Kitaplardaki Hırsızlar
-
feverbeast
- Kullanıcı

Kitaplardaki Hırsızlar
1 David & Leigh Eddings'in yazdığı Althalus'un Dönüşümünü okuyorum. Konusu, çok şanslı, eline çabuk ve ağzı iyi laf yapan bir hırsızın başından geçenler.
2 Dragonlance'de bir hırsız vardı (kender) Taslehoff Burrfoot. Amma gülerdim okurken. Bir de önemli görevlerde yoldan sapması çok hoştu.
3 Ravenloft'ta vardı (ilk kitaplarda sanırım) erkek görünümle genç bir bayandı. Hatta rahibe aşıktı.
Sizin bildiğiniz, içinde hırsız olan hangi kitaplar var? Aslında konusu kitap tamamen bir hırsızı anlatsa olsa iyi olur :P
2 Dragonlance'de bir hırsız vardı (kender) Taslehoff Burrfoot. Amma gülerdim okurken. Bir de önemli görevlerde yoldan sapması çok hoştu.
3 Ravenloft'ta vardı (ilk kitaplarda sanırım) erkek görünümle genç bir bayandı. Hatta rahibe aşıktı.
Sizin bildiğiniz, içinde hırsız olan hangi kitaplar var? Aslında konusu kitap tamamen bir hırsızı anlatsa olsa iyi olur :P
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
-
feverbeast
- Kullanıcı

walla arkaadslar bence en iiii ve en komik hırsız bittabii taslehoff du. okudukca glmekten kırılıodum yaa her kitapta flinti az mı delirtirdi. sonra kim olursa olsun bu kenderi gören herkesin elleeri direk ceplerine dekli cüzdanlarına gidiodu warmı böle jırsız kitaplar aleminde bide en ünlü sözüi wardır" calmadım ödünç aldım "die aklıma geldikce gülerim

-
feverbeast
- Kullanıcı

NIGHT: Hırsızlar neden ilgimizi çekiyor?
Açıkçası ben de hiç düşünmedim.
Ama çkeiyor işte
Belki de "gece" ve "karanlık"la alakalı birşeydir.
TheoDorus: Katılıyorum
Okurken Tas'ın bölümlerinde uzun süre dururdum. ülmem bittikten sonra gözümdeki yaşı siler devam ederdim 
Açıkçası ben de hiç düşünmedim.
TheoDorus: Katılıyorum
If you"re with me, i share my house and food;
-
feverbeast
- Kullanıcı

david eddings'in ellenium serisinde bol miktarda hırsızla karşılşabilirsiniz mesela, hatta loncaların çalışma prensiplerini falan ilginç bi yaklaşıma sahip, Talen mesela, Sparhawk zoruyla çıraklığa yazılmasa kıtadaki hırsızların başkanı olmaya en yakın kişiydi 
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...