RANK'ime Ne OLDUUUU??????????!!!!!!!!!!?????????!
RANK'ime Ne OLDUUUU??????????!!!!!!!!!!?????????!
admin sahıslar(!) bu sitede bildiim kadarıyla bi,r arank olayı var(?)benim rank en sonunda "USTA" idi ama şimdi yannış hatırlamıyosam 168 mesajım vardı fakat şimdi sadece 98 mesaj ve rank olarakta "Ã?IRAK" olarak görünüyorum bu bana karşı kasıtlı yapılan bir olay mı? yoksa silinen bölümlerden kaynaklanan bişi mi?veyaa bir hata mı? bunu rica edersem bana bir açıklayabilir misiniz? :vamp :vamp :vamp
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
Selamlar Ares,
Sitede junk postlarla dolmak suretiyle gereksiz yer işgal eden başlıklar temizlenmiştir. Bu nedenle bu tür başlıklara mesaj atanların post sayısının azalması doğaldır. Konunun kişisel kasıttan kaynaklanan herhangi bir yönü bulunmamaktadır. Her şey sitenin daha güzel bir yer olması için...
Saygılar,
Raistlin
Sitede junk postlarla dolmak suretiyle gereksiz yer işgal eden başlıklar temizlenmiştir. Bu nedenle bu tür başlıklara mesaj atanların post sayısının azalması doğaldır. Konunun kişisel kasıttan kaynaklanan herhangi bir yönü bulunmamaktadır. Her şey sitenin daha güzel bir yer olması için...
Saygılar,
Raistlin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power