Minyatür karakterler

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Minyatür karakterler

Post by TheoDorus »

ya arkadaslar böle remzi kitabevinde gezerken ilkdefa minyatürler karakterleri gördüm ve biraz begendim. fakat bunların fiyatlarını bilmiom(kitabevi azıan kadar doluydu bu yuzden sıraya girmeye cesaret edemedim o yuzden fiyat soruom :D ) ayrıca bunlar isime yararmı bi fikrinizi alııım dedim.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

huleeeeen hala cewap weren yokmu bee iiiki bi soru sorduk :mad: .
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Ya gereklilikten ziyade, aslında oyunu daha da zorlaştırır. Onun için ayrıca bir sürü düşman minyatürü falan da alman gerekecek, ayrıca onun için zemin falan da lazım, amaç RP olunca boş işler yani.

Ama koleksiyoncu olmak gibi bir hevesin varsa bir problem yok.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hımmm madem öle peki fiyatlarını bilion mu
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Maalesef bilmiyorum ama 1 milyon olduğunu sanmıyorum. Son günlerde 1 milyonluk eşya almak çok moda oldu da.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

auhauh 1 milyon olmadıgını bene biliorum shadow :D . ama eger 10 milyon falansa alabilirim :???:
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Shadowmaster wrote:Ya gereklilikten ziyade, aslında oyunu daha da zorlaştırır. Onun için ayrıca bir sürü düşman minyatürü falan da alman gerekecek, ayrıca onun için zemin falan da lazım, amaç RP olunca boş işler yani.

Ama koleksiyoncu olmak gibi bir hevesin varsa bir problem yok.
Shadowmaster'a katılıyrum ama bence gereksiz bir detay.Bu arada en son 5 yada 7 milyon civarındaydı eğer zamlar herşeyi etkilediği gibi minyatürleride etkilediyse bilmem. :wink: :wink: :wink:
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

walla arkadaslar almaktan vazgectim :D . yardımlarınız icin yinede saol :D
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

usadadım onları 10 milyondan asagıya alamazsın haberin olsun sonra oraya gidip alamamak var rezil olmak var hehehe
for !_FRP_!
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

ya aslında oyunda özellikle de combatta kullanmak faydalı oluyor, özellikle yeni başlayan oyuncuların olayları ve kim nerede duruyor, ok atsa hedefi tutturur mu, area effect spell atsa arkadaşları etkilenir mi vs. problemli durumlarda faydalı oluyor... sahneyi görselleştirmek bazen işleri kolaylaştırıyor, tabi oyunu yavaşlatıyor orası doğru...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

fiyatları ben aldığımda (6 ay önce Mage Knight figürleri aldım, D&D'nin orjinalleri değil) Starter set 10 figür, 35 milyondu (20 EURO karşılığı gibi yani). Booster Pack (6 figür) ise 8 EURO karşılığı falandı sanırım... standart class'lardaki kahramanları canlandıracak figürler çıkıyor içinden (fighter, mage, cleric, paladin, ranger, rogue) ayrıca birkaç tane de monster'in oluyor...

sonra gruptaki el işlerinde becerisi iyi olan gönüllü bir arkadaş harita zemini olarak kullanacağın büyük kağıdın üzerine koyabileceğin duvar, kapı, ev, kale vb. parçaları kartondan yapıyor (netten kalıplarını indirip print edebiliyorsun, sonra da kes-katla-yapıştır) oyun içinde gayet güzel gidiyor... dungeon'u canlandırmak için bire bir...
- Shadowrun Proverb -
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hımm peki abi bu hangi bi site bi sölesene :D
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

hm... ilk aklıma gelen wizards'ın kendi sitesi... map/foldout gibi birşeyler yazınca çıkıyordu sanırım... ama bu işlere meraklı olan bir arkadaş sanırım google da aratıp bulmuştu... bizim oyunlarda onun hazırladığı maketleri kullanıyoruz... hatta fotoğrafları da var... bir ara bir yerlerde yayınlamayı düşünüyoruz bir sitede falan...
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

a-ha... buldum... explorerde favorites'e eklemişim... wizards/dnd içinden foldup paper models... downloadable terrain kısmında var... çalı çırpı, ağaçlar, duvarlar... han, kilise, kale, mezarlık duvarı, aile mezarı... vs. vs...

en temizi girin wizards dnd ana sayfasına oradan download'a basın... doldurun hard diskinizi... ekran koruyucular, character sheetler, masaüstü resimleri, hatta eski (2nd edition) kitapları bile pdf olarak var...
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

akinnika wrote:a-ha... buldum... explorerde favorites'e eklemişim... wizards/dnd içinden foldup paper models... downloadable terrain kısmında var... çalı çırpı, ağaçlar, duvarlar... han, kilise, kale, mezarlık duvarı, aile mezarı... vs. vs...

en temizi girin wizards dnd ana sayfasına oradan download'a basın... doldurun hard diskinizi... ekran koruyucular, character sheetler, masaüstü resimleri, hatta eski (2nd edition) kitapları bile pdf olarak var...

abi ne diyon yaa annamadım :D:D:D
bursada minyatr karakter satan bi kaç yer duydum ama görmedim başkasının yalancısıyım...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.