combat & arena fikri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

combat & arena fikri

Post by siatias »

Sitede rp agırlıklı frp oynanıyor.. ki bu cok güzel ama combat olmadıgı için, combat insanlara daha cekici gelmeye baslıyor..
yani combat isteyenler ve buna doymamış frpyı combattan ibaret görenler yahutta frpyı combat agırlıklı oynamak isteyenlerin oldugu bir gercek..
Bu boşlugu doldurmak için bir arena acabiliriz.. insanlar karakterlerini olusturup bu arenaya girebilirler.. dmler tarafından arena yönetilir. böylece combat ihtiyacı karsılanmış olur..
Bunu özellikle şunun için istiyorum; frp oyuncuları arasında belli bir oranda combata doymuş kişilerin rpye yönelmelerini saglamak ve zaman zaman -kısa- bir oyun oynamak.. monsterlar hakkında da insanların bilgi sahibi olmasını saglamak..
cok fazla alternatif var.. bence hoş birseyler yapabiliriz..
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Çok güzel olur bence çok iyi bir fikir ama gerçekleştirmek zor olsa gerek.

Ve unutmadan,
Shadowdancer'ımla kükremis sel gibiyim,bendimi çigner,asarim. :D
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Güzel bir düşünce sia seni desteklerim böyle bi olay da emin ol dostum...
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Benim emektar thief dövüşmez, arkadan bıçaklar, boğar, göze parmak sokar, saç çeker. Dirty Fight'ta üstüne yoktur :) Bu yüzden bir fighter yaratma olasılığım varsa neden olmasın. Aslında daha önce düşünmüştüm.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

inrente üzerinden valla tavsiye etmem döğüşmeyi. şahsen düello yaptık valla zor oldu baya bi...yani ben pek öle güzel olmaz derim net üzerinden bu işler
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siatias »

açıkcası benim fikrim arenada her classın dövüşmesi.. uygun bir sistem geliştirebiliriz diye düşünüyorum..
Düelloyu nerde yapmıştınız bilmiyorum ama combatın forumda diilde oyun odalarında yapılmasının herhangi bir zorlugu olmazmış gibi geliyor ama bilmediğim birşey varsa...