Sessiz Kılıç Öıktı!!
Sessiz Kılıç Öıktı!!
Haydi hayırlı olsun...
R.A. Salvatore'nin Drizzt Do'Urden'in ve dostlarının -ve dahi düşmanlarının- yeni maceralarını konu alan Karanlığın Yolları Serisi'nin ilk kitabı Sessiz Kılıç çıktı. Bugün Gerekli şeyler'de bulabileceğiniz Sessiz Kılıç'ı bir hafta içinde tüm kitabevlerinde bulabilirsiniz. Ayrıca Sessiz Kılıç'ın sonunda Yalanlar Prensi'nin ilk bölümünü de okuyabilirsiniz.
Kitap Adı: Sessiz Kılıç
Yazar: R.A. Salvatore
Ã?eviri: Ali Seval
Redaksiyon: Gamze Sarı
Sayfa sayısı: 320
Fiyatı: 15.000.000 TL.
R.A. Salvatore'nin Drizzt Do'Urden'in ve dostlarının -ve dahi düşmanlarının- yeni maceralarını konu alan Karanlığın Yolları Serisi'nin ilk kitabı Sessiz Kılıç çıktı. Bugün Gerekli şeyler'de bulabileceğiniz Sessiz Kılıç'ı bir hafta içinde tüm kitabevlerinde bulabilirsiniz. Ayrıca Sessiz Kılıç'ın sonunda Yalanlar Prensi'nin ilk bölümünü de okuyabilirsiniz.
Kitap Adı: Sessiz Kılıç
Yazar: R.A. Salvatore
Ã?eviri: Ali Seval
Redaksiyon: Gamze Sarı
Sayfa sayısı: 320
Fiyatı: 15.000.000 TL.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Acaip sevindim bu haberi duyduuma, umarım bi hafatdan önce ulaşır D&R'lara falan, Drizzt'e -eski dostum- ve Artemis'e -ne kadar kabul etmesemde bi parçamın sevdii karakere- kavuşmak güzel olacak, emei geçen herkese teşekkür eder, devamını beklediimizi büyük bi sabırsızla dile getiririm...
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Eldarin
geçiodum abi pan'ın önünden zati vitrine koymuşlar sessiz kılıcı, ben mi garibim bilmiom ama kapağını yine beenmedim,hem kapak tasarımını, hem de Artemis'i de Drizzt'inde tasvirlerini hiç hoş bulmadım.Eldarin wrote:sessiz kılıç karşıyaka pan kitabevinde satışa sunulmuş durumda .isteyen gidip alabilir(izmir deki frpcilerin dikkatine...)
Drizzt -bilmem bilirmisiniz ama- Street Fighter'daki Blanca'ya benzemiş resmen, üzüldüm ne yalan söyliim... ama en yakın zamanda alıp okucam tabiki...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Eldarin
orası öle tabi de, kapaktaki resim bende wallpaper die vardı ve hiç sevmemiştim, dediim gibi Drizzt'in sureti çok kötü uzaylı gibi -farkındayım devamlı birilerine benzetiyom, çünkü Drizzt'e yakıştıramıyom
-, ama doğru sölüosun, içi bildiimiz gibiyse kapaa katlancaz artık, başka çare yok, acaipte meraklıım ama 15 milyon vermeye kıyamıom şimdi..
saygılarımla...
saygılarımla...
-
Eldarin
ne demişler çalışan kazanır, kardeşlerde sefa sürer
-bu laftan sonra maddi yönden sorunlar çekcem gibi his var ama içimde
-
Drizzt'in şöle bi kukuletasını yüzüne çekip dostlarını defalrca kurtamasını çok özledim yaw, Entreri'nin şafağa Geçit kitabından sonraki hayatını mı anlatıo yoksa, bu duruma gelirken yaşadıklarınımı anlatcak bilen var mı, bana söler mi??
saygılarımla...
Drizzt'in şöle bi kukuletasını yüzüne çekip dostlarını defalrca kurtamasını çok özledim yaw, Entreri'nin şafağa Geçit kitabından sonraki hayatını mı anlatıo yoksa, bu duruma gelirken yaşadıklarınımı anlatcak bilen var mı, bana söler mi??
saygılarımla...
Arkadaşlar alkımdan sessiz kılıcı aldım hayırlısıyla.Kapağı bende beğenmedim ancak , Morrowind oyununu bilenler burdaki dark elfleri canşlandırsınlar drizzt'i düşünürken.Burdaki darkelfler çok yakışıyor Drizzt'e...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.