Ejder Kanadı..
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

arkadaşımız sanırım kitabın sıkıcılığına bir gönderme yapmış yahut ölüm kapısı serisini ejder kanadı serisi olarak karıştırmış...
ikinci olasılık bir karıştırmadır lakin ilk olasılığa ben de katılırım, süper sıkıcı ve boş bir kitap ejder kanadı, ikinci kitap(ki pek çok homo saphien nedense sıkıcı bulur) sol cebinden çıkarır, katlar çakmak cebine sokar bu kitabı...
ikinci olasılık bir karıştırmadır lakin ilk olasılığa ben de katılırım, süper sıkıcı ve boş bir kitap ejder kanadı, ikinci kitap(ki pek çok homo saphien nedense sıkıcı bulur) sol cebinden çıkarır, katlar çakmak cebine sokar bu kitabı...
Bu seri başlarken çok yavaş başlıyor belki o yüzden beyenmediniz ama sadece ilk kitabı okuyarak ölüm kapısı berbat bir seridir diyen olursa beni karşısında bulur. Benim soluksuz okuduğum bir seriydi. Belkide fk nın en güzel serilerinden birisi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Lean-The-Bard
- Kullanıcı

ben de okuyorum seriyi.. şu anda 6ıncı kitaba geçtim.. ama daha başlamadım. seri mükemmel. seriye kötü diyen birine sadece ve sadece zevksiz derim ben... hikaye gerçekten baya tuhaf başlıyor... hiç anlamadan dinlemeden olayların ortasında buluyoruz kendimizi... ama ileriye doğru süper oluyo... herkese tavsiye ederim...
It's your life. Not other's...
<<<DM-Goarn>>>
<<<DM-Goarn>>>
ben kitabi okumadan once ilk kitap cok s1k1c1 ancak sonra guzellesiyo diye duymustum
fakat bence ilk kitabi bile gayet guzeldi serinin.
sirf sinav donemi okuyamam diye b,r haftada bitirmistim seriyi. yaz geldiye artik bi daha okurum...
ayrintilari kesfedip ortaya cikarmam kitabi yalayip yutmam gerek
yani bence bu kadar guzel bi seri
fakat bence ilk kitabi bile gayet guzeldi serinin.
sirf sinav donemi okuyamam diye b,r haftada bitirmistim seriyi. yaz geldiye artik bi daha okurum...
ayrintilari kesfedip ortaya cikarmam kitabi yalayip yutmam gerek
yani bence bu kadar guzel bi seri
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki