Netten insanlarla tanışma üzerine...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Netten insanlarla tanışma üzerine...
Bundan birbuçuk sene önce, bir internet sitesinden tanıdığım arkadaşlarımla buluşacağım... Mekanı ve saati öğrendim ve tam zamanında mekana ulaştım. Karizmatik bir giriş yapıcam ortama; planlarımca ben gittiğimde hrekes orada olacak - merdivenlerden usulca çıkıcam, zarif bir hareketle kapşonumu açıp 'Merhaba ben Elwe, Singollo-Elwe' diyeceğim (Singollo-Elwe o sitede kullandığım nikj) Planım gayet başarılı bir şekilde çalıştı, ancak ufak bir eksiklikle. Gittiğimde henüz kimse gelmemişti 
Hobilerimden bir de para kolleksiyonu. Bir müzayede sitesinden arkadaşla buluşmaya karar verdik: Biraz takas, biraz sohbet. Metroyla gelecek, şişli metro çıkışında buluşacağız, Nişantaşı'na gideceğiz. Gittiğimde görünürde 3 tane çıkış olduğınu farkettim, telefon ettim geldim diye. O da metro'dan yeni inmiş, beklemeye başladım. 5-10 dakika geçti, kimse yok. Yeniden aradım, "Metro çıkışında bekliyorum" dedi. Ben Nişantaşı'na yakın çıkışta bekliyorum, "buraya gel" dedi, "zaten ordayım" dedi. Bakıyorum bekleyen kimse yok, yolun karşısındaki çıkış da boş. Dedim bu yukardakinde bekliyor, "tamam, geliyorum" dedim. Ama adam yukarda da yok. Yine telefonlaştık, nerde olduğunu tarif etsene dedim. Tarif etmeye çalıştı, pek uymuyor, sonunda çaprazda x (hatırlamıyorum) renkli büyük bir bina var dedi. Ã?aprazda binayı gördüm, ama adam yok. 40-45 dakika böyle debelendikten sonra 50 metre aşağıda bir çıkış daha olduğu ortaya çıktı.
Evet, salağım ben, salak, salak.
Evet, salağım ben, salak, salak.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Aslında insanlar internetten tanışacağı insana biraz güven eksikliği hissediyor; mesela ben şu ana kadar hiç internetten konuştuğum bir insanla buluşmadım ve çekiniyorum. (Sınırsız Pizza Günü'nde ilki yapacağız umarım!
) Ama bir de şöyle birşey var ki; eğer gidip o insanla yüz yüze konuşmazsan onun -gerçekte- nasıl biri olduğunu asla öğrenemezsin.
Yine de en iyisi gidip, konuşup herşeyi konuşarak anlamak galiba...
abi taBİKİ güvensiz olacaksın netten buluştuklarınla
sen benim ne yüzümü görüosun, ne neye benzediğimi biliosun, güsel sözlerim yalan olabilir
tabi bu sitede böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmıyorum
sonuçta insanlr buraayı mIRC niyetine kullanmıyolar
sen benim ne yüzümü görüosun, ne neye benzediğimi biliosun, güsel sözlerim yalan olabilir
tabi bu sitede böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmıyorum
sonuçta insanlr buraayı mIRC niyetine kullanmıyolar
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Walla, netten tanıştığım kişilere genelde güvenmem. Ancak bu site bir istisna, siteye bikaç gündür üye olan iki arkadaşı evime almıştıım mesela...
Tufan ve darkgnomela buluştuk, bize geldik
Çok da güsel vakit geçirdik.
Hele site buluşmaları var ki onlar asıl hiç kaçmaz... Bence siz de deneyin site buluşmalarına gelmeyi... Çok ilginç deneyimler yaşıcaksınız...
Tufan ve darkgnomela buluştuk, bize geldik
Çok da güsel vakit geçirdik.
Hele site buluşmaları var ki onlar asıl hiç kaçmaz... Bence siz de deneyin site buluşmalarına gelmeyi... Çok ilginç deneyimler yaşıcaksınız...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı