Millet Buffy The Wampire Slayer dizisindeki en karizma karakter sizce kim? Yada en beyendiğiniz karakter gibi düşünün!
Ben Willow hastasıyım... Aslında Faith'i ekliycektim ama bir Buffy bir Angel yapıp duruyor. Oyüzden eklemedim. Faith olsaydı benim oyum kesin ona giderdi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
abi ilk başladığında ben çok severdim ama angel cehenneme gitti o amarikan ordu bozuntusu tipler geldi soğudum hep aynı geyikler ya sıktı yani...öle ahım şahım bi karakter de yok zaten...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
ohooo!!! sen izlemedin mi be babacım?
bunnar sevgiliydi ama buffy ilke angel 'o' şeyi yapınca angel ruhunu kaybetti sonra bunu chenneme yolladılar sonra angel kendi serisini çekit falan filan yani annıycağın karışık ve sıkıcı bir şekilde uzun...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Abicim siz neden bahsediyorsunuz. Bende Willow hastasıyım ama dizi hakkında böle ağır eleştirilere gelemem. Hastasıyım dizinin. Eminim başka severlerde vardır. Belki daha başlığı görmediler. Ama dizi gayet güzel gidiyor. Özellikle Dawn'ın çıktığı sezon süper. Yani Glory ile savaşmaları filan baya iyiydi. Bu arada Allyson Hannigan harbidende süper ya....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Valla televizyonda izlediğim az sayıdaki diziden birisidir Buffy birkaç kez izledim ama bu bile benim gibi birisi için sıkı takipçisi olmak gibi bir şeydir. Tv de haberden başka şeyleri seyretmem...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Buffy bende çok severim ama diziyi kendisini değil ilk başta kendisinide severdim ama şu sıralar itici gelmeye başladı kız bana ama benim favori karakterim willow dur büyü yapışı çok hoşuma gidiyo dark willow ken dünyayı yok etmeye çalıştığında gözleri böle siyah felandı ordaki halleri çok karizmaydı bence
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
İnsanın adı 9 a çıkmasın bi kere bana artık kimse inanmaz bi daaa ama ben bunu biliyorsam doğruları söyleyerek te insanları kandırabilrim di mi eh yalan söylemek için 1 yol yok ki
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k