acaba dragonlance'deki tek tanrının Raistlin olması mümkün mü?Ã?ünkü caramon ölünce onu göremediğini söylüyor ve Raistlinin de tanrı olmak istediğini unutmamak lazım.Ve yaz alevi ejderhalarında sonda fizban raistlini de yanına çağırıyor ve majere adında bi tanrı da var ki o Raistlin'dir bence.görüşlerinizi bekliyorum
Raistlin Tanrı oluyor aslında ama Caramon geleceğe gittiği için Raistlinin tanrı olduğu dünyanın nasıl bir dünya olduğunu görüyor daha sonra Raistlin ile cehennemde karşılaştıklarında Raistlin Caramon'un zihnindeki bu görüntülere bakıyor ve tanrı olmaktan vazgeçiyor.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
yani sizce o tek tanrı raistlin olabilir mi?Raistlin tanrı olmaktan vazgeçti ama şimdi öbür tanrılar gitti.Ve caramon Raistlin'ii ölüler arasında bulamıyor.
o tanrının kim olduğunu biliyorum.Ama söylersem zevki kalmaz.sen büyük bir ihtimalle kitaptan bahsediyorsun.Okıyunca öğren bence.Yoksa zevki kalmaz.şahsen bana öyle olmuştu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Caramon Raist i bulamıyor çünkü kaos savaşından önce ölenler tanrılarla gitti ölmeyenler dünyada kaldı. Ztn ben şahsen Raistin öldüğüne inanmıyom. Tek Tanrı yı biliom ama burada söleyenmem istersen özelden mesaj atarım.
Bildiğimiz gibi Raistlin Caramon'un düşüncelerini okudu Tanrı olmaktan vazgeçti falan fıstık. Bu Tanrılar tarafından karışıklıkların engellenmesi için oynanmış bir oyun olamaz mı? Açıkçası ben buna inanıyorum, kanaatimce Caramon'un gördükleri sadece imgelerdi...
TheoDorus wrote:hımmm aslında ortaya cok gusel bir dusunce attın fingolfin. walla olabilirde olmaya bilirde yani ne biliim raistlin bunu anlayamazmıydı
raistlin neticede, caramon'un gözünden bakıyor olaya. Caramon'u inandırmak onun da inanmasını sağlayacaktır.