En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Sir Alexis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sir Alexis »

Bilim tarafı tartışılır bence hatta niye tartışılsın ki düpedüz ütopya :)
Gerilimine benim de bi diyeceğim yok.
"Et verba et arma vulnerant..."
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Melekler ve şeytanlar'ın kurgusu Da Vinci şifresi'ne göre biraz daha sallama geldi bana, meleklerin rehberliğindeki yol, sonra o ünlü ressam ve heykeltraşın eserlerinin rehber olması, ben Illuminati sınavının çok daha derin anlamlı ve mistik bir yolculuk olduğunu hayal etmiştim. :???: Ama biraz Roma sokaklarında koşturmaca oyunu olmuş :-P

Ayrıca geçen akşam The Avengers'ı izlerken parçacık fiziğiyle ilgili bir şeylerin bahsi geçti ama o da biraz atmasyondu. :D En yakın zamanda sizinle bu konuda tartışalım sevgili Sir Alexis. :D

Katilin kim olduğunu kitabın yarısına doğru anlamıştım, ben mi çok zekiyim yoksa ilginç bir şekilde Dan Brown'ın kurgusunda eksik bir halka mı var, kitabı okuduktan sonra tartışalım arkadaşlar.

Bu günlerde öğrenebileceğim her şeyi öğrenmeye adadım kendimi sevgili şovalyem... :-P
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kitap adı: Oğluma Hikayeler
yazar: Yılmaz Güney

kitap, Yılmaz Güney'in gelecek çocuklara bırakmak istediği ufak düşünce kırıntıları ile dolu hikayelerden oluşuyor. çocuklar için yazılmış bir kitap olmadığını da ayrıca belirteyim, Güney'e yakışır devrimci ruh kitaba tamamen aktarılmış, sınıf çatışmlarından tutun devrim düşüncelerine kadar herşey mevcut eserin içinde. özellikle Yılmaz Güney'i seven herkesin okuması gereken bir kitap...

yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Edgar Allan Poe'nun Tales Of Mystery and Imagination'una başladım ama kitap sadeleştirilmemiş bir İngilizce'ye sahip ve Poe da muhteşem bir yazar olduğundan kitabı bitirebilecekmişim gibi görünmüyor ama İngilizce kitap okumayı sevenlere önerebilirim, şimdiye dek anlamayı başarabildiğim kadarı çok hoşuma gitti. :D

yok yok, kesinlikle bitiremeyeceğim, bir elimde sözlük bir elimde grammar kitabı :D :D

Eee, İngiliz Dili ve Edebiyatı okumayı istemek o derece kolay değil :D :D :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kitap: Dr. Jekyll ve Mr. Hyde
Yazar adı: R.L. Stevenson

Kitabı bi günde okudum. Daha önce bazı filmlerde gördüğümüz, bazı hikayelerde duyduğumuz karakterlerin bu kadar değişik olduğunu zannetmiyordum, biraz şaşırdım ama gerçek halini öğrendiğim içinde mutlu oldum. Ã?ift karakterli kişilerin hayatı8nı değişik bir açıdan inceleyen bir eser, tavsie ederim herkese...

yorum ve saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

En son Zaman Ã?arkı 8.Kitap Hançer Yolunu okudum bu seri tavsiye edilir.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Kara Gül şövalyesi
And i still wonder if you ever wonder the same!...
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

Yemin ve Ölçü-Michael Williams

EM okuyanlara tavsiye edebileceğim bir kitap, Sturm'un gençik yıllarında yaşadığı bir macerayı anlatıyor.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kitap adı: Gece Gelini
yazar: Erkut Deral

Kitap gerçekten bazı yerleri itibari ile tedirgin edici, bazen insan kendini flash tv'de gerçek kesit ile sırlar odasını izlemiş gibi oluyor ama bazen de çok içine alıyor kitap insanı... Korku romanlarını ve türk efsanelerini seviyorsanız tavsiye ederim... Ama bayanlar okurken bence daha da tedirgin oılacak, onları daha çok ilgilendircek bir söylenti üzerine yazılmış kitap...

yorum ve saygılarımla...
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Evet bana yolladınız o kitabı, 1. ödülü kitap setimdeki kitapların arasındaydı ama FORGOTTEN ları okuduğum için ona sıra gelmedi...

En yakın zamanda başlayacağım...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kitap adı: Planımız Katliam
yazar: Haldun Aydıngün

Konu olarak, komşu iki ülkenin ekonomik dar boğazdan geçmek için birbirlerine savaş ilan edip canice bir nüfus planlaması işine girmelerini anlatıyor.
Kitap siyasetin pis taraflarını anlatırken insani duyguların nasıl ayaklar altına alındığını anlatıyor. İnanmak ve vatan sevgisi ile nelerin başarılabileceğini vurguladığı gibi günümüz dünyasından da kesitler sunuyor bize. Kitapta ülke adları verilmemiş, eğer ülke adlarından birini Türkiye diye not etseymiş büyük bir ihtimalle milyonlar satan bir kitap olurmuş...

yorum ve saygılarımla...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Kitap Adı:Işığın Ã?ağrısı
Yazarı:Mark Niclas
Ã?evirmen:Semra Ayanbaşı
Tür:Spiritüel(ruhsal) gelişim

Kitabın başında yer alan ithaf bölümü her şeyi anlatıyor:
Bu kitap IşIğI arayan herkese ithaf edilmiştir.

Başka söze gerek var mı?

Okültizm le ilgilenen ilgilenmeyen herkesin okuması gereken bir kitap.İçinde belki asla inanamayacağınız şeylerden ve kişilerden bahsediliyor.

Diğer kitapları Biraz inceledim de hepsi roman ve romanın bana birşey kazandırmayacağı görüşündeyim.Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.

Ama yine de kitabı şİDDETLE tavsiye ediyorum. :D

Işığınız bol olsun.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Da Vinci şifresi(hala okuyorum.Dün başladım.200. Sayfadayım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar okuduğumuz kitapları ve onun hakkında üstü kapalı bir yorum yapıyoruz, neye başladığınızı burda belirtmenin bir anlamını göreniyorum!!

Kitap adı: Kötü Ruh
Yazar: Erkut Deral

Kitap, gerilim ve macera romanı türünde başarılı bir yapıt. Konuya kısaca değinirsem Deccal ve Mesih'in buluşmasına 5 kala olanlar diye özetleyebilirim. İçi bilgi dolu bir kitap. Garip gelecek ama Vlad Dracul'dan hoşlananlar için inanılmaz bir bilgi deposu olduğuna da atlamayım. Ne alakası var demeyin okuyun görürsünüz. Onun haricinde yazarın sürükleyici anlatım şekli insanı gerçekten kitabı bir solukta okumaya itiyor, ülkemizde bu tip yazarların çoğalması dileği ile...

hatırlatma,yorum ve saygılarımla...
_Laurana_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Laurana_ »

Kış gecesi ejderhaları
Weıs-Hıckmen

şu anda da bi sonraki kitabı ilkbahar şafağı ejderhalarını okumaktaym.çok sürükleyici bir kitap
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
Post Reply