İyiliğin Eli

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

İyiliğin Eli

Post by Starfall »

Elis kasabaya indiğinde hızlıca etrafına bakındı...

Lord Azalinden aldığı parayla burada güzel bir bina satın alacaktı ve yetimhane yapacaktı....

uzun bir arayıştan sonra orta halli genişce bir bina buldu... çürüktü ve uzun zamandır kullanılmıyordu...

BU binanın sahibine makul bir mebla ödedikten sonra.. tamir için gerekli malzemeleri aldı ve işe koyuldu.....
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

geleceklerini söyleyen 2 kutsal şovalyeyi bir süre bekleyen Elis..

"Artık işe koyulmanın vakti geldi.." dedi ve malzemelere sarıldı..
öyle ya da böyle 2 gün içerisinde buranın tamirini bitirmeye kararlıydı..."
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Arkadan bir ışık belirir ve Elis'in arkasından bir ses "işe nereden başlıycam"dedi ince bir tonla.Bu parlak zırhlı paladindi adım"SOLGRAD"dedi.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Geldiğinize sevindim.. yapıcak iş çok herhangi birini seçebilirsiniz...

destekler çürük.. duvarlar çatlak...merdivenler kırık..
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Paladin:"ben bir az odun toplayım der ve kılıcını çıkarır kılıcı o kadar parlaktır zırhından daha parlak ki göz kamaştırır.Kılıcıyla ağaçları kesmeye başlar.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

şovalye ağaçları kesmeye başladığında Elis de işine döndü.. "merdivenler"

üst kata ulaşabilmek için merdivenleri ilk tamir etmesi akıllıca olurdu....

binaya girmeden hemen önce paladine döndü ve

"İsterseniz zırhınızı çıkarın..daha rahat edersiniz.."
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Parlak zırhlı paladin elindeki odunları yere bırakarak"ben böyle rahatım"dedi.Kısa zaman sonra Elf kızına dönüp "burdaki işim bitti" dedi."benim artık başka işlerim var para istemem sizin için bir kaç adam bulmaya çalışırım"dedi ve ordan uzaklaştı.
sandmen
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero yarı meleğin bahsettiği yere geldiğinde onu tek başına çalışırken gördü.
-Merhaba leydim. Ben Andero. Handa yardı istemiştiniz. Bunun üzerine buradayım. Adınızı bana bahşeder misiniz acaba? diye sordu ve başını eğerek selam verdi.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Kısa bir süre önce Kutsal şovalyeye teşekkürlerini iletmişti.. onun payını tapınağa bağışlayacaktı...

Andero' nun sesi ile irkilen yarımelek arkasını döndü...

"Merhabalar Andero.. adım Elis.. Elis Starfall..

yardıma gelmen büyük incelik..."
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero tekrar başını eğerek selam verdi.
-Elis starfall dedi hafif bir sesle. Sizinle tanışmaktan zevk duydum leydim. Size yardım etmek bana zevk verir. Ama merakımı mazur görün diyarda sanırım yenisiniz sizi daha önce hiç görmedim ve açıkcası sizin gibi birinin gözden kaçacağını sanmıyorum. bu binayı tamir ettirecek kaynağı nereden buldunuz acaba?
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Elis bu soru karşısında şaşırmıştı????
neden biri kaynağını öğrenmek istesinki???

"evet buralara geleli uzun olmadı...
kaynağı ise yerine iyilik yapmamı isteyen Lord Azalin verdi..."
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero azalin ismini duyunca bir an irkildi. Starfall'a dikkatle baktı.
-Leydim, bu söylediğinizde ciddi misiniz? Size iyilik yapmanız için kaynağı gerçekten lord azalin mi verdi? Leydim lord azalin ihanetin ve intikamın tanrısıdır. Böyle bir amaç uğruna yardımda bulunduğuna inanamam gerçekten. Bu işin altında bir iş olmalı. Lütfen dikkatli olun. Özülerek bildirmeliyim ki zamanında lordum dragonfire'ın bir paladinini öldüren bir tanrıya güvenemem. Özürlerimi kabul edin fakat size yardım edemeyeceğim. İzin verirseniz ayrılmalıyım. Size de dikkatli olmanızı salık veririm leydim. Eğer farklı bir konuda yardım isterseniz beni çatlak kazan hanında bulabilirsiniz. Saygılarımla. dedi ve başıyla hafifçe selam vererek arkasını döndü. Yavaş adamlarla arkasını dönerek ayrıldı.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

İnsanlara yardım etmek ne kadar zor...

Lord Azalin ise aynı zamanda acının lorduydu. acı verdiği kadar dindirmeyi de bildiğini söylemişti...

sabit fikirlilik kötü birşey...

Azaline hizmet etmiyordu ancak Azalinden sadece yardım Alıyordu Elis..

bir an kaşları çatıldı

"Gerek yok ben tekbaşıma da yaparım...."
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Hızlı ve yorucu bir çalışmadan sonra tamirat bitmişti...

ve ona sadece SOLGRAD yardımcı olmuştu bu durumda ona ait olan 500 altını tapınağına bağışlayacaktı...

hazırlamış olduğu ilanları 4 bir yana dağıttı..

yetimhane açıldı..
çalışacak gönüllü aranıyor...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor uzun bir yoldan sonra bi dostundan kalınacak bir yer olduğunu bir yetimhane yapıldığını vev gönüllü letr arandığını söledi vehemen oraya yöneldi gitti ve kapıya geldiğinde tıklattı üstündeki pelerini onun üstündeki eşyaları kamufle ediyordu bunlar keseler kılıç ve öyle şeylerdi
elindeki asasını hiç bırakmıyordu...
kapıyı çaldı ve beklemeye başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply