Zaman çarkı serisini okumuş kimse yokmu acaba?
-
nightshadow
- Kullanıcı

Zaman çarkı serisini okumuş kimse yokmu acaba?
Forumdaki başlıklarda bu seri hakkında hiçbir şey göremedim. Bence iyi bir seri.
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ben şu an ilk kitabını bitirmeye çalışıyorum ama şunu söyleyebilirim rahatklıkla muhtreşem!
Özellikle yazarın dili eşsiz. Tasvir gücü ilk sayfada etkiledi beni. zaten ilk bölümün sonunda ağlamaklı olmuştum o da ayrı meseler. kurgu dehşet iyi ve hakikaten gelmiş geçmiş en muhteşem eserlerden biri...!
Özellikle yazarın dili eşsiz. Tasvir gücü ilk sayfada etkiledi beni. zaten ilk bölümün sonunda ağlamaklı olmuştum o da ayrı meseler. kurgu dehşet iyi ve hakikaten gelmiş geçmiş en muhteşem eserlerden biri...!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
nightshadow
- Kullanıcı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ohooo okumadıysan yazık sana. her fantastik kurgu hastası adamın okuması gereken bir seridir. gerçi bu saha zaman çarkı için ayrılşmış ama gediksavaşlarını oku sonra başka şeylere geç derim. adamın dili, bile tolkien ile yarışacak düzeyde.. kısaca bilgi sahibi olmanı sağlamıştır bu cümle:)
Aama ilk kısım dörtleme:) dört kitap halinde bak üç kiştap sipariş edeceksen meraktan ölme sonuncu kitap için.
büyücü(çırak)
büyücü(usta)
gümüşdiken
ayyy neydi dördüncü kitabın ismi amaaan unuttum şimdi sen üçünü okuda bi ara onuda yazarım
Aama ilk kısım dörtleme:) dört kitap halinde bak üç kiştap sipariş edeceksen meraktan ölme sonuncu kitap için.
büyücü(çırak)
büyücü(usta)
gümüşdiken
ayyy neydi dördüncü kitabın ismi amaaan unuttum şimdi sen üçünü okuda bi ara onuda yazarım
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...