En sıkı drow fighter o zaman...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

En sıkı drow fighter o zaman...

Post by Baron_Sengir »

yaa aslında Faerunun en sıkı fighter ı diicektim ama öncelikle bu konudaki fikirlerinize olan merakıma engel olamadım.Buyrun oylama açık,en kuvvetli drow fighter yukarıdakilerden hangisidir?(yaw ÖSS sorusu gibi oldu :P )
Drizztin de menzoberranzandan kaçtıktan sonraki halini düşünün.Yanii aldığı ranger eğitimini falan da sayın...
Zaknafeinin tanıyosunuz.Do'Urden evinin silah ustası ve Drizzt'in babası
Dantrag Baenre,Matron Baenre'nin 2. en büyük oğlu(Gromph dan sonraki yani)ve Baenre evinin silahustası...
Uthagentel Del'Armgo,2. evin(Barrison Del'Armgo)silah ustası
Jarlaxle bildiğiniz gibi Bregan Daerthe'nin(Doğru yazdım di mi?)lideri.
Kolay gelsin hepinize,oy verdiğinize niye verdiğinizi de yazın.Yani "Drizzt bu be,tabii yiycek hepsini"demeyin,yazıverin bişeyler.Ben demiyorum mesela...
(başka adayınız varsa da söyleyin de Menzoberranzan sınırları içinde olsun adaylarınız.Bi de Dinin'i,Berginyon'u falan hiç yazmadım.yerleri bile olamaz biliyosunuz şunların arasında 8) )
Evil rises,darkness falls...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

vallaa az önce zagnafein :wink: demiştim ama....orda bir jarlexle adı gördüm ne yazıkki.....Kendielri en sevddiim drow katilidir.....aslında onu fighter kılıfına sokmak biraz ayıp olacak amaa...ben Jarlexle derim....Buradan tanımayanlara duyuruyum;gözünde bir korsan bandı(bazen sağ bazen sol göz):)....kafasında şöle renkli püsküllü bi şapkaaalı bi drow görünce durmayın ve sakın ha konuşmayın... :D .....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

eeeeee.... F şıkkı yok mu :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Aslında Jarlaxle belkide adayların en zayıfı.Yani fighter lık açısından diorum yoksa hayranlığa lafım yok.Ama Jarlaxle fighter dır yani mercenary olması bu gerçeği değiştirmez...
ps:Bu arada biliyomusun bilmiyorum Soth ama Jarlaxle ile Zaknafein çok iyi arkadaştı çocukken.hatta akademide aynı sınıftalardı vs..
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bu soru bence tartışılmamalı bile. Kesinlikle zaknefein. Adam Sürgün'de hislerine sahip olmasa tekrar diriltilmiş haliyle orada çatır çatır kesecekti drizzt'i. Bence orada drizzt'in hiç şansı yoktu. Ama bu şık olmasaydı Drizzt dersim. Ondan sonra o zaten ki herkes biliyo...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Soru hatalı ve eksik...
Sıkı olan ne? (Öürük yumurtaları ve domatesleri esirgemeyin benden 8) )
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Hiç esirgermiyizz :lazer:
Aslında ben Dantrag,Uthagentel hakkındaki fikirlerinizi baya merak ediyorum.Yani Zak muhtemelen hepsini harcar ama diğerleri hiç yabana atılacak cinsten değil.mesela Dantrag uzun süre Melee-Magthere'in baş hocasıydı ama Baenre'nin isteğiyle eve döndü.Yoksa o ünvanı kolay kolay alamazlardı ondan.Uthagentel'in 3-4 tane tam donanımlı drow fighter ı karşısına alıp onlarla zırhsız ve silahsız kavga ettiği söylenir.Hatta izin verirmiş ilk kılıç darbesini vursunlar diye.Niye?Adam arıza ve piskopat çünkü.Mesela Jarlaxle,şu throwing daggerlarını atak başına 2 tane atıyo.Adam yarı makinalı gibi bişey.Hiçbiri Zaknafein'i yiyemez belki ama hiç belli olmaz...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu garip isimleri ezberlemek için sesini bir kasede doldurup geceleri dinledin herhalde...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Walla senelrdir Drizzt kitapalrı okuyunca (ki anayurt'u 3 kere okunuşluğum var.) insan pek unutmuyo yani bu isimleri :)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Harbi ya sen öyle diyince merak ettim.Dantrag ve Uthagentel falan ilkhangi kitapta geçiyodu?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İlk kitapta belli belirsiz geçiyo isimleri. E sürgün ve göç ilede alakaları yok zaten... (ki bende çok iyi tanıyor diilim onları pek...)
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

