++ÖLÖ RUHLAR HANI++
++ÖLÖ RUHLAR HANI++
Cüce Gorath orayı aldığında lânetli bir binadan ibaretti ama şimdi koskoca bir han haline getirilmişti. Cüce Gorath suratında geniş bir sırıtma ile hana girdi ve suratını kaplayan sıcaklık ile tatmin oldu. Tamda istediği gibi olmuştu han. Duvarlar içinden alevler püsküren deliklerle kaplıydı ve bu deliklerden çıkan alevler içeriyi sürekli sıcak ve aydınlık tutuyordu.
Artık onunda kendisine ait bir hanı vardı. Tüm dostlarının rahat bir şekilde oturup sohbet edebileceği bir han. Cüce Gorath tezgâhın yanına yönelmişti ki arkasından hanın kapısı açıldı ve içeriye bir Minatour girdi. Cüce sırıtarak onun yanına gitti ve "Bana neler getirdin köle tüccarı?" diye sordu.
Minatour"un arkasından içeriye beş güzel kız girdi. Hepsi yarı çıplaktılar ve saygı ile cücenin önünde eğildiler. "Size saygımızı sunuyoruz efendim!" dediler.
Cüce hoşnut bir şekilde gülümsedi ve "Bana değil lorduma saygınızı sunmalısınız!" dedi. "Hepinizin bu handa çalışmanızı istiyorum!" dedi. "Müşteriler ne istiyorlarsa yerine getireceksiniz. Onlara özel yemeklerimizden sunacak ve eğlenmelerini sağlayacaksınız!" Kızlar kısa sürede kendilerine verilen görevlerine koşturdular.
Cüce Gorath bir an koşturan kızlara baktı sonra kapıya yürüdü ve tam karşısındaki Majentanın hanına baktı. Ã?atlak Kazanla rakip olmuşlardı artık. Burasını kendisi gibi dostları için açmıştı. Tüm dostlarına kapısı açıktı sonuna kadar...
Artık onunda kendisine ait bir hanı vardı. Tüm dostlarının rahat bir şekilde oturup sohbet edebileceği bir han. Cüce Gorath tezgâhın yanına yönelmişti ki arkasından hanın kapısı açıldı ve içeriye bir Minatour girdi. Cüce sırıtarak onun yanına gitti ve "Bana neler getirdin köle tüccarı?" diye sordu.
Minatour"un arkasından içeriye beş güzel kız girdi. Hepsi yarı çıplaktılar ve saygı ile cücenin önünde eğildiler. "Size saygımızı sunuyoruz efendim!" dediler.
Cüce hoşnut bir şekilde gülümsedi ve "Bana değil lorduma saygınızı sunmalısınız!" dedi. "Hepinizin bu handa çalışmanızı istiyorum!" dedi. "Müşteriler ne istiyorlarsa yerine getireceksiniz. Onlara özel yemeklerimizden sunacak ve eğlenmelerini sağlayacaksınız!" Kızlar kısa sürede kendilerine verilen görevlerine koşturdular.
Cüce Gorath bir an koşturan kızlara baktı sonra kapıya yürüdü ve tam karşısındaki Majentanın hanına baktı. Ã?atlak Kazanla rakip olmuşlardı artık. Burasını kendisi gibi dostları için açmıştı. Tüm dostlarına kapısı açıktı sonuna kadar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Par-Salian
- Kullanıcı

İçeriye Kafasında Pelerinleriyle Par-Salian Gelamir Elenasse Salian girer bakar içeriye vede adeta gözlerinde ışık parlar içeriye şöyle bir göz gezdirir tatmin olmuş gibidir etrafa bakar deliklerden çıkan alevler çok hoşuna gitmiştir tavandada dolaşn ölü ruhlar sayesindede adeta huzur buluyordur arkadaşına göz gezdirir onu görünce mutlu olur kendisine bir masa çeker vede kızlardan bir içki ister sıcağa doğru sırtını vererek oturur 
Cüce Gorath Par'ın baktığı kıza başı ile işaret etti ve kız büyük bir hızla koşuşturmaya başladı. "Ne arzu edersiniz efendim?" diye sordu par'a doğru eğilere. "Size nasıl yardım edebilirim?"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Lord Oren Kendi düzleminde vakit geçirirken birden kaburgalarının arasına saplanan bir bıçağın acısını anımsatan bir acıyla irkildi...
"Cüce Gorath...."
Cüce Gorath ın hanında bulunan Minatour boğazını tutarak acılar içinde yere yığıldı ve etleri toz haline dönüşerek kemiklerini çıplak bıraktılar....
ve ardından cüce kafasında şu sözleri işitti...
"ben asla kadınlara ve çocuklara dokunmam Kaos Cücesi , bunu böyle bil...ancak hanında sana bir saygısızlık yaparlarsa cezalarını istediğin gibi seçersin...
O kızlar sadece yemek servisi yapacak...."...
"Cüce Gorath...."
Cüce Gorath ın hanında bulunan Minatour boğazını tutarak acılar içinde yere yığıldı ve etleri toz haline dönüşerek kemiklerini çıplak bıraktılar....
ve ardından cüce kafasında şu sözleri işitti...
"ben asla kadınlara ve çocuklara dokunmam Kaos Cücesi , bunu böyle bil...ancak hanında sana bir saygısızlık yaparlarsa cezalarını istediğin gibi seçersin...
O kızlar sadece yemek servisi yapacak...."...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Cüce Gorath kaşlarını çatarak zihnindeki lordunun sözlerini dinler ve sıkkın bir şekilde "Emredersiniz lordum!" der. Minatourdan geriye kalan parçaları temizler ve hızla işinin başına döner. Kendisine bir bira fıçısı açar.
Bu sırada Vilthas'a şarap ve etini garson kız servis yapar ve "Odanız hazır lordum!" der. "Başka bir arzunuz olrsa söylemeniz yeterli."
Bu sırada Vilthas'a şarap ve etini garson kız servis yapar ve "Odanız hazır lordum!" der. "Başka bir arzunuz olrsa söylemeniz yeterli."
Oldukça iyi giyimli bir siluet kapıdan içeriye girdi. Kırmızı ve siyahın tonlarında şık kıyafetleri vardı ve beyaz saçları ardında toplanmışdı giren kişinin. Etrafına bakındı ve donuk ifadesinde bir değişim olmadı. Yavaşça içeri ilerledi ve boş bir masaya oturdu. Siyah pelerinini omzundan aldı ve katlayarak masanın kenarına baktı.
- Ilık şarap istiyorum hancı...
- Ilık şarap istiyorum hancı...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Kızlardan birisi hızla şövalyeye yönelmişti ki Gorath'ın iri elleri kızın kolunu kavradı. "Dostuma ılık şarap götür!" dedi. "Sonrada bir yanına otur. Eminim sohbet arıyordur!"
Kızın incecik kolunu bıraktı ve kız hızla bir bardak ılık şarabı Unholy'e ulaştırdı. "Yanınıza oturbilirmiyim lordum?" diyesordu ürkekçe. Bu kölelerin içindeki en ürkek olanıydı. Pürüzsüz cildi ve hoş kokusu insana güzel anlar sundurmak istercesine yanındaki şövalyeye doğru ilerliyordu.
Bir kahkaha duyuldu hanın içinde. Lânetli hanı saran bir ürperti dolaştı içeride ve herkese tüyler ürpertici bir an yaşattı. Alevler duvarlardan fırlamaya devam ediyorlardı.
Cüce Gorath burayı oldukça sevmeye başlamıştı doğrusu.
Kızın incecik kolunu bıraktı ve kız hızla bir bardak ılık şarabı Unholy'e ulaştırdı. "Yanınıza oturbilirmiyim lordum?" diyesordu ürkekçe. Bu kölelerin içindeki en ürkek olanıydı. Pürüzsüz cildi ve hoş kokusu insana güzel anlar sundurmak istercesine yanındaki şövalyeye doğru ilerliyordu.
Bir kahkaha duyuldu hanın içinde. Lânetli hanı saran bir ürperti dolaştı içeride ve herkese tüyler ürpertici bir an yaşattı. Alevler duvarlardan fırlamaya devam ediyorlardı.
Cüce Gorath burayı oldukça sevmeye başlamıştı doğrusu.
Masasına oturan kızın yüzüne baktı. Kızın titreyen bedenine bir an için göz gezdirdi. Donuk ifadesinde bir değişim olmamıştı ve kızın yüzüne baktı.
- Neden benim yanıma oturdun?
Kadını tekrar süzdü gencecik bedenine baktı kızın. Yüzyıllar önce unuttuğu gençiğine odaklandı. Bedeni aynı genç adam gibi kalsada yıllar nasıl geçmişti. Bir an gibi bir göz açıp kapatma zamanı kadar kısa süre, bir kalp atışı kadar kısa. Ama gözünün önünde yaşamlar filizlenip yok olmuştu. Ne için ya da neden yaşadığını bilmeden geçen bir yaşam.
- Benden korkmana gerek yok. Adın ne?
- Neden benim yanıma oturdun?
Kadını tekrar süzdü gencecik bedenine baktı kızın. Yüzyıllar önce unuttuğu gençiğine odaklandı. Bedeni aynı genç adam gibi kalsada yıllar nasıl geçmişti. Bir an gibi bir göz açıp kapatma zamanı kadar kısa süre, bir kalp atışı kadar kısa. Ama gözünün önünde yaşamlar filizlenip yok olmuştu. Ne için ya da neden yaşadığını bilmeden geçen bir yaşam.
- Benden korkmana gerek yok. Adın ne?
"İliza efendim" dedi kız utangaçça. Unholy'e bakmak için kafasını bile kaldırmıyordu. Bunun dışında Gorath suratında büyük bir sırıtışla izliyordu.
şovalye kızı izlemeye başladı. Gözlerindeki ifade gittikçe silindi. Eli ile kız masadan kalkmasını işaret etti. Bir zayıflık sergiliyordu ve bu bitmeliydi.
- şimdi masamdan kalkabilirsin...
- şimdi masamdan kalkabilirsin...