Byünün Bedeli
Byünün Bedeli
Yaa benim merak ettiğim bir konu var bildiğim kadarı ile büyücüler belli bir süre büyü yaptıkları zaman bir yorulkma yaşıyorlar. Bu sadece sıradan bir yorulmama yani kılıç kullananın yorulması gibi yoksa daha öte dönüşü olmayan bir şey mi okuduğum bir sistem de her büyünün büyücüden bir şeyleri geri dönüşsüz görtürdüğünü yazmıştı bu tüm sistemlere uyarlanabilir mi merak ettim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
aslına bakarsan genelde bu yorgunluk beyindedir. beyin büyü sözlerini kontrol etmeye çabalamaktan dolayı yorulur. aynı zamanda ruhen de bir yorgunluk olduğu hatta bu yüzden bazı büyülerin büyücüyü aşırı yıprattığı da olur ama bunlar nadirdir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
O zaman bunu fazla kaslarını zorlayanın kaslarının kalıcı hasar almasına benzetirmiyiz acaba??? Yani çok fazla kendini zorlamayan büyücü kalıcı hasar almaz mı ki????
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Evet Elminster ölümlü değil ki yaşlansın di mi ama onları bile yaptıkları büyüler arasıra yoruyor galiba aslında her büyünün kalıcı bir değişiklik yarattığını duymuştur vahşi ya da kara olmayanların da ama ne kadar doğru bilmiyorum.
HARBE GİDEN
gandalfa yarı tanrı demek ne kadar doğru bilemem. ben olsam ancak Sauron'a bu sözü yakıştırabilirdim ama neyse... büyü konusunda ise herkesin büyü konusunda bir sınırı vardır. Elminister bile yorulur. belki seçilmiş olduğundan dolayı büyüyü diyarlardan çekmek zor olmaz ama büyüyü şekillendirmek bile zor ve yorucudur.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k