inanın bu o kadar kolay değil bir kere ben yeni insanlarla tanışmaktan büyük bir keyif alıyorum bakış açım değişiyor bilmediğim konularda bilgim artıyor ayrıca ya perspektif olarak tamamen değişiyor açılar ama beni yanlış anlayanlar var ... Tamam olabilir buda insani duygularla ilgili ama bir kere karşındaki insanı tanımak istemiyorsan bunu başta söyle ve kes ama senin normal şartlarda yapmayacağın şeyleri yapıyormuşsun gibi aktaranlar yokmu işte bende film ozaman kopuyor bu sayfadan şahsen rahatsız ettiğim tüm sitedeki arkadaşlardan özür diliyorum beni yanlış anlayanlardanda ayrıca arkadaşlık kurmak o kadarda kötü bir olay değil bunuda belirtmeme izin verin bana katlandığınız için saolun
yanlış anlaşılmak ve anlamak hayatta tahammül e
yanlış anlaşılmak ve anlamak hayatta tahammül e
selam kusura bakmayın kendimi ifade etmek istedim ya insanları anlamak yada anlaşımaya çalışmak ne bu ya ...
inanın bu o kadar kolay değil bir kere ben yeni insanlarla tanışmaktan büyük bir keyif alıyorum bakış açım değişiyor bilmediğim konularda bilgim artıyor ayrıca ya perspektif olarak tamamen değişiyor açılar ama beni yanlış anlayanlar var ... Tamam olabilir buda insani duygularla ilgili ama bir kere karşındaki insanı tanımak istemiyorsan bunu başta söyle ve kes ama senin normal şartlarda yapmayacağın şeyleri yapıyormuşsun gibi aktaranlar yokmu işte bende film ozaman kopuyor bu sayfadan şahsen rahatsız ettiğim tüm sitedeki arkadaşlardan özür diliyorum beni yanlış anlayanlardanda ayrıca arkadaşlık kurmak o kadarda kötü bir olay değil bunuda belirtmeme izin verin bana katlandığınız için saolun
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Bizimle tanışmak istiyorsan eğer beşka yollar denemeliydin,burası bizim konuları tartıştığımız,hafiften geyik yaptığımız bir yer..Tanışmak istiyorsan forumun ilgili bölümlerine yada mesajlaşma proglamlarıyla bizimle iletişim kurmalıydın..Eğer bu mesajı okuyorsan hala bir şansın var...
Saygılarımla....
Saygılarımla....
Jacta alea est.
kusura bakma am ...
ya ben birazda olsa içimi dökmek istedim okadar ayrıca birileriyle tanışmak öyle anladığınız şekilde değil benim ya neyse kafanızı takmayın 
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

tanışma faslı
ya inan bana karşı büyük bir llutufta bulunuyorsun ama bilemiyorum hani tanışmak öyle kolay ve anlaşılır cinste olmuyor benim için bile olsa ama ilgine saol ya 
Yanlış anlaşılmak... bazı olayları ne kadar kolay açıklayan bir söz.. Ben mi bulmuştum bu sözü.. Tam bana göre...
a hayıır şimdi hatırladım.. benden çok önce bulmuşlardı ama sanırım gerçek anlamını bende bulmuştur. Neden acaba..? hep düşünmüşümdür ama kesin bir sonuç alamadım. Ama yine de elimdekileri bi ortaya sersem , belki bilim tarzı benden sonrakilere yol gösterir.. (ben artık iflah olmam
)
Yanlış anlaşılmanın en büyük nedeni iletişim eksikliği gibi geliyor. Buna şuradan vardım... benim hiç zamanım yoktur o yüzden insanlarla ilgilenip hakkımdaki fikirlerine değer vermeye pek zaman bulamam. Eh sen böyle yap da millet seni düzgün anlasın di mi? yanlış anlarlar tabi... eh bu durumda zaman mı yaratsak? e o da olmuyo
yanlış anlaşılmasın denemedim değil... çoook konsantre oldum zamanı geri alıp yaptıklarımı düzeltiyim diye ama bi türlü bi saniye bile geri alamadım. Demek zaman beni dinlemiyomuş... ama ben kötü bişey yapmayacaktım ki.. demek o bile yanlış anladı beni ha
... neyse alıştım artık..
o yüzden siz siz olun... konuşun... kafanızda kuruntular oluşturmayın ve şunu unutmayın.. ineternet asla kişiler hakkında kesin fikirler sahibi olabileceğiniz bir yer değildir. Mesela bu sitedeki en iyi dostlarımdan olan Raistlin'le ilk karşılaşmamız (sitede) kocamaaan bir kavgayla başlamıştı.. ama daha sonra en iyi doslarımdan birisi oldu.. o zamanda zamana hükmetmeye çalıştım ama yine yanlış anladı.. yine dinlemedi beni..
yani kısaca..(kısa neresi demeyin bence kısa ) böyle özetlerim... belki seninde yanlış anlaşılma sebebin budur..
