>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Güneş kartı. Bu kartı majenta çekmişti. Yaşlı kişi kartın onda olduğunu söyleyince eli istemsiz çantasına gitti. Bir de ne gördün Kart oracıkta duruyordu bajentada olması gereken kart. Bu nasıl olurdu. Yine istemsizce biriki adım geriledi büyücü
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Adoris yavaşça ayağa kalktı ve saçları omuzlarına dökülerek dalgalandı. "En sonunda hikayeleri diyarlara dağıtma zamanı geldi!" dedi. Kapıya yöneldi ve kapıdan çıkarken arkasından sadece "Elveda diyar!" sözleri duyuldu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

3 atlı hanın kapısının önünde durdu. şövalye atını bağladıktan sonra Khazor'a dönüp:
"Burası mı?" dedi
"Evet burası. Hadi..." Khazor hana girip Andero'yu bulmak için sabırsızlanıyordu...
"Demek Ã?atlak Kazan burası daha önce adını duymuştum; ama ilk defa geliyorum. Bakalım bahsedildiği kadar var mıymış?" dedi elf.
Tam o sırada dışarıya bir adam çıkıyordu. Dörtlü ona yol verdi geçmesi için. Kapanan kapıyı şövalye tuttui kapıyı iterek içeriye girdi. Arkasından Khazor, twi ve tifileray onu takip ettiler. Dörtlü hana girdiğinde doğal larak bu garip grup insanların dikkatini çekti. Bir kara-elf, bir elf, bir ork ve bir insan...hepside savaşçıydı bunların. Zırhlar kuşanmışlardı, kılıçları ve okları sanki her an hazır bekliyordu çekilmek ve kullanılmak için...

yavaşça hanın içlerine doğru yürümeye başladı dördü birden. şövalye arkasındaki Khazor'a dönüp:
"Adamımızı görebiliyor musun?" dedi ve gözleri ile hanı aramaya devam etti....
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Khazor handakileri gözledi ve içinde bir sıkıntı ile rkasındaki kapıya baktı. Bir hana girmek ona çok gazrip gelmişti. Bir kalabalığa bir orkun girmesi hiç hoş karşılanmazdı. Yanında duran Twiye baktı ve hızlı bir el hareketi ile kendisini izlemesini işaret etti. Hancıya yaklaştı ve "Sör Anderoyu arıyoruz!" dedi zor anlaşılır bir ortak lisanla. "Adalet için onunla görüşmeliyiz lordum!" dedi saygı ile.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Boş bir masa bulan hükümlü ve tifileray gelecek olanları beklemek için oturdular. Khazor'un ve Twi'nin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordu...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Orcun işaretiyle peşinden gitti elf. Orc u görünce biraz şaşırdı hancı galiba biraz da korktu. Elf te hemen sol yanında durdu orcun bizbirlikteyiz derecesine. Sonra orc hancı ile konuşurken Elf te etrafı kolaçan etti hızlıca. Gerçekten garip bir topluluktular . Handakilerin hareketlerini ve tepkilerini ölçtü. Aynı zamanda şovalyeyi arıyordu gözleri. Tanımıyordu Andeeroyu ama bir şovalye duruşu oturuşu giyimi ve hareketleriyle hemen belli olurdu...
BanKai
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Efla girengurubu dikkatlice izledi. Hana bir ork girmişti ama duyduğu kadarıyla diyardaki bu ork sıradan bir ork değildi. İşte bu bilgiler de bir hanı olmasının faydalarıydı.
Sakin olun efendiler. Hanımda kimsenin incitilmesine izin veremem. dedi büyücü. Andero burada yok. Ben kendisinin eski bir dostuyum onu niye aradığınızı öğrenmek hakkım sanırım.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ork zarif bir reverans yaptı ve "Sör Anderoyu adalet için arıyoruz lordum!" dedi. "Onu aramızda görmek istiyoruz. Onunda bizimle diyara adalet dağıtmasını istiyoruz."

Elf bir adım ileriye çıktı ve Khazorun önünde durdu. İki düşman ırkın tek dost temsilcileri hancıya saygı ile baktılar ve hükümlü şövalye ile drow dostlarının oturduğu masayı göstererek "Bize katılır mısınız lordum?" diye sordu Khazor.

Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bir ork için fazla kibar birisiydi. Çok şaşırtıcı diye düşündü ama hayatta daha da garip şeylerin bile olabileceğini biliyordu.
"Andero'yu tanırım" dedi büyücü "çocukuluktan beri" diye ekledi." Adil biridir soyludur. Soyluluğu ailesinden gelmesede. Tahminimce sizi nezaketle karşılar. Ama kabul edeceğinden şüpheliyim. Seçilmiş bir kişi o bildiğim kadarıyla. Eskiden beri bir çağrıdan bahsederdi. Aradığını buldu sanırım. şu anda zamanın karargahında sınavda. Sanırım siz de biraz yorgunluk atmak istersiniz. Size katılmak ve hikayenizi dinlemek bana mutluluk verir"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Khazor başını salladı ve hancı ile birlikte iki dost diğer iki dostlarının eklediği masaya oturdular. "Sadece konuşacağız lordum!" dedi Khazor hükümlü sorar bakışlarını kendisine çevirmişken. "Bize katılıp isteyip istememek ona bağlı."

Bakışllarını yeniden liderine çevirdi ve "Andero handa değilmiş." dedi. "Onu beklemeliyiz."

Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ne alırsınız önce onu sorayım baylar. Daha sonra da hikayenizi dinlemek isterim.
Willow
Kullanıcı
Kullanıcı

Erumollien

Post by Willow »

Orta yaşlı büyücü hanın merdivenlerini tırmanırken beyaz cübbesi ayağına takılıverdi.. Az daha düşmek üzereydi. Hanın pencerelerinden içerideki suretleri görebiliyordu. Yorgun büyücü asasına yaslanarak yürüyebiliyordu. Ã?antaları kitaplar ve eşyalarla doluydu. Merdivenleri hızla tırmandı ve kapıyı yavaşça açtı. Hancının farkına varamadığı bir hız ve sessizlikle hanın en karanlık masasına oturdu ve kimsenin onu tanımamasını istedi. Gözlerini masasında oturan orka dikti. Aklından geçenler belkide doğruydu. Lord Oren bu orka güveniyorsa onda mutlaka birşeyler olmalıydı. Kılıç bilginin yalan söylediği paniğinden okunuyordu. Orkun ruhunu inceleyip tartarken ruhdaki denge bir orka yakışmıyordu. Özgür bir ruhu vardı... Bir ork için fazla özgür... Nihayet beynini ararken bir isime rastladı ve Khazor'un orkun ismi olduğunu anladı.... Kılıç bilgininin aklındada aynı isim vardı... Snaga... Kılıç Bilgini.... Khazor.... Belkide onlarla konuşmalıyım ? diye düşündü Erumollien. Etrafı yokladı.. Başka ork yoktu. Orkça aklından söyleyeceklerini geçirdi.. Ama bundan önce bir bardak şarap iyi olabilirdi...
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ozan artık sıkılmaya başladı...Neden bilmiyordu,belki de bulabilirdi ama aramayacaktı....Efla'nın yanına gitti...Biraz hüzünlüydü...'Dostum kusra bakma ama bir süre dolaşmak istiyorum bu diyarda...Eğer izin verirsen 1 haftaya kadar dönmek şartıyla gideceğim...'dedi.Aslında büyücünün iznini sadece ona olan saygısından dolayı istiyordu..Karşısında başka biri olsa tek kelime etmeden çeker giderdi...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"Anlıyorum seni dostum senin gibi biri için burada çakılı kalmak sıkıcı olabilir. İzin senindir zaten izin vermemek sözkonusu bile olamaz. İstediğin kadar dolaşabilirsin ama bir şartla" büyücü gülümsedi"bizi merakta bırakma olur mu?"
Masadakilerden bir süreliğine izin istedi. Daha sonra birşey sezdi. Büyü... Hana giren bir başka büyücüyü sezmemesi neredeyse olanaksızdı. Duyuları karanlıktaki bir masada odaklandı fakat. Beyaz cübbe görünmesine yardım ediyordu. O masaya doğrugitti. Nasıl yardımcı olabilirim diye sordu büyücü olduğunu düşündüğü kişiye...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Khazor içmek istediği içkiyi hancıya söylemek üzereydiki hancının dikkati karanlıklarda oturan birisi tarafınan çekilince ork kaşlarını çattı ve sadece izledi. Hancının bir büyücü olduğunu biliyordu ve aynı şekilde bu büyücününde başka bir büyücüyü hissettiğini anlıyordu. Hancı cevabı beklemeden yeni müşterisine ilerlemişti. Bu adamda bir gizem vardı.

Adamın bakışlarını üzerinde hissedince kaşları daha da çatıldı ve tedirginleşti.

Post Reply