TBA hakkındaki düşünceleriniz.
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

TBA hakkındaki düşünceleriniz.
Arkadaşlar, sitemizde hazırladığımız Metin Tabanlı Macera Oyunu hakkında herhalde hepinizin bilgisi vardır. Bu konuda düşünce ve önerlerinizi bekliyorum. Beğenildi mi? Geliştirilebilir mi? Gerek siz mi?..
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Büyük Bir Yanlış Anlaşılma Olmuş
Raistlin merhaba,
Hayır, senin oyun yazarı olarak tamamen farklı ve özgün bir oyun-hikaye yazman gerekiyor. kayıp1-2-3 benim oyunu tanıtmak için hazırlayıp gönderdiğim, programın tüm özelliklerini kullanmanızı sağlayan bölümler. talep gelirse 2 e 3'ü de siteye koyacaktım. sana programla birlikte ciaexpert1 ve 2 diye 2 metin gelimş olması gerekiyor. oraardaki ileri düzey teknikleri kullanman-anlaman içindi kayıplar. Senin oyununu merakla bekliyorum. her dünyada, zamanda ve karakterlerle olabilir. yaratıcılığını coşturman dileğiyle. bye.
Not: Kayıp oyunuu sahiplendiğimi filan sanmayın, yalnızca devamı hazır ve boşa gitsin istemem emeğimin. Sonuçta bunu yalnızca FRPWORLD için yaptım!
Hayır, senin oyun yazarı olarak tamamen farklı ve özgün bir oyun-hikaye yazman gerekiyor. kayıp1-2-3 benim oyunu tanıtmak için hazırlayıp gönderdiğim, programın tüm özelliklerini kullanmanızı sağlayan bölümler. talep gelirse 2 e 3'ü de siteye koyacaktım. sana programla birlikte ciaexpert1 ve 2 diye 2 metin gelimş olması gerekiyor. oraardaki ileri düzey teknikleri kullanman-anlaman içindi kayıplar. Senin oyununu merakla bekliyorum. her dünyada, zamanda ve karakterlerle olabilir. yaratıcılığını coşturman dileğiyle. bye.
Not: Kayıp oyunuu sahiplendiğimi filan sanmayın, yalnızca devamı hazır ve boşa gitsin istemem emeğimin. Sonuçta bunu yalnızca FRPWORLD için yaptım!
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Dostum ben zaten kayip2 degil baska bir oyun yazacaktim ama kafama henuz orijinal bir fikir gelmedi. Kayibi senin yaptigini biliyorum ve siteye koyacagin devam bolumlerini iple cekiyorum... Ben de zaman bulunca baska bir hikaye baska bir dunya ile karsiniza cikacagim 
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power