ÖÖL RÖZGARI HANI!

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

ÖÖL RÖZGARI HANI!

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Hanım sizi en güzel sözleriyle karşılar...leydilerim ve lordlarım. hanımın minderleri sizin için hazırlandı. masalarnız alçak...yemekleriniz minderlerinizde otururken en muhteşem görüntüleriyle önünüzde olacak! çöl rüzgarı dendi buraya çünkü melodiler....o kokuyu ve serinliği verecek sizlere. dansçılarım kendileriyle beraber sizi de uçuracaklar...gelin gelin...üçretleri de aşk içn kuduğunuz tek bir tane güzel cümleyle ödersiniz...tekarar hoşgeldiniz....

Bir Ã?Ã?L RÖZGARI...
Derin ve büyülü!
Büyük bir şanı,
Size sunuyor en tatlı anıları....
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

içeriye parlak zırhıyla kuşanmış bir suret girer kaba bir sesle" şarap getir!" der.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce içeriye girdi ve hızla bir mindere yöneldi.Oturdu ve dansçıları beklemeye koyuldu."Güzel dansçı varmı bari?"diye sordu hancıya.Biraz sıkıntılıydı bu aralar.Hoşlandığı bir Drow kızı ona bakmıyordu ve buraya biraz kafa dağıtmaya gelmişti.
"Cüce birası bulunurmu?"diye bağırdı hancıya...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

müşterilerim ne kadar da kibarlar böyle...şarap hemen gelecek ve bira da yanlız şartımı biliyorsunuz...bu handa ücret önce ödenir...bilemme anlatabilidm mi?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kesesinden altınları çıkarır "bende dansçı kızlara bunları vermeyi düşünüyordum" der ve sırıtır
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Nefret dolu bir diyardan gelen sevgi kadar güzel bir Drow var içerde.Rica etsem önce onunla ilgilenseniz.Leydimi bekletmeseniz...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Hayır ücretim...başta yazıyodu! aşk için güzel bir cümle lütfen:)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gözlerimde yaşlar,
Elimde kadehim,
Terk etti beni o güzel sevdiğim...

galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

-ben o dediğiniz leydiyi tanımıyorum- dedi
kaba bir kahkaha attı -hem ben erkeğim işte zırhım -diye gösterdi başında miğferi vardı sadece parlak olan miğferide değil gözleriydide..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Drowa bakarak "Ben zaten sizin olduğunuzu söylemedimki!" dedi.
HA HA HA

galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

gözlerinden ateşler saçarak cüceye baktı..küçümsenemeyecek kadar küçüksün-dostum-dedi haince sırıttı aslında öyle bir hanım olsa burada ne eğlenirdik! :twisted:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce omuz silkti."Irkıma göre çok uzunum!"dedi."Hanım konusundada çok haklısın hani!" :D

Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan egzotik bir dekorasyona sahip hanın içine girdi ve bir anda kalakaldı. şaşkınlıktan bayılacak gibi oldu. Bu handa böyle eşsiz bir güzellikle karşılacağını tahmin etmiyordu, tahmin etse bile hiçbir şey onu böylesi eşsiz bir muhteşemliğe hazırlayamazdı. Karşısındaki tanrıçanın yeryüzüne hangi amaçla indiğini merak etti, bu hanı kurmasının ilahi başka bir sebebi olmalıydı. Kalbi göğüs kafesini zorlayarak dışarı çıkmaya çalışıyor gibiydi. Ã?evresinde yaşananlar varsa da farketmiyordu tüm benliği o ana ve tanrıçaya odaklanmıştı. Kendini bir anda hissettikleri yanında çaresiz ufacık hissetti, bedeninin kaldırabileceğinden çok daha fazla duyguyla yüklenmişti. Sözcükler ağzından çıkarken sesinin melodisi ve güzelliğinde kendini kaybetti, sözcükler ağzından dökülüyordu ama o daha gözlerinin algıladıklarını sindirmeye uğraşırken kulakları çalışmaz gibi olmuştu, ta ki o sözcükleri duyana dek: "...ücretleri de aşk için kurduğunuz tek bir tane güzel cümleyle ödersiniz...".
Bu sözün onun üstünde elektrik vermiş gibi bir etkisi oldu. Ã?evik bir hareketle leydinin yanına gitti ve uzattığı elinde aniden kırmızı bir gül belirdi: "Leydim hanınızda güzelliğiniz karşısında kendimi bir çöl fırtınasına tutulmuş buldum. Bana bu dansı bahşedebilecek misiniz? Ve isminizi?"
Taşlar unutana dek...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

hancı hanım sözlerim sizin için:
Bir hanım var,çöl prensesi
Gözleri ela,saçları sanki kum tanesi
Sözleride öyle hoş içimize işleyen
Nereden gelir bu ilhan bilemez drow,nereden?

hancı kıza göz kırptı..
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

kapı yeniden açıldı çok hafif bir gıcırtıyla kapıdaki silulete sanki gölgeler sarılmıştı orda daha güvende oluçakmış gibi bu yabancı belliki yavaş ritmik adımlarla içeri girmeye başlamıştı bu bir soytarıydı evet kralların eylencesi ve krallar onun oyunçağı......... ama bir farlılık vardı bu soytarıda kıyafetleri simsiyah ışığı yutan bir bir melankoliyle yüklüydü belli bedeni yorgun ruhu bıkkındı gözleri içeriyi süzdü yoğun bi şekilde ama önemsemez bir ifade vardı içlerinde etraftakilerin hafif çekingen hafif merak dolu bakışlarını gördü büyük ihtimelle bunlarda aynıydı soytarılara karşı ön yargılı..... o soytarılara özgü şapkasını çıkardı ve en sakin köşeye kuruldu ne kızlar nede şamata onu ilgilendiriyodu tek isteği 2 gerçekten aşık olduğu şeydi şarap ve müzik ve ikisininede bir an önçe ulaşmak niyet,ndeydi tam bu sırada şarabın üçreti geldi aklına: Tanrıların ırkları mazoşist yarattığının kanıtı olan aşk için....... sonrada en ulu saraylara yakışan bir nezaketle "lütfen bir şişe şarap" diyerek rica etti....
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Post Reply