Elf Kardeşliği
Elf Kardeşliği
Diyardaki tüm elflere sesleniyorum. Gelin birleşelim buluşalım burada. Birbirimizden güç alalım. Burası elflerin mekanı olsun. Diyarın tüm elflerini toplayalım .
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

hürmetler sevgiler saygılar dostlarım, kardeşlerim.
Evet bir araya geldik. Kendi birlğimizi kurduk ,gittikçe çoğalacağız, güçleneceğiz. Ancak şimdi bir şeyler yapmalıyız. Neler yapabiliriz?Bu kadar elf bir araya gelip neler yapabiilir? Sizlerden parlak fikirler bekliyorum.
Ayrıca bir casus! umuzdan gelen bilgilere göre cüceler birliği kurulmuş ve sade 3 bodur cüce varmış
. Hani bizi ilgilendirdiğinden değil ama bizim hakkımızda atıp tutuyorlarmış. tabi cüce bunlar hep şikayet, hep boş laf, hep palavra vs. vs...
Demek istediğim onların tahrikine gelmeyelim arkadaşlar. Canlılara zarar vermeyelim, incitmeyelim onları hatta cüce bile olsalar. Bir gün bu acılarını dindirecek birileleri çokacaktır. Ve en korktuğumda olası bir takışmada öldürdüğümüz 3 cüce bize Hitler damgası vurdurabilir. Malum soykırım yapmış oluruz
....
Evet bir araya geldik. Kendi birlğimizi kurduk ,gittikçe çoğalacağız, güçleneceğiz. Ancak şimdi bir şeyler yapmalıyız. Neler yapabiliriz?Bu kadar elf bir araya gelip neler yapabiilir? Sizlerden parlak fikirler bekliyorum.
Ayrıca bir casus! umuzdan gelen bilgilere göre cüceler birliği kurulmuş ve sade 3 bodur cüce varmış
Demek istediğim onların tahrikine gelmeyelim arkadaşlar. Canlılara zarar vermeyelim, incitmeyelim onları hatta cüce bile olsalar. Bir gün bu acılarını dindirecek birileleri çokacaktır. Ve en korktuğumda olası bir takışmada öldürdüğümüz 3 cüce bize Hitler damgası vurdurabilir. Malum soykırım yapmış oluruz
BanKai
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Ah! Cücelerin yanından geliyordum şimdi ben de değerli elf arkadaşlarım. (Kardeşlerim diyemiyorum çünkü elf değilim.) O cüceler, sakallarını kaşıyıp bir yandan Feanor, Legolas, Arwen diyor, bir yandan gözlerinden kırmızı kırmızı damarlar fışkırıyor, bir yandan da bütün soyunuza taaa anneaneniz Corellon'dan başlıyor diğer yandan Alustriel'e kadar küfür ediyorlardı. Bence onlara üçe üç adil bir düelloda elf oklarının tadına baktırmalısınız!
Bu cüceler amma da pis, kokuşmuş, korkak sürüngenler yahu!
Bu cüceler amma da pis, kokuşmuş, korkak sürüngenler yahu!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe