Yaw arkadaslar bu hesabınız linkine tıkladıktan sonra karşımıza gelen ilk sayfada "gazetemize abone değilsiz" yazısı ne demek yani haftalık bi gazete varda haberim yok mu yoksa sadece ustalara ozel bişii mi bu gaste lütfen aydınlatın beni!!!
aslında guzel olur haa mesela haberler sitede falanda var ama çok dağınık gazetede daha derli toplu olurdu aslında fark ettimde bu sitenin bi arama motoruna ihtiyacı olabilir sıfr forumlar için bile olsa harika olur yani dii mi??
arama motorundan kastınızın ne olduunu annamadım ama, soldaki bloğun altında bir arama kutusu var, belki dikkatinizden kaçmıştır diye söylüyorum.
Gazete konusuna gelince, şu anda, admin ve alt-adminnerimizin hepsi iş-güç içinde boğulmuş durumda ve şu anda yenilikleri takip edecek durumda diiliz. Ama yine de, gazete gibi bi imkan düşünülmüyo açıkçası. Onun yerine, anasayfadan haberleri takip edebilirsiniz.
abi harbi yapalım şlk sayıdada şamdan gibi "mumluk" diye bi ek verelim sonra mng kargo ile yurdumun her tarafına dağıtırız şaka bi yana hakketen yapalım yalnız gunluk çok uğraştırır haftalık bi gazette yapalım
hükümlü senden çıkacak fikirlere muhtacız bana ne kulp takacaksın majentanın uzun ayrılığının sebebini ne olarak görüyosun ws. gibi soruların yanıtlarını beklioruz