Kurt

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Araj_The_Wolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Kurt

Post by Araj_The_Wolf »

Sizce Kurt adamlar dönüştüklerinde bilinçlerini yitirirler mi?Birçok filmde hafızalarının yok olduğu söylenir ama bence öyle değil siz ne diyorsunuz?
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ben bir yerde o sırada beyin yapıları da bir kurtunkine dönüştüğü için yok olduğunu duymuştum ama walla nerede okudum die sorarsanız ben size açıkçası hiç hatırlamadığımı sölemek zorundayım... :evil:
çok zaman geçti çok şey değişti...
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Just Win'e katılıyorum. Sonuçta dönüşüm geçiriyor.

Ama bilinçaltında, insan formuna ait şeyler olabilir. Bazı kişileri hatırlayıp zarar vermeyebilir ama hatırlamayabilir de.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

araj senin bu konuda bir bilgin war mı kitaptan filan
çok zaman geçti çok şey değişti...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Daha önce başka bir başlıkta yazmıştım bu konuyu.

Özetle karakter dolunay harici durumlarda bilincini filan kaybetmez, istediği gibi form değiştirip tekrar eski haline dönebilir. Ama dolunay varsa karakter istemsizce şekil değiştirebilir ve eski haline dönmek için öncelikle bilincin kontrolu tekrar kazanması gerekir.
"Lovefull Evil"
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bana kalırsa iki tane hafızaları var bir adam hafızası bi kurt-adam hafızası çünkü bi filmde gormüştüm bi adamı kurtadam ısrıyo bu ısırılan kurtadama donusuyo ve ormanda dolasan dostuna saldırıyo dostu da buna karsılık veriyo ve kurtadamı yaralıyo sonra kurt insan haline gelince hiç bişi hatırlamıyo ama onu yaralıyan dostuyla gezerken kurt adama donusuyo ve onu yarladığını hatırlyo once korkuyo geriliyo sonra savasıyoo falan ama film mutlu sonla bitiyo gorsel açıdan kotu bi filmdi ama konu falan guzeldi...