Aşkın Geyikleri
-
Logan
- Kullanıcı

hıııııı
bazen kaybetme korkusuyla küçük yalanlar sölenir ESEN
ama bir insanını seni seviyorum derken yalan söliyeceni zanetmiyorum
o kadr güzel bir cümleyi ylanlar pisletemez bir insan....
ben her zaman ilişkilerde bagışlıyıcı olmuşumdur....
...........................
yalan sölemeyi hiç sevmem.....
bazen kaybetme korkusuyla küçük yalanlar sölenir ESEN
ama bir insanını seni seviyorum derken yalan söliyeceni zanetmiyorum
o kadr güzel bir cümleyi ylanlar pisletemez bir insan....
ben her zaman ilişkilerde bagışlıyıcı olmuşumdur....
...........................
yalan sölemeyi hiç sevmem.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ufak yalanlar ardında büyükleri getirir ve onlarda daha büyüklerini bir bakarsınız ilişkiniz yalanlar üzerine kurulu olmuş. O yüzden hiç yalan söylememek en iyisidir.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
esencim canım sen bu tartışmayı açmışsın ama bence buna gerek yoktu...esen wrote:şimdi burda olaya el atıyorum Levian benim kuzenle birlikteyani senin şu büyük aşk meselen büyük bir yalan oluyor öyle değilmi Levi yada sana eğytimi demeliyim
![]()
f(e+e) güzelim sana böyle kötü bir haber vermek istemezdim ama seninle görüşmeye gitmediği zamanlarda benim kuzenle görüşüyor Levian aşk tanrısı puhahahhahaah
abi valla kusura bakma artık dayanamadım böyle aşk muhabbetlerine gerçekleri biri açıklamalıydı
![]()
o çok güzel kuzenini levicim bana önceden anlatmıştı. az çok nelerin olduuunu biliorum...
boşuna uğraşma----> BEN AşKIMA GÃ?VENİYORUM!
esen wrote:sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahhavalla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş
valla merakla bekliyorum
geçin siz dalganızı biz leviiyle sözlencez.. bakalım o zmn ne olcak? levinin parmağındaki yüzüü kuzenin gördüğünde adresimi verebilirsiniz! özel ilgilenirim merak etmeyin!
kıskanmayın aşkımla bizi alla alla yaaaa......
Ya demek sözleneceksiniz allahım neydi günahım bak ya ben niye sözlenmiyorum hüüüü hüüüü hüüüü
ama allah mutlu etsin sizi ne diyim artık bizim kuzende şahidiniz olur
Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu kadın kim? diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgilim
Puhahahhaa valla kuzene bu şarkıyı dinletip işkence yapacağım alla allahhhhhh oh be düyün var ite evleniyorlar bizim çifte kumrular

Puhahahhaa valla kuzene bu şarkıyı dinletip işkence yapacağım alla allahhhhhh oh be düyün var ite evleniyorlar bizim çifte kumrular
Neyse ki Esra İstanbulda değildi. Ben bile korktum.esen wrote:sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahhavalla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş
valla merakla bekliyorum
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Levian düğün ne zaman abi. Nikah şahidin olabilirim istersen. Sana en son haberleri veririm nikâhta.esen wrote:Ya demek sözleneceksiniz allahım neydi günahım bak ya ben niye sözlenmiyorum hüüüü hüüüü hüüüüama allah mutlu etsin sizi ne diyim artık bizim kuzende şahidiniz olur
Puhahahhaa valla kuzene bu şarkıyı dinletip işkence yapacağım alla allahhhhhh oh be düyün var ite evleniyorlar bizim çifte kumrular![]()
canım benim istanbulda 4 evim var... beşiktaş fatih kadıköy mecidiyeköy yane! hangisi yakınsa! gelirim sorun diil...Gorath wrote:Neyse ki Esra İstanbulda değildi. Ben bile korktum.esen wrote:sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahhavalla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş
valla merakla bekliyorum
okulum belki istte deil ama 1.5 saat ne ki istanbul baş ucumda
şimdi bu yapılanların hepsi gerçek mi değil mi ben anlamadımf(e+e) wrote:aşkım ya işte budur!Levian wrote:Esen şaka yaparkende biraz haddini koru lütfen...
Esra ile sözleneceğim, bunu tüm dünya alem bilecek! İleridede evleneceğiz Allah'ın izniyle...![]()
siz geçin dalganızı!