Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)
rp dışı: dark vision la mağranın gayet boş olduğunu gördün
mağra soğuktu giderek te soğuyordu oyının mağrayı nefesiyle ısıttığı barizdi büyük olması ona dışarda çok büyük bir dezavantaj salasada kapalı mekanlarda hem yağ tabakası hemde onun büyük ciğerlerinden çıkan sıcak hava ona çok büyük bir avantaj sağlıyordu bu kesindi
büyücünün aklında şimşekler çaktı o neye mal olmuştu böle donmamalıydılar ama bunu nasıl yapacaklardı
(saatte 2d4 dmg soğuktan dostlarım ii düşünün)
mağra soğuktu giderek te soğuyordu oyının mağrayı nefesiyle ısıttığı barizdi büyük olması ona dışarda çok büyük bir dezavantaj salasada kapalı mekanlarda hem yağ tabakası hemde onun büyük ciğerlerinden çıkan sıcak hava ona çok büyük bir avantaj sağlıyordu bu kesindi
büyücünün aklında şimşekler çaktı o neye mal olmuştu böle donmamalıydılar ama bunu nasıl yapacaklardı
(saatte 2d4 dmg soğuktan dostlarım ii düşünün)
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

" beyler dışarda hala fırtına devam ediyor. Mağara da soğumaya başladı. Kararınız nedir? dışarı çıkıp başka bir yer mi arıycaz bir umut, yoksa mağaranın derinlerine inerek mi şansımızı deniycez? " Sturm artık mağarada bu şekilde kalmaktan sıkılmıştı ve hiç de donarak ölmeye niyeti yoktu!
" Let My Heart Go "
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

Benim kudretim yaşayan ve ölenlerle ateşle suyla uğraşmam ben ama biraz odun bulabilirseniz yada yakabilecek bir şeyler o zaman ben size ateşinizi veririm ama bu konuda o kadar...
Büyücü mağarayı araştırma yanlısı olsada sesini çıkarmadı bu zayıf insanlarla bedenleri dışında ilgilenmiyordu.Oturup büyü kitabını açtı ve bir büyünün sözlerini tekrar etmeye başladı...
Büyücü mağarayı araştırma yanlısı olsada sesini çıkarmadı bu zayıf insanlarla bedenleri dışında ilgilenmiyordu.Oturup büyü kitabını açtı ve bir büyünün sözlerini tekrar etmeye başladı...
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

" beyler ben bu işten sıkıldım. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama ben dışarı çıkıp etrafı araştırcam. İsteyen gelsin isteyen burda kalsın veya kendi düşüncesini yapsın! " Sturm grup arkadaşlarına bakmadan arkasını döndü ve dışarı doğru yürümeye başladı. Mağaranın ağzına geldiğinde üstünü iyice sağlamlaştırdı soğuk acımasızdı. Mağaraya geldikleri yönün devamına doğru yönünü aldı ve küçük bir dua fısıldadı " Yeminer bana yol göster "
" Let My Heart Go "
sturm yeminerin onu dsuyamıyacağı kadar uzaktaydı yeminer the lich her ne kadar çok kudretli olsada burası onun etki alanının dışında kalıyordu
sonra fark etti ayak parmaklarını hissetmediğini dışarı çıkmakla aptallık edeceğini
sturm bu hawada dışarı çıkmazdı normalde ona ne olmuştu dışarıdaki soğuk insanı ölebir ıssırıyordu ki hemde fırtına dinmesine rağmen
(saatte 3d10 YANİ MAXİMUM DMG DA 2 DAKİKADA 1 DMG)
YOKSA.... YOKASA BÃ?YÃ?CÃ?....BÃ?YÃ?CÃ? ONA BİşEY YAPIP AKLININ BAşINDAN UÃ?MASINA MI SEBEP OLMUşTU???
sonra fark etti ayak parmaklarını hissetmediğini dışarı çıkmakla aptallık edeceğini
sturm bu hawada dışarı çıkmazdı normalde ona ne olmuştu dışarıdaki soğuk insanı ölebir ıssırıyordu ki hemde fırtına dinmesine rağmen
(saatte 3d10 YANİ MAXİMUM DMG DA 2 DAKİKADA 1 DMG)
YOKSA.... YOKASA BÃ?YÃ?CÃ?....BÃ?YÃ?CÃ? ONA BİşEY YAPIP AKLININ BAşINDAN UÃ?MASINA MI SEBEP OLMUşTU???
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

savaşçı aklında ki düşünce ile gerildi. Mağaraya geldiklerinde büyücünün birşeyler yaptığını görmüştü. Bir anda geri dönerek büyücünün oturduğu yere ilerledi ve sadece onun duyabilceği şekilde " büyücü dışardan geldiğimizde her ne ile uğraşıyoduysan bunun bizim üzerimizde bir etkisi var mıydı hemen söyle. "
" Let My Heart Go "
Dragluin Oturduğu yerden doğruldu..
Zaten daha önceden üstüne başına iyicene önem verip giyinmişti..
Strum un peşinden gitti.
Onu yakaladığında..
"Mağarada kalmalıyız...." dedi
Zaten daha önceden üstüne başına iyicene önem verip giyinmişti..
Strum un peşinden gitti.
Onu yakaladığında..
"Mağarada kalmalıyız...." dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Hırçın savaşçı gene delirmeye başlamıştı öldürmem gerekicek diye düşündü ama şu anda işe yarabilirdi.Başına geldiğinde söylediklerini okuduğu kitaptan başını kaldırmadan dinledi.
"büyücü dışardan geldiğimizde her ne ile uğraşıyoduysan bunun bizim üzerimizde bir etkisi var mıydı hemen söyle. "
çok salaktı bu savaiçı
"Sizinle uğraşsaydım en azından seninle çoktan ölmüş olurdun ama seninle uğraşmadım savaşçı mağaraya girmeden sana yaptığım büyünün aynısını yaptım kendime içeriyi dah iyi görebilmek için."
"Mağarayı arştırmamız odun yada yakacak bir şeyler bulabilmemiz gerek ama benim bunları söylememe zaten gerek yok liderliğe soyunduğuna göre bunları zaten düşünmüşsündür değil mi yeminer in seçilmişi pardon seçilmiş mi dedim yalnış söyledim yeminerin savaşçısı......"
"büyücü dışardan geldiğimizde her ne ile uğraşıyoduysan bunun bizim üzerimizde bir etkisi var mıydı hemen söyle. "
çok salaktı bu savaiçı
"Sizinle uğraşsaydım en azından seninle çoktan ölmüş olurdun ama seninle uğraşmadım savaşçı mağaraya girmeden sana yaptığım büyünün aynısını yaptım kendime içeriyi dah iyi görebilmek için."
"Mağarayı arştırmamız odun yada yakacak bir şeyler bulabilmemiz gerek ama benim bunları söylememe zaten gerek yok liderliğe soyunduğuna göre bunları zaten düşünmüşsündür değil mi yeminer in seçilmişi pardon seçilmiş mi dedim yalnış söyledim yeminerin savaşçısı......"
etraf çok soğuktu we soğuğu hissetmeyen yoktu sonunda guruba sonradan katılan kişi birşey fark etti(chade) etrafı gezmekteydi etraf boştu bunu zaten sturm da mefistofeleste biliordu ama sonradan katılan kişi bişeym bulmuştu boş mağrada bir çatlağa benziyordu ama değildi çatlaktan daha kalın bir aralımtı duwara iice bakmamış olsa farketmeden geçip gidecekti iki duwar üstüste binmiş gibi duruyordu ama aralarından geçilebilirdi en azından chade geçebilirdi...
"hahaha " diye bir kahkaha attı savaşçı..
"Kes büyücü bıdı bıdı yapma zaten sinirlerim bozuk.."
içeriye doğru ilerlediler strum ile ve "mağaranın derinliklerine inmek gerek " dedi strum a
"Kes büyücü bıdı bıdı yapma zaten sinirlerim bozuk.."
içeriye doğru ilerlediler strum ile ve "mağaranın derinliklerine inmek gerek " dedi strum a
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
( şöyle gruptakilere bakıyorum en zayıf kim var )
"En küçük olanımız girmeli ve göz atmalı diye düşünüyorum.." dedi ve en ufak yapılıya baktı..
"En küçük olanımız girmeli ve göz atmalı diye düşünüyorum.." dedi ve en ufak yapılıya baktı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...