evet yaa sanırım onlar daha çok "legacy of the drow trilogy"de geçiolar. Türkçeye çevrilmediği için bilmeyebilirsiniz.şöyle söyliim ben Dantrag;Zaknafein daha melee-magthere de öğrenciyken oranın 1.hocasıydı.(bu yazdıklarım o kitaplarda da yok.onun için rahatça okuyabilirsiniz kitapların içeriğini mahvetmiyorum şu anda :D )Hatta Dantrag;öğrenciliğinde sınıfından o kadar üstünmüş ki son melee-magthere de zamanın hocası disguise ile öğrenci kılığına girip bununla dövüşmeye iniyo.Dantrag onu da indiriyo.(Ne de olsa adam üstün,Baenre blood olayı)En genç Melee-magthere başhocalığı ünvanını kazanıyo..O da Zaknafein gibi twin-sword kullanıyo(du).Bu arada Dantragdaki ego,görülmemiş bi egodur.Yani adam o kadar yenilmez olduğunu düşünüyo ki.Ama maalesef hiçbi zaman Zaknafein-Dantrag-Uthagentel birbirleriyle kapışmıyolar.Ki ben şahsen baya izlemek isterdim özellikle Uthagentel-Zaknafein kapışmasını.Yani aslında Dantrag-Zaknafein kapıştı ama neyse.Merak eden olursa onu da anlatırım sonra :D :D
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Uthagentel'i de anlatır mısın birazcık...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Uthagentel tam bi fenomen...STR si 19 olan(ki bu benim tahminim,gerçeği öğrenince yazarım)tek drow muhtemelen.Tabii magical.Normal STR si 17 falan heralde.Barrison Del'Armgo'nun(2nd. house of Menzoberranzan)patron ve weaponmasterı.Saçları Jarlaxle'dan sonra en kısa drow. Dik,sanki jöleli gibi.Boynunda evinin amblemini dövme diye yaptırmış manyak.O da "girdle of hill giant Strength"görevi yapıyo.Yani aktive etti mi STR 21'e fırlıyo.Herif manyak işte kaçığın teki.Tam donanımlı drowlarla çıplak elle kapışıyo.(aslında harbiden çıplak,armor falan da yok)İlk kesiği bunların atmasını bekliyo.Bunlar karnını falan yarınca bizimki de gaza gelip kollarını falan koparıyo zavallıların.2 küsür boy var ki bu da drow tarihinde görülmemiştir.Tam bi drow devi yani.Simsiyah bi Halberd'İ var normalde.Sanırım +5.Özel atakları var.birini söyliyim.Herif halberd'i rakibinin ayağına saplıyo.Aynı zamanda da yere.Adamcağız da acıdan inlerken(Tabii bi taraftan da halberd'i çıkarmaya çalışırken(ki imkansız gibi bişey))adamcağızın silahını bi şekilde alıp onunla kafasını kesiyo.(yani Dantrag'dan önceki Baenre'nin weaponmaster'ını bu şekilde öldürmüştü 8O )Düşün herif bunu Baenre'nin weaponmasterına yapıyo...Harbi çok isterdim kapışmalarını.Belki bu hikaye o adayların aslında birbirini yenmeye ne kadar yakın olduğu göstermiştir size...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Offf işte bu adamı tuttum. Gerçekten güzelmiş haa. Tam bir manyaq.. Hmmm fikrim değişebilir diyebilirim. Aslında Zaknefein ve bu elemanın arasında kaldım desem en doğrusudur...
Post Reply