öyle her önüne gelen fighter olamaz...
öyle her önüne gelen fighter olamaz...
(Anket) en iyi fighter ı seçiyoruz...
Nedense fighter diyince aklıma hep cüceler geliyor.Üstünde zırhı elinde boyundan büyük baltasıyla.Ama bence en iyi fighter diye birşey yoktur yani ırk olarak.Sonuçta Zaknafein de drow ve çok güçlü bir fighter Bruenor da cüce ve çok iyi bir fighter Catti-Brie de insan ve çok iyi bir fighter.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
Her şeyin en iyisi insandan çıkar.
Kılıç dövüşü de bir istisna değildir.
Bizde bu hırs olduktan sonra kimse insanı yenemez...
Eğer bu anket en iyi büyücü kimden çıkar olsaydı yine abidik gubidik ırklar sayılırdı ama eninde sonunda en güçlünün yine insan olduğunda karar kılınırdı kanımca...
Kılıç dövüşü de bir istisna değildir.
Bizde bu hırs olduktan sonra kimse insanı yenemez...
Eğer bu anket en iyi büyücü kimden çıkar olsaydı yine abidik gubidik ırklar sayılırdı ama eninde sonunda en güçlünün yine insan olduğunda karar kılınırdı kanımca...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

insan öyle bir ırktır ki her class a uyum sağlar,en iyiler diyemicem ama her class ın iyileri insandır.
Fakat fighter deyince cüceler gelir benim aklıma. elflerden wizard olur çok iyi, drow:tam bi cleric, half orc yada orc:tabiki barbar, halfling:hırsız,
gnome:bard, başka ne kaldı yaf? benim aklıma bunlar geliyo...
Fakat fighter deyince cüceler gelir benim aklıma. elflerden wizard olur çok iyi, drow:tam bi cleric, half orc yada orc:tabiki barbar, halfling:hırsız,
gnome:bard, başka ne kaldı yaf? benim aklıma bunlar geliyo...
- elithlarad
- Kullanıcı

Gnome:İlüzyonist olur Finrod'cum
Hırs konusuna gelince bazı noktalarda haklısınız.Zira bir insan daima olanakları "bunu nasıl kullanırım ?" diye inceler ki bu da ciddi bir avantajdır.Halbuki asıl sorulması gereken "bunu kullanırsam sonuçları ne olur?" olmalıdır o başka mesele...
Bu kadar laf salatasından sonra yine de bir drowun ideal savaşçı olduğuna inandığımı belirtmeliyim.Zira onlar yeryüzü elflerinden daha zarif,insanlardan daha hırslı ve orclardan daha vahşidirler...(bu da laf salatası oldu ya neyse)
Hırs konusuna gelince bazı noktalarda haklısınız.Zira bir insan daima olanakları "bunu nasıl kullanırım ?" diye inceler ki bu da ciddi bir avantajdır.Halbuki asıl sorulması gereken "bunu kullanırsam sonuçları ne olur?" olmalıdır o başka mesele...
Bu kadar laf salatasından sonra yine de bir drowun ideal savaşçı olduğuna inandığımı belirtmeliyim.Zira onlar yeryüzü elflerinden daha zarif,insanlardan daha hırslı ve orclardan daha vahşidirler...(bu da laf salatası oldu ya neyse)
Would you like my mask?
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ya minator gibi saf kas gücü ve dayanıklılık
ya tri-kreen gibi bi doğa mucizesi.
ya insan gibi kısacık hayatında kılıç ustalığını pratik zekasıyla birleştirecek bir savaşcı
ya da elf gibi kadim sanatları bilen manevraları ve büyüleriyle kılıç sanatını süsleyecek biri...
seçmek çok zor...
ama neden bi türlü cüce diyemiorum. minator varken cüce ne?? kıl diosan minatorda gani, güç dayanıklılıkda öle.. yaaani
ya tri-kreen gibi bi doğa mucizesi.
ya insan gibi kısacık hayatında kılıç ustalığını pratik zekasıyla birleştirecek bir savaşcı
ya da elf gibi kadim sanatları bilen manevraları ve büyüleriyle kılıç sanatını süsleyecek biri...
seçmek çok zor...
ama neden bi türlü cüce diyemiorum. minator varken cüce ne?? kıl diosan minatorda gani, güç dayanıklılıkda öle.. yaaani
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..