Drizzt'in macevevenleri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Drizzt'in macevevenleri

Post by Wuroldar »

Yani şimdi bakıyorumda bir insan şöyle bir kitap seçecekseniz (Drizzt serisinden) ben önce kitap resmine bakarım. şahsen Miras'ı almaya gittiğim zaman kitap remine bi baktım yani hiç alasım gelmedi kitabı. Çok özensiz olmuş kapak resmi. Siyah fon iyi hoşta. Yukarıda miras yazıyo. Altında mor ışık saçan bir örümcek. En altta Drizzt'ten çok maynuna benzeyen bir karakter. Oysa buzyeli vadisi üçlemesi resmen beni al beni al diye bağırıyodu. Zaten Barry Elmore'un çizimlerine hastayım. Mesela bakalım Kristal parçasının kapağına. O ne karizmatik Drizzt çizimidir kardeşim. Gidip adamı öpesim geldi. İnşallah yeni kitap böle daha güzel gözükür göze. Dimi yani?...
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

miras kitabının kitabındaki drizzt gremlinlere benziyodu.gerçektende kim çizmişse drizzte karşı bi düşmanlığı olmalı özellikle simsiyah bi sayfanın yanında sadece o iğrenç resim ve bi örümcek resmi olunca dahad dikkat çekiyo.umarım bunun kapağınıda sonra ejderhamızrağı serisi gibi değiştirirlerde adam gibi birşey koyarlar
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

Boris VALLEJO derim ben adamın çizdiği drizzt resmi mükemmeldir bi bakın derim
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm ben de drizzt serisine miras'la başlıyorum bakalım nasıl gidecek. Drizzt hakkında hiç bir şey bilmem ama çok duydum işittim beğendim. Bakalım Ejderha Mızrağının bende uyandırdığı bağımlılığı yaratacak mı acep?
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ii de sen yanlış kitapla başlıyosun

kara elf 3lemesi
1.anayurt
2.sürgün
3.GÖÖ
buzyeli vadisi 3lemesi
1.kristal parçası
2.kristal parçası
3.buçukluğun cevheri

sora miras gelio :!:
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Vallahi resimler açısından bence hiçbir kitap kara elf üçlemesinin yerine geçemedi... Bilmiyorum ben oradaki resimleri çok sevdim.... Ama mirastan sonra ikinci ve üçüncü kitaptaki resimde çok güzel (amazondan baktım..) Üçüncü kitapta bir kara elf kızının ne kadar güzel olabileceğini göreceksiniz (en azından benim çok hoşuma gitti...) Bu arada bir süre sitede yoktum bir süre daha ne kadar girerim bilmiyorum... İstanbulda internete giremiyorum (bizim civarımızda internet cafe yok hatta cafe bile yok:((( )
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

D&R'da kitaplarda kampanya vardı. 2 kitap alana bir tane bedava veriyorlar. Fakat Forgetten Realms'ten sürgün vs. üçlemesini bulamadım bende Miras'ı alma zorunda kaldım. Hiç bir şey anlamaz mıyım :( :?
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

hiç sanmıyorum dostum daha drizztin nerde doğduğunu bilmeden anayurdunun nasıl bir yer olduğunu bilmeden ve hiyerarşinin nasıl işlediğini bilmeden miras dan bişi anlamazsın
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Biraz araştır yaa bulursun gibi geliyor kara elf üçlemesi en çok satılan fr kitabıdır.... Dün ak merkezde gördüm bi tane....
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bu arada yurtdışında bilirseniz Drizzt kitapları 11'e ulaştı (en sonuncusu ten thousand orc). Ve bir sürpriz. şu sıralar Margeret Weis ve R.A.Salvatore birlikte bir üçleme hazırlıyorlar. Üçlemenin ismi Ölü Ejderhanın gözleri. Ve Dragonlance evreninde geçiyor. Asıl iki sürpriz ise kitapta iki papaz düşmanla çarpışan bir üçlü olacak. Peki kimden oluşacak bu üçlü: Drizzt Do'urden, Tanis Yarımelf ve Taslehoff Burfoot. Yaaa. Asıl ikinci sürpriz ise düşmanlarının Raistlin ve İçine Lord Soth'un ruhunu drizzt'in eski düşmanlarından biri (tahmin edin: MC'Gristle). Walla bilmiorum yalnız bu üçleme böyle bile çıkarsa uçurucu bişiy olur. Kesin alırım yani...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Yaa ben bunların içinden bir tek drittzi tanıyorum çok mu cahilim???
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Diğer yolarkadaşlarını tanımak için Dragonlance (Ejderhamızrağı) üçlemesini ve devam kitaplarını okuman yeterli dostum...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Vallahi bende ejderha mızrağına tepki oluşmuştu ama işin içinde drittz varsa okurum... Ama ne de olsa daha o kitaplara çok var değil mi??? Vallahi drittze de entreri öldükten sonra esaslı bir düşman gerekiyor serinin devamında en fazla bunun olmamasından çekiniyorum ben doğrusu....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu nasıl olabilir! Tanis öldü! Eski bir zamanda mı geçiyor acaba yoksa Tanisi yeniden diriltiyorlar mı? Çok mantıksız geldi bir anda...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

abi eywaaah yandık ya nedir abi bu neler oluyo bunnar yıkar lem o dünyayı darksun a çevirir vallahe eyvaaahhh
Post Reply