Fantastik Kurgu hakkında en iyi yazılmış kitap..
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Fantastik Kurgu hakkında en iyi yazılmış kitap..
Anket yapmıycam çünkü acayip çok var...
I cry.when angels deserved to die
arkadaşlar tartışmasız kelimesini kullanmak yanlış olmaz mı??
değişik zevklere hitap eden kitaplar mevcuttur.
elbetteki tartışmak,fikirlerimizi açıklamak için burada değil miyiz?
ben oyumu J.R.R. Tolkien kitaplarına veriyorum.
LOTR ve Silmarillion bence yazılan(hem kurgu hem de anlatım bakımından)en iyi kitaplardır.
değişik zevklere hitap eden kitaplar mevcuttur.
elbetteki tartışmak,fikirlerimizi açıklamak için burada değil miyiz?
ben oyumu J.R.R. Tolkien kitaplarına veriyorum.
LOTR ve Silmarillion bence yazılan(hem kurgu hem de anlatım bakımından)en iyi kitaplardır.
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Arkadaşlar, FRP kitabı denmiş. Fantastikkurgu denmemiş, Zaman Ã?arkı falan derken dikkatli olun yani.
Ben oyumu ''Ben Strahd, Azalin'le Savaş'' a veriyorum. Elrod'un zekası karşısında ağzım açık kalmıştı.
Ben oyumu ''Ben Strahd, Azalin'le Savaş'' a veriyorum. Elrod'un zekası karşısında ağzım açık kalmıştı.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ben her okuduğum kitaptan ayrı birşey alan bir insanım, ne kdar çamur atsamda drizzt'in kitaplarının bile beğendiğim noktaları vardır...
Kuşkusuz Tolkien demeliyim, sonraısında ise Yerdeniz derim sanırsam, tüm uzmanlığım ve sevgime rağmen Dragonlance(özellikle Dragons of Summer Flame) üçüncü olur...lakin arkadaşımız FRP demiş, WotC'un kitaplarını mı baz almalıyız acep bu tartışmada?
Kuşkusuz Tolkien demeliyim, sonraısında ise Yerdeniz derim sanırsam, tüm uzmanlığım ve sevgime rağmen Dragonlance(özellikle Dragons of Summer Flame) üçüncü olur...lakin arkadaşımız FRP demiş, WotC'un kitaplarını mı baz almalıyız acep bu tartışmada?
Yaa arkadaşlar niye hep o elfli cüceli kitaplara sıkıştırıyoruz kendimizi bence böyle yaparak fantastik kurgunun sınırlarını daraltıyoruz ki bu yanlış bi şey değil mi sizce yaaaa??????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>