beylr benim bildiğim bir yer var. ancak burası geçimini sadece frp den sağlamıyor. ilk girişte içerisi bildiğiniz kafe bar 3 katlı en üst katında masalarda frp oynaya biliyorsunuz. fakat malz. çok kısıtlı hatta yok diyebilirim siz kendi oyununuzu toplayıp cıkıp istediğiniz gibi oynaya biliyorsunuz.cihan abiden (patron olur kendisi) sadece zar takımı ve içki alabilirsiniz. bu yer kadıköyde cadde bostanda barlar sokağına 3 sokak uzaklıkta bir yer.MİSTİK KAFE/BAR...[/b]
Harbi abi daha detaylı bi bilgi verebilirmisin bizde bi gidip görelim ortam nası bari frp oynamaya elverişlimi gerçi bizim oyun için dizayn ettiğimiz bi mekanımız var orası kadar uygun olabileceğini zannetmiyorum ama.
beylaer sokağın muhtarlıktaki adını bilmiyorum. caddebostan sahilinde migrosun yanında sokak boyunca barlar uzanan bir sokak var. sağa dogru 3 sokak uzaklıkta bilmem myeterince acık oldumu...
Valla bu dediğim mekan pek ööle cafe felan değil sadece bir arkadaşımızın evinin altındaki kullanılmayan bir dükkanı aldık kendimize göre biraz dekor yaptık yaklaşık 2 senedir felan hep orda oynuorz ve 2 sene boyunca para biriktirdik yeni güzel eşyalar aldık sağlam posterlerle donattık geliştirdik ve şimdi frp oynamak için ordan daha iyi biryer düşünemiyorum ki rahatlığıda cabası mesela bu gün gece 3 e kadar oyun oynadık kimsenin evini işgal etmeye gerek duymadan istanbul/pendik'e yakın olanlar veya burdan yolu geçenler isterlerse bağlantı kurabilirler misafirimiz olabilirler bekleriz. ama o mistik barıda en kısa zamanda görmeye gidicem.