---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

allah tependen baksın dfunk ne diyim :schemes: senin mart ayı takıntını da hatırlıyorum hala :evil:
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

romania'nın avatarı vampir mi??? :plotting:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

He vampir kendisi de wamp bir kişilik cuk oturmuş palçoları hiç sevmem zaten kaybol :evillaugh:
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ne bileyim...dişler falan gayet normal göründü bana..kusura bakma dfunk...ayrıca palyaçoları ben de sevmem...(aynı görüşteyiz yani:D)senin avatarın da güzel de...çok net değil sadece :plotting:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

evet Ao hislerime tercuman olmus millet gay sanmaya basladı yok metrosexual yok gay yok ... daha fazla cekemicem wizardofquarks a burdan sesleniyorum kurtarın beni bu bataktan alın beni de kızlar birligine :D Demek ki neymis Ao da olmasaymıs ferilien hiç ispatlayamazmıs gay olmadıgını :D
<strong><br></strong>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

arres wrote:romania'nın avatarı vampir mi??? :plotting:
Değil. zaten ellerindekide kan değil boya.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende ilk mesajımdan sonra farkettim dişlerini ama kendime yediremediğimden hata yaptığımı çaktırmadım. saol arres sende foyamızı ortaya çıkarttın. Belkide kendini vempir sanan biridir. Ağzında da kan olduğuna göre kendini vampir sanan bir kadın da olabilir.

Neyse işte üzülmesin kızcağız. Vampir olarak kalsın, kurcuklamayalım fazla. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

darkgnome un ramonia hakkında kendisini sorumlu tutamıcamız yazısını pek bi begendim özenti falan demis :) nese simdi bana kıskandın falan derler metrosexual bi gay! olarak fazla yorumda bulunmiim beeen:( avatarımı degiscem walla yaw :D
<strong><br></strong>
Ramonia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ramonia »

zuaauahah =)

aman çok üzüldüm valla sizler böyle şeyler yazınca anlatamam :)
kahroldum verem oldum kanser oldum :)

aransayes in avatarına gelince... kocaman dişleri olan buna rağmen fırçalamayı ihmal etmeyen bir lağım faresini andırıyor.
sarı gözleri ona bi kurt havası katsada başka bir atraksiyonu yok
ferepe , repege , layv ekşın rol piley felan yapıyorum.
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benim kedide metroseksüel belkide. SEn onun dişlerini daha yakından gör daha çok seversin. atraksiyon uzaktan zor
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aşk olsun Ramonia!: Bizde sen alınasın diye o kadar kasmış, toplantılar düzenlemiş, çetrefilli planlar yapmıştık. Gerçekten de şimdi bizi madara ettin. :D

Ancak bu dirençli yapın bizi yıldıramayacak. :D

Bu arada Meleğin gay'i yoktur. Meleklerin cinsiyeti yoktur. Melekler saf karizmadan oluşur. (Yeterki metroseksüel olmasınlar :-P ) Değiştirme avatarını Ferilien.

Arkadaş bu avatarı hüsrana uğratma sakın.
Tanı düşün onu çizen büyük çizeri.
Sen daha neler görecen bu alemde.
Silme onca lafı yesen de bu cennet varlığını.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
larien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by larien »

ya şu ferilien'in gay olma meselesi benim bayaa bi canımı sıktı ablası olarak biz onu bugünlere kadar yetiştirdik büyüttük besledik tuttu gay oldu hayır biz o okucak büyük adam olcak diye heveslenirken gay oldu hayır ne ki şimdi napıcaz biz bi bilen bize akıl versin ailecek yastayız hastayız :cry:

aransayes valla avatarını hiç sevmiyorum tabii sebebi var birincisi ben kedi sevmeeeeemmm ikinciside bunu bilirmiş gibi bana pis pis sırıtıyo uyuz oldum uyuuuuzzz :-o

darkgnome senin avatarın içinse söylenecek tek şey var tuttum ben bu avatarı :ayyyy!:

hepinize saygılar efenimm....
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Offf ya.... Milletin avatarlarına bak... Kedi, Stephen King'in IT'inden fırlamış palyaço, melekler karizma hatunlar, erkekler !, arada derede olanlar.. peh peh peh...

Ne yalan söyleyeyim.. Ben de bir avatar bulsam fena olmaz diyordum. 5. mesajımda...

Sonra bir baktım 50 mesaj atmışım. Hala avatar yok. Gecenin köründe yarı sarhoş bir şeyler buldum.. koyayım dedim. Bu çarpı çıktı...

Sonra Ober üşendiğim için aman bir gün karşıma işte budur diyeceğim bir şey çıkarsa zaten o zaman koyarım. Eğer bir şey koymuyorsam şu anda zaten bir şey beğenmediğim içindir dedim.

Yani arkadaşlar yüzküsürüncü mesajımda kesin kararımı verdim. Avatarım aha işte bu çarpıdır. Hem Bogus'un ingilizcedeki kelime anlamı ile de biraz uyumlu... :roll: :wink:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

larien wrote:ya şu ferilien'in gay olma meselesi benim bayaa bi canımı sıktı ablası olarak biz onu bugünlere kadar yetiştirdik büyüttük besledik tuttu gay oldu hayır biz o okucak büyük adam olcak diye heveslenirken gay oldu hayır ne ki şimdi napıcaz biz bi bilen bize akıl versin ailecek yastayız hastayız :cry:
Allah akıl versin ailecek size arada banada versin :D Millet harbi gay sanacak o değil bir ben söylüyorum yok arkadaş gay değil o diye sende böyle dedikten sonra ciddiye alırlar aman diyim :)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ferilien'in avatarı metroseksüel bir melektir arkadaşlar karıştırmayın. Ayrıca güzel bir avatardır. Ferilien ve larien. Yani böyle görsem kardeşmisiniz diye soracaktım ama sormadan söyleniş zaten.

Bu arada rezalet. İstiklal marşının iki kıtasını birleştirmişim simbiyoz oluşturmuşum. Ama owlbear gibi ne idüğü belirsiz olmuş.
Eskisi ka
Post Reply