FR a ne Oldu?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

FR a ne Oldu?

Post by Firble »

Ne zamandır unutulmuş diyarlar kitabı çıkmadığının farkındasınızdır. Ejderha mızrağı coşmuş durumda ve ben ne yazık ki ejderha mızrağı okumayı sevmiyorum. Gerçi bu vesile ile Ravenloftun ilk kitabını da okudum. Ama ikinci kitabını bulamadığım için onu okuyamıyorum.
Fantazi dışında düzgün kitap da bulamadım. Bu nedenle buradan ozan Firble olarak yayınevlerini kınıyor (vay be nasıl konuştum ama) ve en kısa zamanda fr kitabı çıkarmalarını diliyorum ki benim gibi gençler okuma alışkanlığını yitirmesinler (gerçi fr okuyup dl e elini sürmeyn kaç genç vardır bilmiyorum.) Belki R A Salvatore falan öyledir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Tamamen katılıyorum. Ben de dl sevmem fr'nin sonuna kadar takipçisiyim. Ve evet, kitap basmıyorlar bir süredir; zaten bana göre az sayıda olan türkçe fr kitapları, bilmediğim bir nedenden ötürü duraklamada. Umarım sonu hayrolur. Eğer "Salvatore'ye istek yok, basmıyoz lan" gibi birşeyler duyarsam oyarım :D
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yahu dl kitaplarının sayısı neredeyse iki katı oldu fr ın eğer kitabın okunmayacağından korkuyorlarsa önce mesela wars of Spiderqueen bassınlar en koyu dl hayranları bile okuyacaktır. Neyse bu gidişle ben ravenloftu bitiririm ne de olsa o da yavaş çıkıyor ama çaresiz kalmadıkça dl e geçmeyeceğim. Belki sonra Artemis Fowl un kitaplarını okurum. Hoşuma da gidiyor kitapların konusu aslında biraz öyle şeyler de okumak lazım. FR konusunda bizi beklettikçe arkadaşlar artık o seriler bile biter.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

arkadaşlar yapmayın etmeyin

avatarın devamı sayılabilecek süper bir kitap Yalanlar Prensi çıktı, tabi başlığa bile kimse ilgi göstermedi o ayrı

bugün sanırım drow kızının devamı Karmaşık Ağlar çıktı

ayrıca merak etmeyin War of the Spider queen serisinin ilk kitabı da yolda
şöyle bir eylül gibi çıkacak inşallah
çevirmeni de çok iyi bir adammış duyduğuma göre (nicki norti ile mi başlıyormuş neymiş :) )
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Norticus wrote:arkadaşlar yapmayın etmeyin

avatarın devamı sayılabilecek süper bir kitap Yalanlar Prensi çıktı, tabi başlığa bile kimse ilgi göstermedi o ayrı

bugün sanırım drow kızının devamı Karmaşık Ağlar çıktı

ayrıca merak etmeyin War of the Spider queen serisinin ilk kitabı da yolda
şöyle bir eylül gibi çıkacak inşallah
çevirmeni de çok iyi bir adammış duyduğuma göre (nicki norti ile mi başlıyormuş neymiş :) )
Bu adamın nicki ne acaba çok merak ettim , nortilia mıdır?nortis midir?valla nedir yaw bilen varsa söylesin...

Karmaşık ağların çıktığını neden burdan öğreniyoruz norticus ?Kitapgahta duyursanıza yahu?Ben hemen gidip alacağım şimdi...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav çıkacak diyorsunuz çıkıyo diyosunuz çıkmıyor.. Yalanlar prensi için teşekkür ederim. Güzel kitaptı hakkaten... Başlık da her halde benim girmediğim sıralarda açılmış olsa gerek. Ama... abi insaf et yaa kaç dl kitabı çıktı bu arada yaaa.. Kitap okuymadım yazın başka fr kitabı çıkmadı diye.. Vallahi kitap okuma alışkanlığımı kaybedecem.. Kitap okumayan bir gençlik oluşacak...
Kısaca neredeyse ilkbahardan beri galiba tek fr kitabı çıktı. Her ne kadar bu da olmasa ne yapardık desek de.. DL hayranlarının bu arada aldığı cilt cilt kitaplarda biz FR cıları kıskandırmıyor değil. Eee yayınevleri de duysunlar artık çağrımızı.. Bu arada yalanlar prensi ayrıca güzeldi.
Senin bileceğin ayrıca özellikle bir karakter kitapta ayrıca çok güzel yansıtılmış. en anlamışsındır Norcitus.. Neyse yazara teşekkür ediyorum.
HARBE GİDEN
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

Karmaşık ağların çıktığını neden burdan öğreniyoruz norticus ?Kitapgahta duyursanıza yahu?Ben hemen gidip alacağım şimdi
ben bu mesajı başlığı açtıktan sonra atmıştım :)
In our life, there is if
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım kitapgah derken raftakileri kastetti arkadaş.. Ve haberler hakkaten orası biraz daha aktifleşse iyi olur.. Bu arada kitabı ben burada bekliyorum. : )
HARBE GİDEN
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Firble belki de yayınevleri seni sadece FR ile ya da sadece fantastik kurgu ile sınırlandırmamak için bu yola başvurdu. Ne dersin :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama hiçbir zaman öyle olmadı ki.. Ne bileyim ben hiçbir zaman deli gibi FR kitabı basıldığı ama DL kitabı çıkmadığı bir dönem hatırlamıyorum. Ama tersi oldu hem de birkaç defa.. Hani tüm DL i yasaklamak bile geliyor içimden.. Ã?yle sinirim bozuluyo bazen.
HARBE GİDEN
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Hakkaten kitapgah demişim yaa kusura bakmayın! :wink: :cry: :roll: 8O :D

Abi FR kitabı çıkmayınca bende DL ye başlamış oldum mecburen ilk iki kitabı bitrdim.Ama abi şu kitaplar birazcık daha 14 ten 10 milyona falan düşşe ne kadar güzel olur yaa.Ã?oook pahalı ya.Stephen King babanın yada yeni çıkmış ''çoksatanlar'' bile bu kitaplar kadar pahalı değil be abi...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

Asuthay wrote: yeni çıkmış ''çoksatanlar'' bile bu kitaplar kadar pahalı değil be abi...
abi çikan örneğin her drizzt kitabı New York Times da falan best seller oluyor zaten

aynı kategoride yani...
In our life, there is if
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Stephen King'in de bestseller olan ama seneler önce çıkmış kitapları var orjinal 8-10 milyon civarına.Drizzt bestseller ama , türkiyede hiç te bestseller değil , Türkiye'deki fiyatı WoC mu veriyor Norticus?
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

kitabın orjinal satrış fiyatının tl karşılığı da olabilir, kitabın sayfa sayısı falan gibi değerlerine bağlı bir fiyatta
tam olarak bilgiyi şimdi veremeyeceğim
öğrenince buraya yazarım
In our life, there is if
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Avaturk'un sitesinden Arkabahçe'nin forumlarına girip orada FR kitaplarının ne zaman çıkacağını öğrenebilirsiniz, ama Arkabahçe kitapları oldukça geç çıkarttığı için böyle problemler oluyor, ama bu demek değil ki FR kitapları çıkmayacak.

Hatta R.A. Salvatore'un çok sattığına (çok derken, küçük çaplı bir çok, yani Fantastik kurgu kitapları sadece baz alınırsa çok) inanıyorum, Emre'ye kaç sattığını sormuştum ama henüz bir cevap alamadım.

Hatta hikaye kitapları bile çıkacak kafam kadar bir listesi var FR için.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Post Reply