flint bekledik ama sen hala postlamadın siteye. Bak ne diyeceğim, pazar günü istanbul tayfasının kalabalık toplantısı var malum. Sen resmi bize mail olarak atsan biz burdan printleyip de toplantıda teşhir etsek nasıl olur . Hayır maksat insanların merağı dinsin değil mi?
de ben şeyide merak ediyorum seni hayat küstüren şey ne niye bu hayattan hoşlanmayıpta ayrılmak istiyorsun anlayamadım
bu da ne demek şimdi keççap efendi ... unutma ki fingolfin yalnız değil , senin resminin teşhir edilmesini isteyen tek kişi de değil öyle boş laflarla kimseyi korkutamazsın tamam mı :lol
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yok artık şu kararı verdim sadece bu resmi ortaya çıkaranı değil o resme bakanlarıda halletmem lazım
birde bunu anlayamıyorum herkes niçin hayata bu kadar karamsar bakıyor ve bu hayatı yaşamak istemiyor?
arkadaşlar hayat güzel tadını çıkarmaya bakın
şimdi şöyle bir durum var,sevgili arkadaşlarımızdan biri benim 11 yaşımda iken çekilmiş bir resmimi ele geçirdi ve bu resimi insanlara gösterip hayatının geri kalan kısmını yaşamak istemediğini anlatmaya çalışıyor
Ve bu arkadaşımız tek başına gitmek istemediği için yanına birkaç kişi daha çekmeye çalışıyor,gerçi hepsiyle tek başıma mücadele etmem zor olacak ama zor işleri severim
bilmem anlatabildim mi sevgili biluanders