Arkadaşlar bu sefer düşmanların anketini yapıyoruz. Walla burada sizce en manyaq düşmanı seçeceksiniz. Ok?... (burada değerlendirme size kalmış)
- Ayrıca unutmadan tüm düşmanlar diil tabi has düşmanlar...
- Tekrar unutmadan tahminimce bu mesaja ilk olarak dostum raini cvp verecek. Nası olsa o da benim gibi bir drizzt fanı
Ne biliyim onuda yazıvereyim dedim. Sonuçta mirasta onun adamlarıydı Drizzt'in ve arkadaşlarının peşine salınan. Eğer MC'Gristle biraz daha mantıklı bir karakter olsaydı o derdim. Ama entreri varken MC'GRistle da kimmiş dimi yane...
bence melice çünkü drizzt e yapıla bilecek en büyük kötülüğü yaptı en büyük dostunu zak ı ona kısa süreli bile olsa düşman etti ve drizzt in en yüce kişisinin bile kötüleştirile bileceğine inanması için uraştı drizzti hayattan vazgeçirecek tek şeyde budur bence
Ben bu ankete baktığımda beni ejderhadan daha fazla etkileyebilecek hiç bir "varlık" göremiyorum... O yüzden Drizzt ve düşmanları hakkında fazla birşey bilmesemde Ejderhalı şıkkı işaretlemeyi mantıklı gördüm
Aman rasit naptın sen. Ben o şıkkı dalga olsun diye ekledim oraya. Walla nerde ejderha görsen atlıyosun hemen haa. Bak bence sen bi git bu seriyi al oku. Sonra fikrini belirt. Gerçi bizimde dragonlance'e gelince pek borumuz ötmüyo ama olsun. Bende ona bi göz atarım ok...
Yani haklısın dostum. Baksana göç'te bile kızıl ejderhaya nasıl oyunlar oynadı. Yok ben siyah ejderhaydımda, büyücü beni drow yaptıda falan filan. Yani aslında o ejderha orada ortamı dağıtabilirdi. Ama Drizzt kaçarken zekasını kullanıp söylediği sözler ejderhayı geri çevirdi. ee adamın sadece bilekleri değil zekasıda harıl harıl çalışıyor.
adam pratik zekada elminister a rakip olabilecek bir zekaya sahip yanlış anlayıp itiraz etmeyin int demiyorum sadece yaratıcılık ve pratik zeka olarak diyorum adam kafasını acayip kullanıyo yani herşeyi mukayese edip çözümler buluyo aaah aaah dirizit ahhhh
Ahhhh Drizzt... Artık onun yeni bir düşmanı var ve bu Anket'te en üst sıraya yerleşecek size garanti ediyorum: Düşmanın adı: Corax Tigerheart. Yakında sizi tanıştıracağım...
(Bana Drizzt'in ayrınıtlı karakteri lazım bu arada...)
Ya basitçe şöyle aslında ben buldum bilgisayara kaydetmişim:
18 lvl ranger
11 lvl fighter
7 lvl rogue
ikiside 1d8 + 2 vuran çift pala kullanıyo...
Kalkanı yok normal olarak
üzerinde medium armor var. (onun stat'ı yazmıo)
Büyüleri:
Levitation (yükselme büyüsü) var 25 sn. kadar havada kalabilio
Dark sphere (karanlık küresi) düşmenı içine alan karanlık küresi oluştuyo. Kürenin içindeki düşman hiçbirşey göremiyo.
Birde Guenhwyvar adında bir panteri var... (deli güçlü tam 300 kilo)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...