Öncelikli

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
karakedi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by karakedi »

Bi de şu var: İnsanlar bir ses duydu mu iyimser davranabiliyor: kedidir ,kuştur gibi. Ama gece bahçedeki helaya giderken karşı evin damıında bir silüet gören adamın ne kadar iyimser olacağını bilemem.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

karakedi wrote:Bi de şu var: İnsanlar bir ses duydu mu iyimser davranabiliyor: kedidir ,kuştur gibi. Ama gece bahçedeki helaya giderken karşı evin damıında bir silüet gören adamın ne kadar iyimser olacağını bilemem.
Kesinlikle katılıyorum. Hırsız birçok durumda sessiz hareketi kullanır ama ya başı sıkışırsa. İyi bir hırsız işini şansa bırakmayan hırsızdır. İyi biri hırsızsınız, sessizsiniz ama bir dal kırdınız ve adamın da duyacağı tuttu. Ya da eliniz kurbanın kesesindeyken yakalandınız. O anda ya işi kıvırmaya çalışmalısınız ya da hemen saklanmalısınız en yakın gölgeye.

Bu arada dikkati çekmek istiyorum, konuyu açan arkadaş hangi özellik en önemlidir demiş, hem de özeli bir karakter belirtmemiş. Kendizin için en uygun karakter için en önemli özellik nedir demiş sadece. Benim için saklanmadır.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

bence bunlardan başka bişey, içgüdü belki de. belki de şans. ama bazı durumlarda bişey kulağına neyi hangi anda yapmanı söylüyor, ve bu ses hiç yanılmıyor. bence herşeyden önce bu fısıldayan ses gerekli...
Post Reply