wild magic
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

wild magic
wild magic ve wild mageler hakkındaki düşünceleriniz....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Wild magic konusuna rasgele büyü olarak bakmanın yanlış olacağı kanısındayım. Bir büyücü potansiyeline disiplinin getireceği sınırları koymaz ve elementlerin güçlerini bir ipin yumağa bağlanması gibi birbiriyle iç içe girmiş şekilde aynı zamanda kullanmayı dener. Bu büyünün temelleri ise bu konseptlerin zorluğu nedeniyle kolay anlaşılamaz ve toplanan enerjinin kontrolü zordur.
Wild mageler delidir diye bakmaya benziyor wild magic'e özensizce savrulmuş büyü diye bakmak. Kontrolü zor olan büyüyü bir büyücü tüm titizliğine rağmen kontrol edemeyebilir ve bu nedenle büyücüyü de deli diye nitelendirmek bence bir hatadır.
Wild mageler delidir diye bakmaya benziyor wild magic'e özensizce savrulmuş büyü diye bakmak. Kontrolü zor olan büyüyü bir büyücü tüm titizliğine rağmen kontrol edemeyebilir ve bu nedenle büyücüyü de deli diye nitelendirmek bence bir hatadır.
Işık ışıyanla gelir.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Özetle Wildmageler çevreleriyle daha uyumludurlar. Küf kokulu labuvatorlar yerine çevrelerini kullanırlar. Wildmagic hiçte rastgele değildir hiçte küçümsenmemesi gerekir. Etrafta çok güçlü mensupları varsa özelliklede çok tehlikeli yada çok yararlı olabilir. Ama Arcana sanatına göre daha fazla vücut dissiplini ve dayanıklık ister.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

wild magic
Randomizasyonun, quantum'un ve olasılıkların engin denizinde yalnızca dalgalar yoktur. Büyünün üçüncü boyutuyla daha yakında ilgilenmek isteyenler indirilecekler bölümünden bu konuyla ilgili onlarca yazıya ulaşabilirler.
Not: Mana ve spell point system wild magic için hazırlanmış sistemler değildir. Aynı zamanda psionic'ler için de kullanılmasının sınırlayıcı ve yetersiz olduğu düşüncesindeyim. Eğer istek olursa wild magic hakkında bir araştırma hazırlayıp bilgelik duvarına koyabilirim. Bu arada kişisel görüşüm, büyünün doğası gereği öngörülemez (death gate uçmuşları dışında) olduğunu düşünüyorum. Büyünün derinliğini ve gizemini daha iyi yakalamış bir sınıf bence wild mage'ler...
Not: Mana ve spell point system wild magic için hazırlanmış sistemler değildir. Aynı zamanda psionic'ler için de kullanılmasının sınırlayıcı ve yetersiz olduğu düşüncesindeyim. Eğer istek olursa wild magic hakkında bir araştırma hazırlayıp bilgelik duvarına koyabilirim. Bu arada kişisel görüşüm, büyünün doğası gereği öngörülemez (death gate uçmuşları dışında) olduğunu düşünüyorum. Büyünün derinliğini ve gizemini daha iyi yakalamış bir sınıf bence wild mage'ler...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü