++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

++ÖLÖ RUHLAR HANI++

Post by Gorath »

Cüce Gorath orayı aldığında lânetli bir binadan ibaretti ama şimdi koskoca bir han haline getirilmişti. Cüce Gorath suratında geniş bir sırıtma ile hana girdi ve suratını kaplayan sıcaklık ile tatmin oldu. Tamda istediği gibi olmuştu han. Duvarlar içinden alevler püsküren deliklerle kaplıydı ve bu deliklerden çıkan alevler içeriyi sürekli sıcak ve aydınlık tutuyordu.

Artık onunda kendisine ait bir hanı vardı. Tüm dostlarının rahat bir şekilde oturup sohbet edebileceği bir han. Cüce Gorath tezgâhın yanına yönelmişti ki arkasından hanın kapısı açıldı ve içeriye bir Minatour girdi. Cüce sırıtarak onun yanına gitti ve "Bana neler getirdin köle tüccarı?" diye sordu.

Minatour"un arkasından içeriye beş güzel kız girdi. Hepsi yarı çıplaktılar ve saygı ile cücenin önünde eğildiler. "Size saygımızı sunuyoruz efendim!" dediler.

Cüce hoşnut bir şekilde gülümsedi ve "Bana değil lorduma saygınızı sunmalısınız!" dedi. "Hepinizin bu handa çalışmanızı istiyorum!" dedi. "Müşteriler ne istiyorlarsa yerine getireceksiniz. Onlara özel yemeklerimizden sunacak ve eğlenmelerini sağlayacaksınız!" Kızlar kısa sürede kendilerine verilen görevlerine koşturdular.

Cüce Gorath bir an koşturan kızlara baktı sonra kapıya yürüdü ve tam karşısındaki Majentanın hanına baktı. Ã?atlak Kazanla rakip olmuşlardı artık. Burasını kendisi gibi dostları için açmıştı. Tüm dostlarına kapısı açıktı sonuna kadar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

İçeriye Kafasında Pelerinleriyle Par-Salian Gelamir Elenasse Salian girer bakar içeriye vede adeta gözlerinde ışık parlar içeriye şöyle bir göz gezdirir tatmin olmuş gibidir etrafa bakar deliklerden çıkan alevler çok hoşuna gitmiştir tavandada dolaşn ölü ruhlar sayesindede adeta huzur buluyordur arkadaşına göz gezdirir onu görünce mutlu olur kendisine bir masa çeker vede kızlardan bir içki ister sıcağa doğru sırtını vererek oturur :twisted:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath Par'ın baktığı kıza başı ile işaret etti ve kız büyük bir hızla koşuşturmaya başladı. "Ne arzu edersiniz efendim?" diye sordu par'a doğru eğilere. "Size nasıl yardım edebilirim?"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Tam o sırada hanın kapısından içeri Vilthas girer, uzun bir yoldan gelmiştir. Kafasını kaldırıp alevleri gördüğünde içinden işte aradığım han bu diye geçirir. Hemen en yakın masaya oturur ve birinin kendisiyle ilgilenmesini bekler
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bir kız hızla Vilthasa koşturur ve "Bir arzunuz var mı lordum?" diye sorar. "Elimden gelebilecek herşeyi size sunabilirim."

Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Lord Oren Kendi düzleminde vakit geçirirken birden kaburgalarının arasına saplanan bir bıçağın acısını anımsatan bir acıyla irkildi...

"Cüce Gorath...."

