Anket: Drizzt'in düşmanları...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Anket: Drizzt'in düşmanları...

Post by Wuroldar »

Arkadaşlar bu sefer düşmanların anketini yapıyoruz. Walla burada sizce en manyaq düşmanı seçeceksiniz. Ok?... (burada değerlendirme size kalmış)
- Ayrıca unutmadan tüm düşmanlar diil tabi has düşmanlar...

- Tekrar unutmadan tahminimce bu mesaja ilk olarak dostum raini cvp verecek. Nası olsa o da benim gibi bir drizzt fanı :D
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Zaten Entreri,kendisiyle beraber hareket etmeyen herkesin en büyük düşmanıdır.Bence Jarlaxle Drizzt'in düşmanı değildir.Neden olsun ki?
Evil rises,darkness falls...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ne biliyim onuda yazıvereyim dedim. Sonuçta mirasta onun adamlarıydı Drizzt'in ve arkadaşlarının peşine salınan. Eğer MC'Gristle biraz daha mantıklı bir karakter olsaydı o derdim. Ama entreri varken MC'GRistle da kimmiş :) dimi yane...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bence melice çünkü drizzt e yapıla bilecek en büyük kötülüğü yaptı en büyük dostunu zak ı ona kısa süreli bile olsa düşman etti ve drizzt in en yüce kişisinin bile kötüleştirile bileceğine inanması için uraştı drizzti hayattan vazgeçirecek tek şeyde budur bence
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben bu ankete baktığımda beni ejderhadan daha fazla etkileyebilecek hiç bir "varlık" göremiyorum... O yüzden Drizzt ve düşmanları hakkında fazla birşey bilmesemde Ejderhalı şıkkı işaretlemeyi mantıklı gördüm :P
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Yaa bu Miras Legacy mi?Ben baya kitap okudum FR ve Drizzt hakkında ama mirası bilmiom.Orjinal adı Legacy mi onun?
Evil rises,darkness falls...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Aman rasit naptın sen. Ben o şıkkı dalga olsun diye ekledim oraya. Walla nerde ejderha görsen atlıyosun hemen haa. Bak bence sen bi git bu seriyi al oku. Sonra fikrini belirt. Gerçi bizimde dragonlance'e gelince pek borumuz ötmüyo ama olsun. Bende ona bi göz atarım ok...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya hangi ejder drizzt i yakalıcak da kavalıycakta onunla uğraşcakda ooo drizzt i kovalıycana 10 tane şehir yıkar hazinesine hazine katar
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yani haklısın dostum. Baksana göç'te bile kızıl ejderhaya nasıl oyunlar oynadı. Yok ben siyah ejderhaydımda, büyücü beni drow yaptıda falan filan. Yani aslında o ejderha orada ortamı dağıtabilirdi. Ama Drizzt kaçarken zekasını kullanıp söylediği sözler ejderhayı geri çevirdi. ee adamın sadece bilekleri değil zekasıda harıl harıl çalışıyor.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

adam pratik zekada elminister a rakip olabilecek bir zekaya sahip yanlış anlayıp itiraz etmeyin int demiyorum sadece yaratıcılık ve pratik zeka olarak diyorum adam kafasını acayip kullanıyo yani herşeyi mukayese edip çözümler buluyo aaah aaah dirizit ahhhh
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sanırım seriyi alıp okuyacağım. Gerçekten merak ettim şimdi... Ejderha kovalıyor, Drizzt kaçıyor ha... vay anasını sayın seyirciler... 8O :? :x :!:
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

kimse ejderha kovalıyo drizzt kaçıyo demedi ama adam bir kırmızının yuvasından elini kolunu sallaya sallaya çıktı gitti oku bencede süper 3 seri
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ahhhh Drizzt... Artık onun yeni bir düşmanı var ve bu Anket'te en üst sıraya yerleşecek size garanti ediyorum: Düşmanın adı: Corax Tigerheart. Yakında sizi tanıştıracağım...

(Bana Drizzt'in ayrınıtlı karakteri lazım bu arada...)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ya basitçe şöyle aslında ben buldum bilgisayara kaydetmişim:

18 lvl ranger
11 lvl fighter
7 lvl rogue

ikiside 1d8 + 2 vuran çift pala kullanıyo...

Kalkanı yok normal olarak

üzerinde medium armor var. (onun stat'ı yazmıo)

Büyüleri:
Levitation (yükselme büyüsü) var 25 sn. kadar havada kalabilio
Dark sphere (karanlık küresi) düşmenı içine alan karanlık küresi oluştuyo. Kürenin içindeki düşman hiçbirşey göremiyo.

Birde Guenhwyvar adında bir panteri var... (deli güçlü tam 300 kilo)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

bide palaları baya büyülü.yanılmıyosam biri defans bons veriyo.biri atak
Post Reply