Warcraft Serisi...

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Warcraft Serisi...

Post by FreyaImplorer »

Bu warcraft serisini okuyan var mı merak ettim.Bende TrGamer'de çıktıktan sonra okudum gayet güzel özellikle Son Bekçi harika.Ama orada bir söz var "Celpbaz" diye onun anlamı summoner mi?Ya oyle sözleri çevirmeleri garip geliyor çevirmenler alınmasın ama yani Bi an şaşırdım Orgrim Kıyametçekici mi yoksa Doomhammer mi diye...Her neyse....
Jacta alea est.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

İlk kitabı okudum. Ejderhanın Günü. Çok güzeldi. şu cücelerin fırtına çekiçleri süperdi. :)
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ya abi bende okudum ama bi daha ki serisini yani son bekciyi bulursam eğer ingilizce alcam cok sacma turkcesi
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Güzel seriydi yaa. Benim en çok beğendiğim kitap 2. si oldu. Thrall'u oldum olası sevmişimdir. Bir de öyle anlatılınca bir hoş oldum. Son kitabında sonu baya ilginçti bence. Anlamak için iki kere okudum doğrusunu söylemek gerekirse. Ã?evirmeye gelince haklısınız. Acayip çeviriler oluyor ama bunun yanında bu seride olmasada çok güzel çevirilerde olmuyor değil. Yüzüklerin efendisindeki kolcu terimi bildiğim kadarıyla rangerın çevirisi ve bence çok hoş.
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Seriyi okudum bence çevirilerde pek bi hata yok bir iki yerdeki kusurlarda her kitapda olağan şeyler zaten ya :D
Forest Metal Is Immortal..
Lomion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lomion »

3.kitabın bitişiyle(medivhin kuşa donuşup uçması) ve warcraft3 region of chaos un başlangıcının(uçan bi kuşun lordaeron kralına gelip konuşmasıki kendisi medivh oluyo) cuk oturtulması çok hoşuma gitti.ama kitapların vasatı aşamadığını gormek beni baya bi uzdu bi warcraft fanatiği olarak çok çok çok daha iisini beklerdim.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benim Son bekçi kitabı hoşuma gitmişti aslında. Tamam çok daha iyisi yazılabilirdi.

Gerçi Thrall'ın hikayesinin oldğu kitap (adını unuttum) serinin en iyi kitabıydı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Serinin ilk ve son kitabı diğerinden daha iyiydi. Medivh karakterini oyundanda seviyordum ; özellikle onun olduğu kitap olan son bekçi ise en iyisiydi.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Dashel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dashel »

Warcraft serisi hoş,gerçi biraz hafif kalıyor Belgariaddan sonra :) '. kitabı benim en çok hoşuma gidendi ama tabii son kitabın(daha doğrusu Medivh'in) benim için ayrı bi yeri var :)
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Warcraft Serisi...

Post by Sacreneous »

FreyaImplorer wrote: Bi an şaşırdım Orgrim Kıyametçekici mi yoksa Doomhammer mi diye...Her neyse....
Doomhammer zaten açık açık Kıyametçekici anlamına geliyor. Neyse Warcraft'ın son çıkan çizgiromanlarını Sunwell Trilogy dahil birçok kitabını okudum. Hepsi birbirinden güzel bence. Okumaya değer...
eerener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by eerener »

hepsi çok güzeldi fakat en iyisi ejdrehanın günü ydü bence
zaten richard a knaak çok başarılı bir yazar
Post Reply