Yeşeren Umutlar
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"inanamiyorum bunca zamandir yanimizda gezdirdigimiz kendisine yardim ettigimiz....."
sozlerini bitirememisti.Ardindan kendine bir ceki duzen verdi ve devam etti.
"O halde bizden ne istedigini tam olarak soyle soz kalabaligini birak gerci bizden ne istedigini biliyoruzda..."
dedi sinirli ve birhayli kendinen emin bir sekilde sanki kilicini savursa tek hamlede devirecekmis gibi bir hali vardi zaten yola cikarken bu yolun sonunda sag kalip kalmiyacagini bilmiyordu ha simdi ha sonra diye dusunmustu.
sozlerini bitirememisti.Ardindan kendine bir ceki duzen verdi ve devam etti.
"O halde bizden ne istedigini tam olarak soyle soz kalabaligini birak gerci bizden ne istedigini biliyoruzda..."
dedi sinirli ve birhayli kendinen emin bir sekilde sanki kilicini savursa tek hamlede devirecekmis gibi bir hali vardi zaten yola cikarken bu yolun sonunda sag kalip kalmiyacagini bilmiyordu ha simdi ha sonra diye dusunmustu.
Huor'un grubu yola çıkmıştı. Her ne kadar Thereon meyvelerden şikayet etse de gerçekten de uzun bir süre midesini tok tutmuştu meyveler. Huor, Minna'yla olan bağını birden kaybettiğini hissetti: "Minna'nın başı dertte." dedi sinirle.
"Ben olsam ilk başta kendi derdine yanardım." dedi bir ses. Bu Kerrher'di. Etraflarında bir kaç büyücü vardı.
"Bunlar çömez değil. Ondan dikkatli olsanız iyi olur." diye uyardı Kerrher.
"İki çocuğu da bana verin. Sonra da yolunuza devam edin. İşte bu kadar basit." diye de devam etti.
Birden Fujiwaranın gözleri tekrar beyaz oldu: "Evlat, neler oluyor?" diye bağırdı.
Elessar ne yapacağını şaşırdı.
"Seni kandırmasına izin verme." diye uyardı Safir.
"Ben olsam ilk başta kendi derdine yanardım." dedi bir ses. Bu Kerrher'di. Etraflarında bir kaç büyücü vardı.
"Bunlar çömez değil. Ondan dikkatli olsanız iyi olur." diye uyardı Kerrher.
"İki çocuğu da bana verin. Sonra da yolunuza devam edin. İşte bu kadar basit." diye de devam etti.
Birden Fujiwaranın gözleri tekrar beyaz oldu: "Evlat, neler oluyor?" diye bağırdı.
Elessar ne yapacağını şaşırdı.
"Seni kandırmasına izin verme." diye uyardı Safir.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Elessarin kafasi bi anda karismisti karsisindaki gercekten Fujiwara miydi yoksa Safir'in dedigi gibimiydi bir karar vermeliydi ve cabuk olmaliydi akli onun Fujiwara olmadigini soyluyordu ama hisleri ise tam tersini.Ve sonunda yine herzmanki gibi kalbini dinledi.
"Fujiwara iyimisin ona yardim edelim bitkin duruyor" dedi ve yanina yaklasti
"Fujiwara iyimisin ona yardim edelim bitkin duruyor" dedi ve yanina yaklasti
"Seni aptal..." diye söylendi Safir.
Fujiwara yere yığılıyordu ki Elessar onu yakaladı.
"Huor'lar tehlikede." diye bağırdı Minna.
"Kerrher..." diye düşüncesini dile getirdi Algenia.
"Onlara yardım etmemiz gerekiyor." dedi Minna.
"Peki ya Fujiwara?" diye sordu Elessar.
Safir asasına davrandı: "Bu kadar yolu boşuna gittiğimize inanamıyorum." dedi.
"Asanla oraya ışınlanıp sonra buraya geri ışınlanamaz mıyız?" diye fikir yürüttü Elessar.
