Drizzt in Küçük Kardeşi
Drizzt in Küçük Kardeşi
Yav arkadaşlar aklıma bir tartışma konusu daa geldi onu da açayım dedim. Sizce Drizztin küçük kardeşi olsa hikaye nasıl değişirdi??? Drizzt ufaktan onu eğitip yola getirir miydi yoksa onu kaderine felan mı terkederdi. Ã?ocuk hırslanıp Drizzt i öldürür müydü. Ã?ocuk ağabeyine karşı neler hissederdi. Ã?ocuğun kız veya erkek olması neleri değiştirirdi felan?? Evet Drizztli tartışmalar serisine yeni bir boyut ekleyelim dedim. Bakalım nassı olcak??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yavvv kız olursa daha zorlanacaktı ama vallah nasıl kurtaracaktı kızı şu okuldan arach tinit miydi neydi?? Kardeşini de kendisi gibi yapmaya çalışması güzel bi macera olabilirdi hatta çok da güzel olurdu bence.... Bunu yollayalım mı RAS abiye... Gizli bir kardeş yaratsın Drizzt e madem evlenmesine izin verilmiyo...
HARBE GİDEN
ama liliel ordan iyi bi kalple çıkmayı başardı di mi?? Llloth da o kadar iyi eğitim veremiyo sanki yoksa lilliel de mi bir istisna gerçi o dönem anladığım kadarı ile menzobereanzanda lloth un hükümranlığı sarsılıyomuş.
HARBE GİDEN
Olay Zak da bitiyor olsa Liriel niye öyle oldu diyesim geliyor. Onun Zak'la hiç ilgisi olmamıştı ki. Ama iyi. Hem kendini de kurtarabiliyor.
Arach Tinilith'de de Melee Maghteree'de de kötü olma dersleri -o da ne demekse- veriliyor ama Drizzt ordan yırttı, Liriel de yırttı bence daha da yırtan olabilir. Önemli olan Drizzt'in kardeşinin kız veya erkek yetenekli olup olmayacağı (kız veya erkek olmasının da önemi var tabi). Yeteneksiz birisi Drizzt yardım etse bile Karanlıkaltının mağaralarından canlı çıkamaz. Ã?ıksa da yüzeyde yaşayacak iradeyi gösteremez. Menzoberranzan'da kalsa da ölür. Kısmeti bağlanmıştır sonunda hayır gelmez. Verem olmazsa ayin malzemesi olur bir şey olur.
Eğer çok çok yetenekli olursa...
Konuşalım.
Arach Tinilith'de de Melee Maghteree'de de kötü olma dersleri -o da ne demekse- veriliyor ama Drizzt ordan yırttı, Liriel de yırttı bence daha da yırtan olabilir. Önemli olan Drizzt'in kardeşinin kız veya erkek yetenekli olup olmayacağı (kız veya erkek olmasının da önemi var tabi). Yeteneksiz birisi Drizzt yardım etse bile Karanlıkaltının mağaralarından canlı çıkamaz. Ã?ıksa da yüzeyde yaşayacak iradeyi gösteremez. Menzoberranzan'da kalsa da ölür. Kısmeti bağlanmıştır sonunda hayır gelmez. Verem olmazsa ayin malzemesi olur bir şey olur.
Eğer çok çok yetenekli olursa...
Konuşalım.
Taşlar unutana dek...