ve komik yanları neler?
tas mı bupu mu ?
tas mı bupu mu ?
arkaasar sizce tasmı bupu mu daha komik
ve komik yanları neler?
ve komik yanları neler?
dl
Bence de Tas komik daha demiyorum çünkü Bupu komik bir karakter deil. Her lağım cücesine özgü aptallıkları var
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bu tür anketlerde soruyorlar:bupumu daha komik?tasmı?peki birini birbirinden ayırt edebilen,kitaptan sadece "ahha çok komik ne saf şeeyy"diyerek sadece bunu mu anlıyorlar acaba diye düşünüyorum bazen..peki bupu daha komik olsa ne olacak?bence kitaplara bu şekilde yaklaşılması çok yanlış bir fantastik kitabın ırklarının aşağılanmasına-böylece o kitabı aşağılamış oluruz-yol açıyor.ben ikisinide komik bulmuyorum özelliklede tas ı..ben kitapların o kadar anlattığı şey varken "neyin komik olduğunun"tartışmasını yapanların çok daha komik olduğunu düşünüyorum.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
wicked_one
- Kullanıcı

Katılıyorum. Bunlar karakterlerin komiklikleri değil, doğasıdır.galadlirim wrote:bu tür anketlerde soruyorlar:bupumu daha komik?tasmı?peki birini birbirinden ayırt edebilen,kitaptan sadece "ahha çok komik ne saf şeeyy"diyerek sadece bunu mu anlıyorlar acaba diye düşünüyorum bazen..peki bupu daha komik olsa ne olacak?bence kitaplara bu şekilde yaklaşılması çok yanlış bir fantastik kitabın ırklarının aşağılanmasına-böylece o kitabı aşağılamış oluruz-yol açıyor.ben ikisinide komik bulmuyorum özelliklede tas ı..ben kitapların o kadar anlattığı şey varken "neyin komik olduğunun"tartışmasını yapanların çok daha komik olduğunu düşünüyorum.
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
İkisi de çok eğlenceli ama tas daha çok görünüyor bu yüzden o daha çok güldürüyor... Birlikte takılsalar bestseller olur 
Bu arada, kitaba komiklik amacı ile konmuş tiplemelerin (karakter demiyorum, çünkü önceden ne yapacaklarını tahmin edersiniz ne kadar gülseniz de...) hangisinin daha komik olduğunu tartışmamızda hiç bir sakınca yok... Tartışmıyorsanız, sizin sorununuz ama burada tartışanlara laf atmaya hiç hakkınız yok...
Klavye arkasından laf atarak komik olanlar sizlersiniz... Kusura bakmayın..
Saygılarımla...
Bu arada, kitaba komiklik amacı ile konmuş tiplemelerin (karakter demiyorum, çünkü önceden ne yapacaklarını tahmin edersiniz ne kadar gülseniz de...) hangisinin daha komik olduğunu tartışmamızda hiç bir sakınca yok... Tartışmıyorsanız, sizin sorununuz ama burada tartışanlara laf atmaya hiç hakkınız yok...
Klavye arkasından laf atarak komik olanlar sizlersiniz... Kusura bakmayın..
Saygılarımla...
Türklider...
-
necroyunus
- Kullanıcı

Irkların komik olamayacağını düşünmenin ne tür bi düşünce fırtınası sonrası çıkabildiğini gerçekten merak ediyorum. Yani Drowlar doğası gereği kötü, gaddar olabiliyor da bi kender doğası gereği neden komik olmıyor. Bu konuda baya bi düşünmüş olmak gerek. Ben Gnomları acelecilikleri, tezcanlılıkları yüzünden komik bulurum.
Bu ankete gelince.. Tas tabiki... Çok şirin komik bi karakter.
Bu ankete gelince.. Tas tabiki... Çok şirin komik bi karakter.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k