Harry Potter Oyunları
walla ilkiki oytunu ikişre kez bitirdim (bi ara oyujnsuzluk krğzine girip eskilere dafanmıştım da)
çok zevkli ikisi de
paranoya garantisi veriorm yani
çünkü her resim&ayna&kabartı&sütun&heykel...vs. bir gizli kapı olabilir
çok zevkli ikisi de
paranoya garantisi veriorm yani
çünkü her resim&ayna&kabartı&sütun&heykel...vs. bir gizli kapı olabilir
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
İlk oyun -tahmimce- yapımcıların unreal motoruna olan yabancılığı nedeniyle başarısızdı. İkinci oyunda ilk oyundaki hatalarında ders almış olacaklar ki daha başarılı bir iş çıkarmışlar. İkinci oyun ilkine nazaran daha başarılı olsa da ilkinden pek de uzun değil. İki oyunu da iki günde gitirmiştim. Hatta ikinci oyunu sınıfımı fark atarak birinci bitirdikten sonra olayı inanılmaz derecete psikopata bağladığım için 1sa daha kasıp gizli kapının ardındaki bölümü oynamıştım. Hesapta 10dk da geçmem gereken bir yer ama ilk oynayışımda tüm gizli yerleri de bularaktan 6dk da bitirmiştim. Ã?ünkü oyun bir yerden sonra kendni tekrar ediyor. Ã?yleki aha burda gizli bi kapı olmalı, aha şu koridoru dönünce iki tane sümüklüböcek çıkmalı diyebiliyosun.
Bu arada bu oyunlara pek de zaman harcamnız gerekmiyor. Gerçek oyun isteyen Final Fantasy oynasın. (tam olarak 72 saatimi harcadım bu oyuna, vay bee)
Bu arada bu oyunlara pek de zaman harcamnız gerekmiyor. Gerçek oyun isteyen Final Fantasy oynasın. (tam olarak 72 saatimi harcadım bu oyuna, vay bee)
"Lovefull Evil"
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
azkaban tutsağı nın da oyunu çıktı biliyorsunuz..
ben aldım oynadım birkaç yenilik var ama yinede tema olarak aynı ..hp severler için oldukça güzel ama yinede diyebilirim..müzikler güzel ama sırlar odasındakilerynı çoğu..giriş müziği güzel özellikle ..oyun yine kısa..2.gün bitti
ben aldım oynadım birkaç yenilik var ama yinede tema olarak aynı ..hp severler için oldukça güzel ama yinede diyebilirim..müzikler güzel ama sırlar odasındakilerynı çoğu..giriş müziği güzel özellikle ..oyun yine kısa..2.gün bitti
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı