Diyarın en büyük şehrinde bugünlerde yeni bir han açıldı.Kara Toprak hanı.Karanlık güçlerin buluşması için yeni ve iyi bir yer.şarabı kaliteli.Kadınları da öyle.İstediğiniz bilgiye istenilen karşılığında ulaşabilirsiniz.
İstediğin bilgiyse ve kapıdan içeriye girmeye cesaretin varsa(ki söz konusu CORAX) sanada açık diyarların en iyi ve en soylu şovalyesine de.Tabii kimsenin çıkışını garanti etmiyorum...
Onu kulaktan kulağa bölümünde anlatacağım.Oren_Dautry ile ortak bi özgeçmişimiz var.Vampir olmadan önce tanıştık.Herneyese istedikleri orda bulabilirsin.
burayı sevdim bana bir masa çekte gelen otursun. ben black rope yeminer (lich) kalbi yada gücü kaldırmayanlar oturursa bari xp albileceğim kadar iyi olsunlar bu aralar kurbanlar konusunda seçici olmaya başladım da
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
quel-shin wrote:Onu kulaktan kulağa bölümünde anlatacağım.Oren_Dautry ile ortak bi özgeçmişimiz var.Vampir olmadan önce tanıştık.Herneyese istedikleri orda bulabilirsin.
Hmm bir vampir lord bir de insan meşalesi nasıl aynı şekilde oluşabilir gerçekten merak ettim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry bildiğin gibi cursed necromencer.Bende bi vampirim.Aslında anlaşabileceğim nadir canlı türlerinden.Ama zaten hikaye vampir olmadan önce başlıyor ve sonraya kadar uzanıyor.Başlangıcı attı bile Oren_Dautry .