"O kadar basit değil." dedi Safir sert bir sesle.
"Hadi..." diye bağırdı Minna.
Fujiwara yere yığılıyordu ki Elessar onu yakaladı.
"Huor'lar tehlikede." diye bağırdı Minna.
"Kerrher..." diye düşüncesini dile getirdi Algenia.
"Onlara yardım etmemiz gerekiyor." dedi Minna.
"Peki ya Fujiwara?" diye sordu Elessar.
Safir asasına davrandı: "Bu kadar yolu boşuna gittiğimize inanamıyorum." dedi.
"Asanla oraya ışınlanıp sonra buraya geri ışınlanamaz mıyız?" diye fikir yürüttü Elessar.
"O kadar basit değil." dedi Safir sert bir sesle.
"Hadi..." diye bağırdı Minna.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Geri dönmemiz bir kaç günümüzü alabilir. Buraya hepimizi geri ışınlamam biraz zor. Hem kimseyi Fujisanla yalnız başına bırakamayız." diye açıkladı Safir.
Minna telaşlıydı: "ben de istersem ışınlayabilirm ama bu beni çok yorar. Ve asıl büyülerimi Huorun yanında kullanmak istiyorum." dedi.
"Merak etme. Sevgili kocanı bir o kadar sevgili babamdan kurtaracağız." dedi Safir.
Minna telaşlıydı: "ben de istersem ışınlayabilirm ama bu beni çok yorar. Ve asıl büyülerimi Huorun yanında kullanmak istiyorum." dedi.
"Merak etme. Sevgili kocanı bir o kadar sevgili babamdan kurtaracağız." dedi Safir.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Thereon kılıcını çekti ve sol eliyle Mikael'i arkaya doğru itti. "Çok istiyorsan, gel ve al bakalım!" dedikten sonra kılıcını havaya kaldırarak Kerrher'e doğru koşturmaya başladı. Kılıcının ucuna değen güneş ışığıyla birleşen kılıç Kerrher'e öyle bir çarptı ki Kerrher fazla etkilemese bile uzun zamandır yediği en büyük darbelerden biri olduğunu farkedince şaşırdı. O sırada Deru Mikael'in elinden tutup sırtına bindirmişti ve hızla kaçmaktaydılar. 'Nedense tanıdık geldi,' diye bir anlığına kafasından geçirdi gülümseyerek.
"Onları yakalayın." diye bağırdı Kerrher. Birden etraftan bir kaç dryad çıktı. Bunlar Deru'ya düşman olan dryadlardı. Kerrherin deruyu öldürme şerefini seve seve kabul ettirdiği dryadlar...
Deru mikael sırtında koştu ama bir çok dryad peşindeydi.
Safir: "O hlade hepimiz ışınlanacağız. Elessar, sen Fuji-sana dikkat et. tamam mı?" diye söyledi .
Biraz heyecanlı gibiydi: "Artık bir engelden kurturalım." dedi sonunda.
Deru mikael sırtında koştu ama bir çok dryad peşindeydi.
Safir: "O hlade hepimiz ışınlanacağız. Elessar, sen Fuji-sana dikkat et. tamam mı?" diye söyledi .
Biraz heyecanlı gibiydi: "Artık bir engelden kurturalım." dedi sonunda.
Birden etraf mavi bir dumanla doldu. Kerrher: "Bu Safir olmalı." diye düşündü.
Sadece Safir değilid gelen. Huor'un karısı orman elfi prensesi Minna, Yüksek elf prensesi ve suikastçi Algenia, Yurtsuz Elessar ve yanında baygın vaziyette duran Fujiwara...
"Çok safsın, Safir. Hala o yaşlı adamı nasıl yanında tutabiliyorsun? Çoktan onu öldürmeni beklerdim." dedi Kerrher. Thereon'un büyüsünü defettikten sonra: "Ã?ocuk güçlü bir şaman olabilirdi. Ama kaderinde Esten'e kurban edilmek var. Yazık." dedi.
"Bizim tapınağımız Esten'e değil, Hikker'e inanırdı." dedi Safir.
"Güçsüzlerin yanında hangi Tanrı duru ki?" dedi sert bir sesle Kerrher.
Sadece Safir değilid gelen. Huor'un karısı orman elfi prensesi Minna, Yüksek elf prensesi ve suikastçi Algenia, Yurtsuz Elessar ve yanında baygın vaziyette duran Fujiwara...
"Çok safsın, Safir. Hala o yaşlı adamı nasıl yanında tutabiliyorsun? Çoktan onu öldürmeni beklerdim." dedi Kerrher. Thereon'un büyüsünü defettikten sonra: "Ã?ocuk güçlü bir şaman olabilirdi. Ama kaderinde Esten'e kurban edilmek var. Yazık." dedi.
"Bizim tapınağımız Esten'e değil, Hikker'e inanırdı." dedi Safir.
"Güçsüzlerin yanında hangi Tanrı duru ki?" dedi sert bir sesle Kerrher.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Ardindanda Elessar kilicini cekmisti oda meydan okuyordu
"Safir eskiden oyle biriydi belki ama emin olun bugun bizim yanimizda sirt sirta dovusecekse bu katillige olan sevgisinden degil bizlerin ona olan inancindandir" dedi safire ona guvendigini gostermek istemisti her nekadar tam olarak guvenmesede bu savasta onlarin yanindaydi ustelik babasina karsi ve ardindan devam etti tanrilara atifta bulunarak "Ayrica Tanrilar gucsuzlerin degil guclu olduklarina inandiklarinin ve onlara inananlarin yaninda olurlar herzaman " dedi ardindanda gurultulu bir islik caldi savasa kartalinida davet ediyordu.
"Safir eskiden oyle biriydi belki ama emin olun bugun bizim yanimizda sirt sirta dovusecekse bu katillige olan sevgisinden degil bizlerin ona olan inancindandir" dedi safire ona guvendigini gostermek istemisti her nekadar tam olarak guvenmesede bu savasta onlarin yanindaydi ustelik babasina karsi ve ardindan devam etti tanrilara atifta bulunarak "Ayrica Tanrilar gucsuzlerin degil guclu olduklarina inandiklarinin ve onlara inananlarin yaninda olurlar herzaman " dedi ardindanda gurultulu bir islik caldi savasa kartalinida davet ediyordu.
Huor şokların etkisini yeni atlatmıştı ki, yayını çıkarıp Kerrher'e sağlam bir ok attı, fakat Kerrher tedbirliydi.Huor sinirle büyülerine davrandı.Sonradan aklına Kerrher'in Safir'i kandırmaya çalıştığı, bu yüzden bütün dikkatini oraya topladığı geldi.Gülümseyerek Minnä'ya baktı.Anlamıştı.
Havadan birkaç alev topu Kerrher'in hemen sağına düşmüştü, bir de soluna.Kerrher kolunun sıyrıklarını tutarak büyü yapmaya çalışırken etrafta bir şarkı çalmaya başladı.Lanet olsun büyü yapamıyordu koca adam.Sonra Safiel durumu anladı.Kerrher orada Huor varken asla büyü yapamazdı.Neredeyse.Sonra Huor şarkısına devam ederken, elinde kılıcıyla Elessar adamın üzerine doğru koşmaya başladı.
Havadan birkaç alev topu Kerrher'in hemen sağına düşmüştü, bir de soluna.Kerrher kolunun sıyrıklarını tutarak büyü yapmaya çalışırken etrafta bir şarkı çalmaya başladı.Lanet olsun büyü yapamıyordu koca adam.Sonra Safiel durumu anladı.Kerrher orada Huor varken asla büyü yapamazdı.Neredeyse.Sonra Huor şarkısına devam ederken, elinde kılıcıyla Elessar adamın üzerine doğru koşmaya başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury