İki buçuk ay önce siteye kaydoluşumu hatırlıyorum. Firble ismini seçişim ve sonra hayatımda ilk defa bir gnomu ve bir ozanı oynamaya başlayışım. O sırada bu kadar sıcak karşılanacağımı bu kadar yakın dostlar edineceğimi hayal bile edemezdim. Tek tek isimlerini saymak mümkün değil sanıyorum. Hayal gücümü ve içimdeki ozanı uyandıran bu diyara ne kadar teşekkür etsem az. Bunu biliyorum.
Ancak eğer kabul edilirse moderatör olarak bu sitenin gelişimine daha fazla katkıda bulunabilmeyi istiyorum. O nedenle Agora, Bal likörü salonu veya Cilveli keçi hanı moderatörlüğüne başvurmaya karar verdim. Diyarlardaki bir miktar başbelası tavrım bazı arkadaşlarda soru yaratmış olabilir. Ki bunda da tamamen haksız değiller. Bazen sanırım epey zor bir kullanıcı oldum. Ancak herkese özellikle moderatörlükle ilgili meselelerde gnom gibi değil moderatör gibi davranacağıma söz veriyorum. Ve moderatörlüğün gereklerini elimden gelen tüm çaba ile yerine getireceğime de.
Kararları ne olursa olsun tüm yöneticilere ve böyle bir ortamı yaratırken katkıda bulunmuş herkese bir defa daha teşekkür ederim. Mod olarak ya da kullanıcı olarak bu diyarın bir parçası olmak çok güzel.
Agora Ballikörü Salonu ya da Cilveli Keçiye Modluk
Agora Ballikörü Salonu ya da Cilveli Keçiye Modluk
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı