarıda kesip "Hepinize afiyet olsun." diyerek hancının yanına gitti. Bir oda istedi dinlenmek için. Ã?ünkü uyuyamıyordu. Yurdu onu çabuk gelmesi için uyarıyordu. Bir an düşündü. Acaba yurdu bir büyünün etkisi altındamıydı. Karanlık bir büyü. Gelmesi için çağırıyordu. Karanlığın ortasına... Kendi kendini saçmalamaması için tersledi. Odasına çıktı. Kapısını açtı. Karanlıktı. Kapıdan içeriye adımını attı. Gündüz vakti olması ya da olmaması önemli değildi. Karanlıktı. Oda onu çekiyor, yutuyordu. Sonra her şey daha da kararmıştı. Gözleri kapanmış yere düşerek derin bir uykuya dalmıştı...
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Huor'un cevabinin ardindan Algénia'ya bakti tekrar yemegini yarida kesmis ayaklanmisti bir an arkasindan gitmeyi herseyin yolunda gidip gitmedigini sormayi dusundu sonra vazgecerek coktan buzgibi olmus yemeginden bir parca aldi.Efkarla sarabini yudumladi cebinden bir kese cikararak masaya koydu ardindan "Cok kalitelidir almak isteyeniniz olurmu" diyerek kesedeki tutunu gruptakilere sundu
Huor durakladı.Hayır!
*Algénia'yı burada bırakamayız.Elessar, Minnä ile birlikte yukarı çıkıp, Algénia'ya bakın.*
Sonra Safir'e baktı.
*şimdi gidebiliriz!*
*Algénia'yı burada bırakamayız.Elessar, Minnä ile birlikte yukarı çıkıp, Algénia'ya bakın.*
Sonra Safir'e baktı.
*şimdi gidebiliriz!*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury