Yüzüklerin Efendisi Kart Oyunu

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Yüzüklerin Efendisi Kart Oyunu

Post by Sharku »

Evet yanlış görmüyorsunuz. Yüzüklerin Efendisi Kart Oyunu Türkiye'de yaklaşık 3 senedir oynanıyor. Yani ilk filmle birlikte başladı. Türkiye'de şu anda kayıtlı 40 oyuncu var. Ama tabi her oyunda olduğu gibi bırakanlar da var amatörce ilgilenipte turnuvalara katılmayanlar da.
Eğer siz de hem Yüzüklerin Efendisi'ni hem de Kart oyunlarını seviyorsanız bu bol strateji ağırlıklı oyunu çok seveceksiniz. İlginizi çekerse benimle iltibata geçerseniz yardımcı olabilirm. Görüşmek dileğiyle..
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

iltibat değil o irtibat.
imza: düzelten adam

Ã?ncelikle Saharku siteye hoşgeldin :) Kart oyununa gelince, evet arkadaşlar ilgilenin ilgilenelim. Arzu eden olursa benimle de irtibata geçebilir. Merak edenlere anlatırız, gelirler turnuvaları izlerler. Her türlü yardımı esirgemeyiz.
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Sen aramıza girmesene olm insanlarla. Biz iltibata geçicez belki! Alla alla ya.. :P
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Benim gibi eli yüzü temiz elf dururken, ne irtibata geççekler Saruman'ın orcuyle.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Sharhu orc muydu yoksa Uruk-Hai miydi ya?

Bi de kart oyunuyla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Ben K.Köyde Rexx'in oralarda bir yerde bi tane yer var "Ansalon" diye orada görmüstüm sanki...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ben tam bir lotr manyagiyim abi biraz bilgi ver nasi bisey nerelerde oynaniyo fln??öle laf atip kaçma reca ederim :)
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Hakıkate yaw hersey ortada kalmıs su forumu bır az daha acsaydın ya ortaya laf atıp kacmıssın :)
Sharku sana mesajdan ulasıcam umarım okursun...
Hakıkaten merak ettım su oyunu...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Pardon arkadaşlar. Sitenizde yeniyim ve pek sık girmiyorum. Biraz merakınızı gidermeye çalışayım bakalım.
Ã?ncelikle "Sharku" bi Isengard kurt binicisi. Hatta onların lideri. Filmde Aragorn'un nehire düşmesine neden olan ork. BU Yüzüklerin Efendisi Kart oyununda kurt binicilerinden bi deste yaptığım için arkadaşlarım bana bu ismi taktı :)
Bütün kart oyunlarında olduğu gibi bunda da birsürü çeşit kart var. şu anda adet olarak 1800 kadar sanırım. Her 3-4 ayda birde yeni expension çıkıyo. Her film için 3 expension var en son 8 çıktı. Yani 3. filmin 2. expensionu. Magic teki gibi eski expensionlar kullanılmaz diye bişey yok. Hikayenin her bölümünden istediğiniz kartları biraraya getirerek kendinize her çeşit desteyi yapabilirsiniz.
Sharku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sharku »

Desteniz minimum 60 olmak zorunda. Ve çift sayı olmalı. Ã?ünkü desteniz aslında 2 ayrı destenin birleşmesi. Bir iyi taraf bir de kötü taraf. Destenisdeki toplam kart sayısının yarısı iyi yarısı kötü olmak zorunda, eşit sayıda. Çok çeşitli ırklar var.
İyiler için Hobbit, Elf, Gandalf, Gondor, Rohan,Dwarf, hatta Smegol destesi yapabilir kötüler içinse Moria, Isengard, Souron, Dunland, Rider, Korsair... ve daha aklınıza gelebilecek herşey. :)
Busaydığım ırklar bide kendi içinde çeşitlilik gösteriyor. Mesela Isengardın bi savaşa giden güçlü Uruk-Haileri var. Ama bide Isengardda kalıp sinsice işler yapan Orklar var. Sora Rohana saldıran Kurt binicileri var. Önemli olan size en uyanını bulup hat safhada zevk almak :)
Mesela Gondordada Knightlar var. Birde 2. filmde Faramir'in yaptığı gibi pusu kuran rangerlar var. Ya da Yeni çıkan ölüler ordusu var.

Eğer ilginizi çekiyorsa biz genelde Beşiktaş ta oynuyoruz. Turnuvalarımımz da orda oluyor. Ama dersenizki çok uzak, en azından tanışmak oyunu öğretmek için size daha yakın bir yere gelebilirim..
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bende de 2 kutu var butr kartlarından:D nedense özellikle (yük kardeşliği kartlardırlar) uruk-hai kartı çokar ve çok az mekan var şimdilik.. birde inanılmaz güzellte magic kartlarım mevcuttur:)..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

düzeltme:yüzük kardeşliği kartlarıdırlar :oops:
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

:) öyle mi galadlirim - oynamayı düşünmez misin? bu arada arzu eden arkadaşlara pazar günkü buluşmada kart konusu hakkında detaylı bilgi verebiliriz.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

ya pazar günkü pizza gününe gideceksin sen değilmi? ben de gelsem süper olur da naapıcam o kadar erkeğin arasında :roll: zaten gelemem tek başıma ama sen bana biraz bilgersene şu kartlar hakkında..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

o nasıl söz galadlirim duyanda sitedeki erkekleri maganda sancak. hem bildiğim kadarıyla bayanlardan karanightshadow, squva, pelinpel ve biluanders gelecek...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

düşünürüm..
Post Reply