Cüce Gorath ın hanında bulunan Minatour boğazını tutarak acılar içinde yere yığıldı ve etleri toz haline dönüşerek kemiklerini çıplak bıraktılar....

ve ardından cüce kafasında şu sözleri işitti...
"ben asla kadınlara ve çocuklara dokunmam Kaos Cücesi , bunu böyle bil...ancak hanında sana bir saygısızlık yaparlarsa cezalarını istediğin gibi seçersin...
O kızlar sadece yemek servisi yapacak...."...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Sadece şarap ve et, bir de uygun bir oda der.. Kıza bakar, ne kadar güzel diye düşünür, sadece hafifçe gülümser..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath kaşlarını çatarak zihnindeki lordunun sözlerini dinler ve sıkkın bir şekilde "Emredersiniz lordum!" der. Minatourdan geriye kalan parçaları temizler ve hızla işinin başına döner. Kendisine bir bira fıçısı açar.

Bu sırada Vilthas'a şarap ve etini garson kız servis yapar ve "Odanız hazır lordum!" der. "Başka bir arzunuz olrsa söylemeniz yeterli."

high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Minatora olanı sessizce izler.. Ayrıca cücenin yüz ifadesinden de onun da bu işle bir ilgisi olduğunu anlar, fakat bu Vilthas'ın umurunda değildir.. Cücenin sesini duymasıyla irkilir.. "Hayır, şimdilik bu kadar" der ve etini yemeğe başlar.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Oldukça iyi giyimli bir siluet kapıdan içeriye girdi. Kırmızı ve siyahın tonlarında şık kıyafetleri vardı ve beyaz saçları ardında toplanmışdı giren kişinin. Etrafına bakındı ve donuk ifadesinde bir değişim olmadı. Yavaşça içeri ilerledi ve boş bir masaya oturdu. Siyah pelerinini omzundan aldı ve katlayarak masanın kenarına baktı.

- Ilık şarap istiyorum hancı...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kızlardan birisi hızla şövalyeye yönelmişti ki Gorath'ın iri elleri kızın kolunu kavradı. "Dostuma ılık şarap götür!" dedi. "Sonrada bir yanına otur. Eminim sohbet arıyordur!"

Kızın incecik kolunu bıraktı ve kız hızla bir bardak ılık şarabı Unholy'e ulaştırdı. "Yanınıza oturbilirmiyim lordum?" diyesordu ürkekçe. Bu kölelerin içindeki en ürkek olanıydı. Pürüzsüz cildi ve hoş kokusu insana güzel anlar sundurmak istercesine yanındaki şövalyeye doğru ilerliyordu.

Bir kahkaha duyuldu hanın içinde. Lânetli hanı saran bir ürperti dolaştı içeride ve herkese tüyler ürpertici bir an yaşattı. Alevler duvarlardan fırlamaya devam ediyorlardı.

Cüce Gorath burayı oldukça sevmeye başlamıştı doğrusu.

high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas gelen kişiye dikkat etmedi, şu anda onun aklında sadece yolculuğunda karşılaştığı garip büyücü vardı..
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Masasına oturan kızın yüzüne baktı. Kızın titreyen bedenine bir an için göz gezdirdi. Donuk ifadesinde bir değişim olmamıştı ve kızın yüzüne baktı.

- Neden benim yanıma oturdun?

Kadını tekrar süzdü gencecik bedenine baktı kızın. Yüzyıllar önce unuttuğu gençiğine odaklandı. Bedeni aynı genç adam gibi kalsada yıllar nasıl geçmişti. Bir an gibi bir göz açıp kapatma zamanı kadar kısa süre, bir kalp atışı kadar kısa. Ama gözünün önünde yaşamlar filizlenip yok olmuştu. Ne için ya da neden yaşadığını bilmeden geçen bir yaşam.

- Benden korkmana gerek yok. Adın ne?
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

"İliza efendim" dedi kız utangaçça. Unholy'e bakmak için kafasını bile kaldırmıyordu. Bunun dışında Gorath suratında büyük bir sırıtışla izliyordu.

Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

şovalye kızı izlemeye başladı. Gözlerindeki ifade gittikçe silindi. Eli ile kız masadan kalkmasını işaret etti. Bir zayıflık sergiliyordu ve bu bitmeliydi.

- şimdi masamdan kalkabilirsin...
Post Reply