fighter mı mage mi
abi dediğim gibi 5. leveli bekle senle aynı seviyedeki bir savaşçıya saldırmak için. bu arada neverwinter da 1. seviye bir büyü olan invisiblty'i alırsan 1. seviye savaşçıyı da öldürebilirsin.. misal ben öldürmüştüm... ama tabi biraz uzun sürüyo o da var ama ölüyo sonuç olarak 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

e abi...
Abi yani görünmezlik sonsuza kadar sürmüyo ve belli bi büyü kapasiten var.Yani hepsini invisibility alırsam ben de yenerim de ileriyi düşünmen lazım.Ezberleyeceğin büyülere invisibility büyüsünü koymak başka bi büyüyü koymamak demektir ki o da ilerde lazım olabilir.Ayrıca adamın seni yenmek için maksimum 3 vuruş yapması yeterli olacaktır.Birini senin ilk invisibility büyün bitince vurur,ikinciyi sen büyü yapmaya yada kaçmaya çalışırken vurur,üçüncüye kadar gelebilirsen zaten senden bal damlıyo demektir.Bence hala fighter yener. 
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Anlatayım :
öncelikle invisiblty al arkadaşım sonra da magic missle...
gizlice yaklaş ve bir mm at.. ve tabanları yağla.. seni kovalamaya başlayacaktır doğal olarak.. mümkünse bir ok atmayı dene... bu hareket seçime bağşıdır ve bundan sonra invisiblty yap... kaç git.. uyu yeniden ezberle büyülerini ve takrar aynı şeyi yap... eninde sonunda ölmeye mahkum o adam
e abi yaptıkta konuşuyoz
öncelikle invisiblty al arkadaşım sonra da magic missle...
gizlice yaklaş ve bir mm at.. ve tabanları yağla.. seni kovalamaya başlayacaktır doğal olarak.. mümkünse bir ok atmayı dene... bu hareket seçime bağşıdır ve bundan sonra invisiblty yap... kaç git.. uyu yeniden ezberle büyülerini ve takrar aynı şeyi yap... eninde sonunda ölmeye mahkum o adam
e abi yaptıkta konuşuyoz
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

ewt de...
o taktiği ben de çok kullandım nwn'de.Ancak ben gerçekten zor adamlara karşı kullandım.Mesela büyülerimi yemeyen(spell resistance vs) bi ejderha bi odada vardı.Hemen familiar yaratıodum,possess ediodum ve kapıyı açıp içeri sokuyodum.Sonra yeniden kendi adamıma dönüp kapıyı arkamdan kapatıodum.O familiar ölünce uyu-kalk-yenisini yap taktiği kullanıodum.Ancak bi de şöyle düşün:
Bunu yöneten gerçek bi insan(sanki sahte insn varmış gibi
). Senin peşini hayatta bırakmaz.Eğer invisibility vs gibi herhangi bi büyü yaparsan anında yanına gelip bi güzel patlatır kafana ki büyük ihtimalle bu da gördüğün son şey olur.Ama bilgisayara karşı bahsediosan katılırım. 
Bunu yöneten gerçek bi insan(sanki sahte insn varmış gibi
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

peki beşinci level büyücüyle 5.level fighter'ı(barbar,vs olabilir) savaştırsan, savaş nasıl olur? Daha doğrusu sizler ne yaparsınız?
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

abi savaş dediim zorlasalar.Ne biliim bi arenada mesela.Adam senden 3 turn uzakta dielim.O zaman naparsın?
Yani tek kaçış ölüm,kalıp savaşırmısın yoksa bırakıp geberirmisin? Arena olmasa benim uyguladığım taktik familiar yarat-possess et-saldırt-uyu-yine yarat-saldırt-...
Gerçekten bu yolla ejderhalar bile ölüyo.Tabi eğer yanında kapı varsa daha rahat.Familiar'ını içeri soktuktan sonra kapıyı kapatıosun.
Yani tek kaçış ölüm,kalıp savaşırmısın yoksa bırakıp geberirmisin? Arena olmasa benim uyguladığım taktik familiar yarat-possess et-saldırt-uyu-yine yarat-saldırt-...
Gerçekten bu yolla ejderhalar bile ölüyo.Tabi eğer yanında kapı varsa daha rahat.Familiar'ını içeri soktuktan sonra kapıyı kapatıosun.
sadece sanal zewkanın yeterince gelişmediği bilgisayar oyunlarında
ha.. 5. level bi savaşçı ile odaya arenaya tıksalar diyosun abicim... heralde savaşacan... hatat yenersin bile.. o kadar koruyma büyüsü ne güne duruyor... fly var abi en azından... bide bi rüzgar büyüsü vardı adını hatırlayamadım.. onu yap... ölümsüzsün... 
güç amacın, k
güç amacın, k
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Mantik olarak dusununce yapay zekacok yetersiz kaliyor. Bahsettiginiz gibi bir arena durumunda yapicagim sey:
1. turn: Savasciyi etkisiz hale getirecek bir buyu (thunder clap vs)
2. turn: 1. turn muvaffaksa kallavi damage buyusu(fireball vs. - save atamayacaktir savasci)
Yok 1. turn basarisizsa 1 koruma buyusu
3. turn: butun gucunle saldirmaya devam.
Burda bir savascinin secenekleri cok az. 1. turn buyucu basariliysa sansi zaten yok,
Obur turlu bir sekilde buyucunun konsantrasyonunu bozmaya calisabilir (ama koruma buyusunu nicin yapioruz). Sonra buyucu her tur garanti vururken savascimiz sansina guvenmek durumunda...
Tabi bu bir arena olayi... Gunluk macera durumlarinda hersey olabilir. Buyucumuz buyulerini tuketmis veya yanlis buyulerle donanmis olabilir, veya savascimiz uygun bir pozisyonda olmayabilir. Ama bana sorarsaniz buyucu tarafi her zaman biraz daha agir basior 5. lvlda...
1. turn: Savasciyi etkisiz hale getirecek bir buyu (thunder clap vs)
2. turn: 1. turn muvaffaksa kallavi damage buyusu(fireball vs. - save atamayacaktir savasci)
Yok 1. turn basarisizsa 1 koruma buyusu
3. turn: butun gucunle saldirmaya devam.
Burda bir savascinin secenekleri cok az. 1. turn buyucu basariliysa sansi zaten yok,
Obur turlu bir sekilde buyucunun konsantrasyonunu bozmaya calisabilir (ama koruma buyusunu nicin yapioruz). Sonra buyucu her tur garanti vururken savascimiz sansina guvenmek durumunda...
Tabi bu bir arena olayi... Gunluk macera durumlarinda hersey olabilir. Buyucumuz buyulerini tuketmis veya yanlis buyulerle donanmis olabilir, veya savascimiz uygun bir pozisyonda olmayabilir. Ama bana sorarsaniz buyucu tarafi her zaman biraz daha agir basior 5. lvlda...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Savasci kisi eger menzilli silah kullanmiyorsa yukardaki duruma karsi yapacagi pek birsey yok.
Obur turlu konsantrasyona oynayabilir. Ancak yukarda yazdigim buyuler cok hizli olduklari icin yine de zorlanacaktir savascimiz...
Uzun sure savasci da oynatmis biri olarak sizi temin ederim bu durumda en tehlikeli rakibimiz bir elf okcusu olucaktir.
Obur turlu konsantrasyona oynayabilir. Ancak yukarda yazdigim buyuler cok hizli olduklari icin yine de zorlanacaktir savascimiz...
Uzun sure savasci da oynatmis biri olarak sizi temin ederim bu durumda en tehlikeli rakibimiz bir elf okcusu olucaktir.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...