Neden O'nunla birliktesiniz?
Neden O'nunla birliktesiniz?
O'nu Seviyorum çünkü.Herkesin bir O'su vardır. Belki itiraf edilemeyen, belki saklanmak istenen, belki de paylaşılmak istenmeyen.
"O" herzaman hayatımızda olan biri olacaktır.
Peki neden O deriz o zaman ona? Gerçekten çok sevdiğimiz için mi? yoksa hayatımızda hiçbir zaman yeri olmayacağı için mi?
"O" herzaman hayatımızda olan biri olacaktır.
Peki neden O deriz o zaman ona? Gerçekten çok sevdiğimiz için mi? yoksa hayatımızda hiçbir zaman yeri olmayacağı için mi?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Logan
- Kullanıcı

hüüüüüüüüüüüüüü bende bir o olmadı sevdigm kişiler hep hep beni sevmedielr 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- hayaletxxx
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

kontra olarak,
gibi sorular sormak istiyo bünyem; ama sormuyorum bakın. İçimden dedim hepsini.burock içinden wrote: neden ilişkiler ile ilgili başlıkları hep hatunnar açar?
neden bu başlıklar açıldıktan sonra, başlıı açan kişi haricinde fikir belirtennerin hepsi erkek olur?
neden frpworldde ilişkiler ile ilgili başlıklar açılır?
neden ben bu msjı yazdım?
War, war never changes...
burası frp sitesi die biliodum yannış mı geldim gideyim ben en iisi evt evtburock wrote:kontra olarak,
gibi sorular sormak istiyo bünyem; ama sormuyorum bakın. İçimden dedim hepsini.burock içinden wrote: neden ilişkiler ile ilgili başlıkları hep hatunnar açar?
neden bu başlıklar açıldıktan sonra, başlıı açan kişi haricinde fikir belirtennerin hepsi erkek olur?
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
İçinden gelen bu sorulara cevap vermek isterim 
neden ilişkiler ile ilgili başlıkları hep hatunnar açar?
*çünkü bayanlar biz erkeklere göre daha duygusaldır
*çünkü erkekler bayanlara gore daha acıktır. çogu bayan kapalı kutu olmayı tercih eder.
*çünkü burası serbest kürsü FrpWorld ile alakasız olan tek bolum.
*çünkü canın sıkılıyordu
*çünkü erkekler bayanlara gore daha acıktır. çogu bayan kapalı kutu olmayı tercih eder.
*çünkü canın sıkılıyordu
Only God can Judge me!
Sen niye bu sorulara cevap yazdın?KenTaky wrote:İçinden gelen bu sorulara cevap vermek isterim
*çünkü canın sıkılıyordu
die uzatalıyımda suyu cıksın madem..
Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim.. die bi parça vardı, benim durumuma cok uygun valla..
şimdide parcanın en sevdiim bölümü; AMAAN..