eski sevgililerinizi...
eski sevgililerinizi...
eski sevgiliniz sizi küçük düşürdümü hiç yada düşürmeye çalıştı mı?....işte intikam zamanı...rezil edelim onları...
muhahahhahaha
benim sevgililerim beni rezil etmeye çalışmazdı yada etmediler çünkü aramızda bir seviye saygı ve sevgi vardı onlarla her zaman bu düzeyi korudum bundan dolayı pişman değilimm mm
benim sevgililerim beni rezil etmeye çalışmazdı yada etmediler çünkü aramızda bir seviye saygı ve sevgi vardı onlarla her zaman bu düzeyi korudum bundan dolayı pişman değilimm mm
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
zuhahahaaa hatırlarımda nerde deli ,sorunlu varsa beni bulurdu psikolagmuyum len ben.çok aldatıldım çünkü nerde kişiliksiz var onlarla takıldım ve çok aldattım çünkü çok ihmal edildim
ama hatırlarım çokta büyük sevgiler yaşadım çokta onurlu ve gururlu insanlar oldu hayatımda
ama alınmasın kızlar hatun dediğin aynıdır güvenilmez ve vazgeçilmez .e biraz zamparayım napim
ama hatırlarım çokta büyük sevgiler yaşadım çokta onurlu ve gururlu insanlar oldu hayatımda
ama alınmasın kızlar hatun dediğin aynıdır güvenilmez ve vazgeçilmez .e biraz zamparayım napim
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
çok sevdiim kız oldu ve hepside bana bişeyler öğretti -ii yada kötü manada- , geriye dönüp baktıımda pişman olduum şeyler var bunlarla mutluyum
benim en büyük hatam -şansızlık desem daa doru- çok sevdiim ve çok ii anlaştıım bi kızla çıktım ama ayrıldık ve onun üzerine çıkan bi ilişki sevgi yaşamadım, o kızı aldatmıştım bundan da pişmanım.-yalan pişman falan diilim
geleceğe umutla bakıorum, öyleyse varım
benim en büyük hatam -şansızlık desem daa doru- çok sevdiim ve çok ii anlaştıım bi kızla çıktım ama ayrıldık ve onun üzerine çıkan bi ilişki sevgi yaşamadım, o kızı aldatmıştım bundan da pişmanım.-yalan pişman falan diilim
geleceğe umutla bakıorum, öyleyse varım
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
wicked_one
- Kullanıcı

abi ben intikam almayı hiç düşünmedim ve düşünmem de-umarım-...ama bi kız benden sıkıldığı için ayrılmıştı...varya hayatım boyunca hiçbişiyin koymadığı kadar koymuştu o olay bana...ve kızlardan intikam almak için yemin ettim...nihahahhha

<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>