en çok sevilen bira

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Eh zaten sırf mekanda oturmak için bir arjantine 3.5 milyon bayılmak abesle iştigaldir.
Bizim sahillerimiz,ara sokaklarımız,terkedilmiş binalarımız dururken ne tıkılıcaz birahane denen oluşuma.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

The_Exile wrote:Eh zaten sırf mekanda oturmak için bir arjantine 3.5 milyon bayılmak abesle iştigaldir.
Bizim sahillerimiz,ara sokaklarımız,terkedilmiş binalarımız dururken ne tıkılıcaz birahane denen oluşuma.

biraz haklısın ama ne yapcan kışın güzel oluyor barlar...
filan...
güzel yerlerdir oralar..
bide çok parkta içtik...
;) ama şöel bir hesap var..
bir arjantin 2,5 bira yeridne geçiyor..
bir şişe bira ( efes ) 1,30
2.60 2 bira ise..
nerdeyse hemen hemen aynı hem cogu bardada ...
yemişin beleşe geliyor..:D
hem sıcak ve bol hatunlu yerler..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Aslında evet.
Bir katharsisde,caravanda yahut klanda içmeninde zevki farklı.Ama onu hergün yapamıyorsun.Anca haftada bir iki haftada bir.
Hem zaten İstanbulun çoğu yerinde o arjantinin bir miktarı H2 0 oluyor. :) Yada adamlar Efes diyor ama ucuz biralar kullanıyorlar.
Mesela Kadıköydeki Türkü Barlarda Efes Tuborg kullanıyoruz falan derler ama aslında Venüsdür o çoğunlukla.
Ã?içek pasajı,Nevizade gibi yerler gayette iyidir ama neredeyse iki katı pahalıya gelir.Mesela Akdeniz vardır Nevizadede onların turist tarifesi diye birşeyi vardır.Hem su katarlar hemde hesaba el altından ekstralar yüklerler.
Dikkat etmek lazım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

abi bira+nargile +aşık olduğun kız...
işte bu 3 ü offfffffffff.
offf.
dünyada en iyi kafa yapan 3 lü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

logan wrote:abi bira+nargile +aşık olduğun kız...
işte bu 3 ü offfffffffff.
offf.
dünyada en iyi kafa yapan 3 lü...
bu konuda sana katılıyorum ve seni sonuna kadar destekliyorum. éserefé
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

kırmızı tuborg gerisini su niyetine içiyorum. tuborg içki içtiğini hissetiriyo adama
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

arkadaslar bilmem hiç denedinizmi ama önceden demlenmişseniz GOLD MARMARA 34 ün galiba 1.5lt siydi cok güsel oluyor...

ama tabiki her zaman için 1.miller 8) 8)
2.Efes extra 8) 8)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

hehe abim ilk zamanlarda içmeye başlayınca bn de meraktan her seferinde biranın tadına bakıyodum... harbi farklı geliyodu her seferinde... :lol:
aslında içen bir insan değilim ama efes içmiştim bi keresinde... abim saolsun bn onun kobayıyım... küçük kardeş olmak hep böyledir abi işte yaa :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

valahi artık ben bira artı nargile artı tekila... oaynına girdim süper bir eşey.. tabi bünyesi sağlam olamıyan kişilere önermiyorumm...

Mesajınız değiştirilmiştir // Moderatör.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Tuborg Kırmızı da güzel ama, Efes Extra'yı değişmem hiç bir şeye. :) Tadı kötü falan da değil Extra'nın. Zevk&Renk olayıdır sonuçta.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Efes Xtra.Güzel.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Birayı hiç sevmem ben,bildiğin arpa suyu :P ve kafa falanda yapmıyor.Ayrıcı 15dk da bir tuvalet ihtiyacı görmek zorunda kalıyorsun :lol:

Ama illa seç birini deseler Tuborg kırmızı seçerim.En azından içki içtim diyebiliyorsun.Ã?bür türlü zorunlu kalmadıkça bira içmem

Not:Ama meret nargile ile gerçekten küsel gidiyor :)
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Birada efesin üzerine tanımıyorum efes içince birkere bira içtiğini anlıyorsun miller gibi biralarda ne içtiğini anlamıoyrsun adeta su.

Aslında en iyi bira cüce birası :D :P .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Beckett wrote:Birayı hiç sevmem ben,bildiğin arpa suyu :P ve kafa falanda yapmıyor.Ayrıcı 15dk da bir tuvalet ihtiyacı görmek zorunda kalıyorsun :lol:

Ama illa seç birini deseler Tuborg kırmızı seçerim.En azından içki içtim diyebiliyorsun.Ã?bür türlü zorunlu kalmadıkça bira içmem

Not:Ama meret nargile ile gerçekten küsel gidiyor :)

sende bizdensin kardeş.. ankaraya yolun düşerse yapalım senle...

Esasında doğru ama üstede değim gib yanında aparatı iel iyi oluyor..

GEyik yada aşk,nargile Dost tekila...:D
Dalmer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dalmer »

efesde iyidir ayrıca kafa yapma özelliğide vardır 6 tane efes dark iç bakim kafay paıomu yapmıomu :lol:
Post Reply