Netten insanlarla tanışma üzerine...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Netten insanlarla tanışma üzerine...

Post by fingolfin »

Bundan birbuçuk sene önce, bir internet sitesinden tanıdığım arkadaşlarımla buluşacağım... Mekanı ve saati öğrendim ve tam zamanında mekana ulaştım. Karizmatik bir giriş yapıcam ortama; planlarımca ben gittiğimde hrekes orada olacak - merdivenlerden usulca çıkıcam, zarif bir hareketle kapşonumu açıp 'Merhaba ben Elwe, Singollo-Elwe' diyeceğim (Singollo-Elwe o sitede kullandığım nikj) Planım gayet başarılı bir şekilde çalıştı, ancak ufak bir eksiklikle. Gittiğimde henüz kimse gelmemişti :P
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Hobilerimden bir de para kolleksiyonu. Bir müzayede sitesinden arkadaşla buluşmaya karar verdik: Biraz takas, biraz sohbet. Metroyla gelecek, şişli metro çıkışında buluşacağız, Nişantaşı'na gideceğiz. Gittiğimde görünürde 3 tane çıkış olduğınu farkettim, telefon ettim geldim diye. O da metro'dan yeni inmiş, beklemeye başladım. 5-10 dakika geçti, kimse yok. Yeniden aradım, "Metro çıkışında bekliyorum" dedi. Ben Nişantaşı'na yakın çıkışta bekliyorum, "buraya gel" dedi, "zaten ordayım" dedi. Bakıyorum bekleyen kimse yok, yolun karşısındaki çıkış da boş. Dedim bu yukardakinde bekliyor, "tamam, geliyorum" dedim. Ama adam yukarda da yok. Yine telefonlaştık, nerde olduğunu tarif etsene dedim. Tarif etmeye çalıştı, pek uymuyor, sonunda çaprazda x (hatırlamıyorum) renkli büyük bir bina var dedi. Ã?aprazda binayı gördüm, ama adam yok. 40-45 dakika böyle debelendikten sonra 50 metre aşağıda bir çıkış daha olduğu ortaya çıktı.

Evet, salağım ben, salak, salak. :oops:
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

üzülme be abi herkesin başına gelebilir böle şeyler. belki de shadow master da kadıköyde başka b,i boğa heykeli bulmuştu di mi :P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

İçime su serpildi. :)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Herkese olur böyle.Herkesin kendisini sıradışı veya 'aptal' hissettiği anlar olmuştur...
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Aslında insanlar internetten tanışacağı insana biraz güven eksikliği hissediyor; mesela ben şu ana kadar hiç internetten konuştuğum bir insanla buluşmadım ve çekiniyorum. (Sınırsız Pizza Günü'nde ilki yapacağız umarım! :wink: ) Ama bir de şöyle birşey var ki; eğer gidip o insanla yüz yüze konuşmazsan onun -gerçekte- nasıl biri olduğunu asla öğrenemezsin. :???: Yine de en iyisi gidip, konuşup herşeyi konuşarak anlamak galiba...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi taBİKİ güvensiz olacaksın netten buluştuklarınla
sen benim ne yüzümü görüosun, ne neye benzediğimi biliosun, güsel sözlerim yalan olabilir
tabi bu sitede böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmıyorum
sonuçta insanlr buraayı mIRC niyetine kullanmıyolar
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Biri seni direk olarak evine falan çağırırsa gitme yani.
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

istisna olabilir ama genelolarak buna EVET derim
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Walla, netten tanıştığım kişilere genelde güvenmem. Ancak bu site bir istisna, siteye bikaç gündür üye olan iki arkadaşı evime almıştıım mesela...

Tufan ve darkgnomela buluştuk, bize geldik :)

Çok da güsel vakit geçirdik.

Hele site buluşmaları var ki onlar asıl hiç kaçmaz... Bence siz de deneyin site buluşmalarına gelmeyi... Çok ilginç deneyimler yaşıcaksınız...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

nette konuştuğum insanlarla tanışmak benim adetim diildi ama bu siteyi keşfedince bi istisna yapiim dedim....iikide yapmışım... :D bazen neyle karşılaşıcağını bilsedende gidip görmelisin aksi takdirde nasıl öğrenebilirsinki?
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

hayatımda iki kez internetten tanıştığım insanlarla buluştum. ilkinde ömür boyu süreceğine emin olduğum dostluklar edindim. ikincisinde ise...

...bilmiyorum bence iyi gidiyor siz söyleyin ;)
yola devam...
...barış için
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

...bilmiyorum bence iyi gidiyor siz söyleyin

benim açımdan iiydi...kirshamor nedersin bu görüşmedende ilki gibi dostlar bulabilirmisin?
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Benimde hiç adetim değildir netten kişilerle görüşmek ama istisnalar kayideyi bozuyormuş :) Fakat mırc ten biri çağırsın kessinlikle kale bile almam=)
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

biluanders wrote: benim açımdan iiydi...kirshamor nedersin bu görüşmedende ilki gibi dostlar bulabilirmisin?
Oldukça iyi gidiyor sanırım ;)
yola devam...
...barış için
Post Reply