Yoksa yine yanlış mı anladım?..
neyse... şair olduk yazar olduk... bi felsefeci olmadığımız kalmıştı.. onu da olduk heralde.. eh ilk ben dalga geçiim kendimle.. haaa felsefeci lich..
a hayıır şimdi hatırladım.. benden çok önce bulmuşlardı ama sanırım gerçek anlamını bende bulmuştur. Neden acaba..? hep düşünmüşümdür ama kesin bir sonuç alamadım. Ama yine de elimdekileri bi ortaya sersem , belki bilim tarzı benden sonrakilere yol gösterir.. (ben artık iflah olmam
Yanlış anlaşılmanın en büyük nedeni iletişim eksikliği gibi geliyor. Buna şuradan vardım... benim hiç zamanım yoktur o yüzden insanlarla ilgilenip hakkımdaki fikirlerine değer vermeye pek zaman bulamam. Eh sen böyle yap da millet seni düzgün anlasın di mi? yanlış anlarlar tabi... eh bu durumda zaman mı yaratsak? e o da olmuyo
o yüzden siz siz olun... konuşun... kafanızda kuruntular oluşturmayın ve şunu unutmayın.. ineternet asla kişiler hakkında kesin fikirler sahibi olabileceğiniz bir yer değildir. Mesela bu sitedeki en iyi dostlarımdan olan Raistlin'le ilk karşılaşmamız (sitede) kocamaaan bir kavgayla başlamıştı.. ama daha sonra en iyi doslarımdan birisi oldu.. o zamanda zamana hükmetmeye çalıştım ama yine yanlış anladı.. yine dinlemedi beni..
yani kısaca..(kısa neresi demeyin bence kısa ) böyle özetlerim... belki seninde yanlış anlaşılma sebebin budur..
Yoksa yine yanlış mı anladım?..
neyse... şair olduk yazar olduk... bi felsefeci olmadığımız kalmıştı.. onu da olduk heralde.. eh ilk ben dalga geçiim kendimle.. haaa felsefeci lich..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
hiç çekemem valla.
bir kere söylersin 2 kere söylersin... vatandaş boyuna yanlış anlamaya devam ediyorsa...eler geçerim...napiim yani....
kendini üzmeye değermi...
haaa...eğer herkes seni yanlış anlıyorsa..bi imla kılavuzu ve türk dil kurumu sözlüğü al derim.....
bir kere söylersin 2 kere söylersin... vatandaş boyuna yanlış anlamaya devam ediyorsa...eler geçerim...napiim yani....
kendini üzmeye değermi...
haaa...eğer herkes seni yanlış anlıyorsa..bi imla kılavuzu ve türk dil kurumu sözlüğü al derim.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Anlaşmaların kökünde diyalog vardır bu tabiki akside mümkün ama insanda bulnan iki beynin ortak çalışması ürünü ortaya çıkan konuşma etisi bazı zamanlarda hayvan beynin daha çok hükmetmesi sonucunda karşı tarafı incitebiliyor.
Benim teklifim şu olucaktr sana Esen eğer bizim programladığımız ilk görüşmeye gelirsen seni aktif olarak tanıdığın herkes tanıyacak ve yanlış anlama sebepleri ortadan kalkacaktır.
Umarım yazımı okursun.
İlk İstanbul bulşuşmasına bekliyorum.Hatta idda ediyorum özel konuğum olacaksın.
Benim teklifim şu olucaktr sana Esen eğer bizim programladığımız ilk görüşmeye gelirsen seni aktif olarak tanıdığın herkes tanıyacak ve yanlış anlama sebepleri ortadan kalkacaktır.
Umarım yazımı okursun.
İlk İstanbul bulşuşmasına bekliyorum.Hatta idda ediyorum özel konuğum olacaksın.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
o değil de neden ben ya da başka bi byn arkadaş çok rahatlıkla bu sitede "arkadaş yada tanışma" olayını gayet sorunsuz hallettik de esin arkadaşım bu kadar sorun etti ben onu anlayamadım..hatta çözemedim..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...