Doğanın ruhu!!!
Doğanın ruhu!!!
Bir çok kitapta konu olan bu deyim acaba bir tanrı mıdır?
Bir ranger olarak onu Tanrı olarak kabul ediyorum, Peki ya siz?
Bir ranger olarak onu Tanrı olarak kabul ediyorum, Peki ya siz?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tabiatın Ruhu
O, tanrı değildir.
O, ilahi bir güçtür,mistik bir bütünlüktür ben O 'nunla beraber yaşarım.
Sen tanrıının tabiatı ve vahşi hayatı yönettiğini düşünürsün ben ise tabiatın üstünde bir varlık olmadığını düşünürüm.
Ben ise tabiata saygı ve onun bütünlüğüne inanırım ve ben doğal gücümü tabiatın kendisinden ve onunla olan ilahi birleşimimin kaynağından alırım...
O, ilahi bir güçtür,mistik bir bütünlüktür ben O 'nunla beraber yaşarım.
Sen tanrıının tabiatı ve vahşi hayatı yönettiğini düşünürsün ben ise tabiatın üstünde bir varlık olmadığını düşünürüm.
Ben ise tabiata saygı ve onun bütünlüğüne inanırım ve ben doğal gücümü tabiatın kendisinden ve onunla olan ilahi birleşimimin kaynağından alırım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Bence de onu tanrı yapmak ona asıl büyüsünü kaybettirir çünkü tanrı bir bütünlüğü temsil eder oysa doğanın güzelliği bir sürü parçadan oluşmasıdır ve ona rağmen de bir gücünün olması. Bu parçaların zaten bir bütünlüğünün olduğu düşünülürse o zaman bence bir çok başka kavramdakinin aksine doğadaki büyü kaybolur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bence kaos değil çünki adı üstünde kaos dengesizlikten oluşur ama Doğa öyle değil yanılıyormuyum...yeminer Tarih: Prş May 20, 2004 8:53 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
bence doğayı kaos olarak kabul edebiliriz. o tanrıların da üzerindedir bence o temeldir.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ya yok böyle bir şey olamaz.Denge ile kaos iki ayrı şey yanı dengenın zıddı kaos değildir bir tarafın baskın olmasıdır.Kaos ise hiç bir şeyin belli olmadığı durumlar için geçerlidir...Her kaosta bir düzen her düzen de bir kaos vardır bunuda tanrılar kontrol eder valla yeminerin bu görüşü beni etkiledi
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Bence doğa daha çok kaoslar düzen arasındaki bir denge kabul edilmeli. Kendi içinde sayısız kaoslar ve düzenler barındıran bir varlık ve her bir parçasında bunu yeniden yansıtıyor. Sadece kaos veya sadece düzen diye tanımlamak onu küçük düşürmek olur bence de...
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bahsettiğin şey Doğanın içindeki denge.Pozitif olan düzen,negatif olan kaos...Firble wrote:Bence doğa daha çok kaoslar düzen arasındaki bir denge kabul edilmeli. Kendi içinde sayısız kaoslar ve düzenler barındıran bir varlık ve her bir parçasında bunu yeniden yansıtıyor. Sadece kaos veya sadece düzen diye tanımlamak onu küçük düşürmek olur bence de...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı