Kitap çıktı
Kayıp Yıldızın Ejderhaları
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Kayıp Yıldızın Ejderhaları
Pyros açmadan ben açayım dedim
Kitap çıktı
Kitap çıktı
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
doer ulu streea zhah har'oloth
sonunu söyliyimmi? ehehe
pyros'a katılıyorum, ne ilk kitabın plot hazırlıyacaz monotonluğu ve kasıntısı nede üçüncü kitabın "tüm bunları 100 sayfaya nasıl sığdıracaz" paniği ve koşuşturması var...hikaye muhteşem bir akıcılık ve sürekli yükselen bir heyecanla ilerliyor, okuyucu karakterleri en sonunda adam gibi tanıyıp seviyor, tasslehoff bile biraz özüne dönüyor. Lakin okuyacak olanları kitabın sonlarına doğru dikkatli olmaları yönünde uyarıyorum, sayfalar göz yaşlarıyla ıslanıyor genelde....
pyros'a katılıyorum, ne ilk kitabın plot hazırlıyacaz monotonluğu ve kasıntısı nede üçüncü kitabın "tüm bunları 100 sayfaya nasıl sığdıracaz" paniği ve koşuşturması var...hikaye muhteşem bir akıcılık ve sürekli yükselen bir heyecanla ilerliyor, okuyucu karakterleri en sonunda adam gibi tanıyıp seviyor, tasslehoff bile biraz özüne dönüyor. Lakin okuyacak olanları kitabın sonlarına doğru dikkatli olmaları yönünde uyarıyorum, sayfalar göz yaşlarıyla ıslanıyor genelde....
Kayıp Yıldızın Ejderhalarıyla ilgili olarak;
1.) Pyros'cum ellerine ve gozlerine saglik herzamanki gibi yine mukemmel bir ceviri olmus.
2.)Yitik Ayın Ejderhalarını ne zaman okuyabileceğiz?
3.)Ruhlar Savaşı'ndan sonra Weis&Hickman ikilisinin yazılmış başka kitabı yokmu?
Saygılar....
1.) Pyros'cum ellerine ve gozlerine saglik herzamanki gibi yine mukemmel bir ceviri olmus.
2.)Yitik Ayın Ejderhalarını ne zaman okuyabileceğiz?
3.)Ruhlar Savaşı'ndan sonra Weis&Hickman ikilisinin yazılmış başka kitabı yokmu?
Saygılar....
The Twilight Is My Robe...
- elithlarad
- Kullanıcı

yitik ay bir veya birbuçuk ay sonra çıkacakYitik Ayın Ejderhalarını ne zaman okuyabileceğiz?
Weis yeni bir seri yazıyor arkabahçe (büyük ihtimalle aliseval) tarafıdnan çevrilecekRuhlar Savaşı'ndan sonra Weis&Hickman ikilisinin yazılmış başka kitabı yokmu?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Ereshin
- Başbüyücü
Kitap süper
Weis&Hickman gene farkını ıspatlıyor mükemmel bir kitap patlama noktasında 3. kitabın çevirisini bekliyorum kenderyurdu, karanlık ve ışık bunlarıda okudum ama hiç beğenmedim mızrak kahramanlarının hiçbir hikayesini Weis&Hickman'dan başkası yazmamalı bence ......Paladine onları korusun.........
-
BLACK HAND
- Kullanıcı