GERÖEKÖİ RP!!!!!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

GERÖEKÖİ RP!!!!!!

Post by Sensei »

Sayın diyar sakinleri sizinle bu önemli konu konusun da konuşmayı çok uzun zamandan beri planlıyordum, konumuz yapılan rp'yi gerçeğe uygun yapmaktır. Bu laftan kastım bulunduğunuz yerden(mekanda) rp yapabiliriz, olmadığımız bir yerde görmediğimiz bir şeyi bilemeyiz ta ki başkası tarafından duyurulana kadar ki bu duyuruların da hepsine inanılmamalıdır, şimdi bunu bir kaç örnekle açıklamaya çalışacağım.
1-) Misal olarak veriyorum bu örnekleri.... bir mekan düşünelim , bir savaş karagahı, veya bir tapınak farketmez her ne olursa olsun,
burada gelişen olayları sadece orada olanlar bilmeli mesela biz bir şavaş planı yapıyoruz ve çok gizli saldırılar üstünde çalışıyoruz ve bunu planı paylaştığımız kişilere akarmak için forum üzerinden rp yi kullanıyoruz ki bu tür planlar anca böyle yerlerde tam anlamıyla yapılır ve bizim yanımızda olmayan kişiler hem de karargahla alakası olmayan kişiler buna karşı hemen o anda önlem alıyorlar ki daha önce bu önlemi almak akıllarına bile gelmezken!!! burada belirtmek istediğim bir yerde bulunmadan orada olan olaylar hakkında biliyormuş gibi yorum yapmak yanlıştır.
2-) bunun gerçekçi br örneğini ortaya atmam gerekirse unholy'nin ölümünü ortaya koyabilirim. Onun ölümünü sadece orada bulunan kişiler görebilir ve buna göre davranabilirler ki eğer onlar kimseye söylemezlerse bu olay ancak ve ancak unholy'nin ruhen bağlı olduğu kişiler tarafından hissedilerbilir mesela baş rahibi tarafından veya tanrısı, ama gel görki sitede aktif rp ye katılan herkes bunu biliyor.
Forumu okumayın demiyorum size sakın yanlış anlamayın ki ben buna zaten karışamam, tek dileğim okunduğu zaman bile iyi bir rp yapmak işte bu zaman olur; surumu bilmiyormuş gibi davranmaktan geçer, yani her zaman rp nasıl yapıyorsak ona devam etmeliyiz çünkü bu olayın olup olmadığını bilmiyoruz.
Bunları söylememdeki tek amaç rp'yi daha güzel ve gerçekçi şekilde yapmamızın gereğidir ki böyle olursa hem verim daha artacak hemde daha çok zevk alacağız...

SAYGILARIMLA...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Dediklerine sonuna kadar kelimesi kelimesine katılıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

düşüncelerinize saygı duyuyorum ama benim bu konuda bişey demem doğru olmaz .sözü site adminlerine bırakıyorum. :wink: :wink: :wink:
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

şu anda yapılan Rp çalışmaları tüüm hızı ile ilerliyor yakında kimse böyle bir duruma düşmeyecek.

Yanlız yapılanlan tamamen Rp etiğine uymamaktan kaynaklanıyor bunuda alt başlık olaak geçeyim.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı